2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Vallahi destekleyen olmadan gerçekten yorucu oluyor canım.. Aman sağlıklı olsunlarda kuzular bu zamnalar su gibi.. gecen galaride ilk hafta ki cirkinn fotoğrafını gördüm Ya Rabbım nasıl büyümüş maşallah diyorum 🥰🥰🥰 o yüzden her anları özel.. 🙏🙏🙏
Maşallah hepsine Rabbim nazarlardan saklasın 🧿🥰 cidden zaman nasıl geçiyor. Dediğin gibi her anları özel zorlansak da hep iyi yönlerine odaklanmak güzel anılar biriktirmek lazım. 😍

Benimki hirsla yumak yaptığı ellerini ağzına sokma çabasina gulersiniz..kaşınıyor mudur bilemiyorum ama huzursuz değil şimdilik daha vardır diye düşünüyorum
Oğlum diş kaşıyıcı ile kavga ediyor resmen sonra yumruğunu ağzına sokuyor yetmiyor diğer elini de sokmaya çalışıyor😄

Benimki hirsla yumak yaptığı ellerini ağzına sokma çabasina gulersiniz..kaşınıyor mudur bilemiyorum ama huzursuz değil şimdilik daha vardır diye düşünüyorum
Daha da şiddetlenşyor gittikçe yaka önlüğü yetiştiremiyorum
Arkadaşlar bu 4.ayı gümbür gümbür yaşayan bir biz miyiz?Sizde durumlar nasıl?
Böyle bir uyku regresyonu yok 3 haftadır gecem gündüzüme karıştı hele son bir haftadır daha da kötü kv olmasa kafayı yerdim kesin 🤦🏼‍♀️
Geceleri kalkıp 2 saat yatmıyor bizimkisi gözünü sevdiğim beşinci ay nerdr kaldı o böyle değildir inşAllah ya🥲

Daha da şiddetlenşyor gittikçe yaka önlüğü yetiştiremiyorum

Geceleri kalkıp 2 saat yatmıyor bizimkisi gözünü sevdiğim beşinci ay nerdr kaldı o böyle değildir inşAllah ya🥲
Ya geri uyusa tamam ama bizimki uyku için ağlıyor çığlık çığlığa ama uyuyamıyor bugün o ağladı ben ağladım resmen içim gitti.Canı yanıyor bir şey oluyor sanıyorum artık dudakları felan morarmaya başlıyor 😭1 de uyudu mesela ağlaya ağlaya 25 dakikada 2 kez kalktı yanımda uyusa uyumuyor illa kucağımda uyuyor bende oturduğum yerde uyukluyorum.
Hamileliği rahat geçen kadınların bebekleri sakin ve rahat olur görüşü fos bizde tutmadı dedim akşam kocama 🤦🏼‍♀️😄

Kizlar günaydın, burun tıkalı hafif balgam da var sanırım sabah biraz attık balgam.. Bu nebulazator nasıl kullanılıyor? İçine sadece serum fizyolojik koysak yeter li mi?
Yeterli canım, doktor ilaç verirse ilaç da konuluyor. Osman Gönülalın solunum fizyoterapisi videosunu izle bak orda güzel anlatıyor

Yeterli canım, doktor ilaç verirse ilaç da konuluyor. Osman Gönülalın solunum fizyoterapisi videosunu izle bak orda güzel anlatıyor
Saol canım onu izleyeyim. Bende yok nebulazstor ödünç alıp akşam denicem. İse yararsa alırım..

Hafif balgam vardı kusmasinda.. doktora götürsem mi bilemedim
. Sık sık burnunu temizleyip emziriyorum.. şimdi balgam görünce endişe ettim

Ya geri uyusa tamam ama bizimki uyku için ağlıyor çığlık çığlığa ama uyuyamıyor bugün o ağladı ben ağladım resmen içim gitti.Canı yanıyor bir şey oluyor sanıyorum artık dudakları felan morarmaya başlıyor 😭1 de uyudu mesela ağlaya ağlaya 25 dakikada 2 kez kalktı yanımda uyusa uyumuyor illa kucağımda uyuyor bende oturduğum yerde uyukluyorum.
Hamileliği rahat geçen kadınların bebekleri sakin ve rahat olur görüşü fos bizde tutmadı dedim akşam kocama 🤦🏼‍♀️😄
Bizim bazı günler böyle oluyor, ben uyku saatini kaçırdığımı düşünüyorum böyle olunca. Artık not almaya başladım kaçta uyandı, kaçta uyudu. Gerçi bazen direndiği de oluyor, emerken kafayı arkaya atıp oraya buraya gülücük atıyor 🥹 of bilmiyorum çok karışık 4. Ay, geçen emzik aldı bi gece dün aynı şekilde verdim tükürüp kendini uyandırıyor. Gündüz iki saati geçirmemeye çalışıyorum, iki saatten önce esneme falan görürsem hemen uyutmaya çalışıyorum çünkü sonrası fena oluyor 🫠 Normalde gündüzleri uyku tulumu falan giydirmiyorum, dün son uykusunda gece gibi rutin yaptım, uyku tulumu, müzik, yatak odası falan. Daha çabuk uyudu sanki. Tabii bütün uyumaları memede kucakta gündüz 😭 ama rutin yaptığımda beşiğinin başındaki sandalyede emzirip koydum uyanmadı. Her uykusunu öyle yapmayı deneyeyim bugün üşenmezsem 😄

Saol canım onu izleyeyim. Bende yok nebulazstor ödünç alıp akşam denicem. İse yararsa alırım..

Hafif balgam vardı kusmasinda.. doktora götürsem mi bilemedim
. Sık sık burnunu temizleyip emziriyorum.. şimdi balgam görünce endişe ettim
Bilemedim ki istersen bi göster ama balgamı kusarak atıyordur. Burnu çok tıkalıysa bir gidin.

Kızlar benim kızım sürekli gündüz ayağımda uyuyor 4.5 aylığız ve ben hala kundak yapıyorum ne zamana kadar böyle gider sizce siz kundak yapıyor musunuz yada gündüz uyuyunca yatağına mı koyuyorsunuz ben bacağımda tutarsam 2 saat uyuyor ama indirirsem hemen uyanıyor nasıl aşıcam bu durumu gece de hala reflü yatağında yatıyor kundaklı şekilde bi akıl verin nasıl kundaktan çıkarayım uyumaz ki o zaman 😔

Kızlar benim kızım sürekli gündüz ayağımda uyuyor 4.5 aylığız ve ben hala kundak yapıyorum ne zamana kadar böyle gider sizce siz kundak yapıyor musunuz yada gündüz uyuyunca yatağına mı koyuyorsunuz ben bacağımda tutarsam 2 saat uyuyor ama indirirsem hemen uyanıyor nasıl aşıcam bu durumu gece de hala reflü yatağında yatıyor kundaklı şekilde bi akıl verin nasıl kundaktan çıkarayım uyumaz ki o zaman 😔
3 aydan sonra kundaga gerek yok diye biliyorum.. kademeli kundak bırakma diye bir video vardı ona bak bence.

Reflu yatağını bende hala kullanıyorum ama yakında bırakacağım. Biraz burnu tıkalı kafası yukarıda kalsın diye yatırıyorum. Ama sığmıyor zaten çocuk hemde aşağı itiyor kendini..

3 aydan sonra kundaga gerek yok diye biliyorum.. kademeli kundak bırakma diye bir video vardı ona bak bence.

Reflu yatağını bende hala kullanıyorum ama yakında bırakacağım. Biraz burnu tıkalı kafası yukarıda kalsın diye yatırıyorum. Ama sığmıyor zaten çocuk hemde aşağı itiyor kendini..
Ama kundaksız kendini uyandırıyor devamlı bilemedim nasıl yapıcam hafta sonu deneyeyim diyorum uykusuz kalsam da eşim evde
Reflü yatağını bırakmamız lazım düz yatakta ama başına destek vermeden içim hiç rahat etmiyor yastıkta önerilmiyor ne yapıcaz peki

Ama kundaksız kendini uyandırıyor devamlı bilemedim nasıl yapıcam hafta sonu deneyeyim diyorum uykusuz kalsam da eşim evde
Reflü yatağını bırakmamız lazım düz yatakta ama başına destek vermeden içim hiç rahat etmiyor yastıkta önerilmiyor ne yapıcaz peki
Yatağı biraz yukselticem burda arkadaslarda öyle yapmış altına birseyker koyup sadece kafa kısmına tabi.. ama benim kızım hala kusmaya devam.ediyor canım sizde kusma bittiyse hiç yikseltmeye bilirsin bile.. hele de doktor reflusu yok dediyse hemen duz yatağa geçebilirsiniz..

X