İnşallah çabuk atlatırsınız, geçmiş olsunAllah esirgesin inşallah inmeden biter atlatırız..havalar güzel diye dışarı içeri yaptım baya o arada usuttu sanırım kış bebesi olmak ne zormuş..
Aslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya
Ya ben bebek doğmadan bi yazlık alışveriş yapmıştımBen her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu aradayazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak
Ben oyuzden lcw tercıh edıyorum genelde etıketlı duruyor dolapta olmucak gibi olursa değiştiririm diye değişim süresi uzun çünküİnşallah çabuk atlatırsınız, geçmiş olsun
Ya ben bebek doğmadan bi yazlık alışveriş yapmıştımŞimdi aldıklarım olmayacak diye düşünüyorum inşallah yaz çabuk gelir Kalıplar çok fark ediyor markadan markaya bi de.
Çok tuhaf günler geçiriyoruz uyku anlamında, sünnet oldu diye dışarı çıkmadık bir iki gündür balkona çıkıyoruz. Bugün uyumadı yine 1den 4e kadar ki iki saat uyanık kaldıktan sonra uyumazsa sinir krizine giriyor beyefendi. Biz de dışarı çıkaralım dedik tulumunu giydirdim, bere taktım bu arada ağlıyor, kucağıma aldım azcık emzireyim, sakinleşsin diye bere gözlerini kapatmış emzirirken açtım gözlerini, uyumuşKoydum beşiğine
Ben yazlık aldıklarımı hep 12-18 aldımBen her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu aradayazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak
Kuzeycim kilolu iyi yapmissin.bende bikac parça 12-18 aldım başta ama baktım ki bizim kiz pekte fazla kilo almıyor iade ettim 9-12 ye çevirdimBen yazlık aldıklarımı hep 12-18 aldım
Ben 18 24 alıyorum canım ama yaz ne zaman gelir bilmiyoruz tabi mevsimler değiştiBen her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu aradayazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak
Kuzeycimin yarın dr var bakalım kaç olmuşuzKuzeycim kilolu iyi yapmissin.bende bikac parça 12-18 aldım başta ama baktım ki bizim kiz pekte fazla kilo almıyor iade ettim 9-12 ye çevirdim
Çok mantıklı hem ben kalitesini de seviyorumBen oyuzden lcw tercıh edıyorum genelde etıketlı duruyor dolapta olmucak gibi olursa değiştiririm diye değişim süresi uzun çünkü
Oo sen benden de büyük alıyormuşsunBen 18 24 alıyorum canım ama yaz ne zaman gelir bilmiyoruz tabi mevsimler değişti
Hadi bakalım kaç kilo çıkacak tosbikKuzeycimin yarın dr var bakalım kaç olmuşuz
Biz pazartesi tartılacağız bakalımYarın da işitme testi var inşallah durur paşam.
Ben psikiyatriye gitttim kuzum en sonYok kuzum başlamadım daha rapor aldım bakalım 5 aylık olunca başlayacağım sanırım.Heyet raporu alabilsem çok iyi olacak da zor.Sen ne yaptın?
Baya bişeu aldım zıbın tişört şort salopet tek tulum ince uzun alt bayramlık bile aldım yaAyy neler aldın ben yazlık hiç bir şey almadım günü kurtarıyoruz küçüldükçe alıyorum
Ben beden olarak 12-18 ay tercih ettim bencede en iyisi tek parça tulum bu aradaBen her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu aradayazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak
Markaya göre değişiyor çok doğru en hep 1 yaş slıyorum yaz için en küçük civil kalıp olarak ordan birşey almıyorumİnşallah çabuk atlatırsınız, geçmiş olsun
Ya ben bebek doğmadan bi yazlık alışveriş yapmıştımŞimdi aldıklarım olmayacak diye düşünüyorum inşallah yaz çabuk gelir Kalıplar çok fark ediyor markadan markaya bi de.
Çok tuhaf günler geçiriyoruz uyku anlamında, sünnet oldu diye dışarı çıkmadık bir iki gündür balkona çıkıyoruz. Bugün uyumadı yine 1den 4e kadar ki iki saat uyanık kaldıktan sonra uyumazsa sinir krizine giriyor beyefendi. Biz de dışarı çıkaralım dedik tulumunu giydirdim, bere taktım bu arada ağlıyor, kucağıma aldım azcık emzireyim, sakinleşsin diye bere gözlerini kapatmış emzirirken açtım gözlerini, uyumuşKoydum beşiğine
Ay hadi bakalım onda beslenme reddi olmadı bu ay iy almıştı inşAllahKuzeycimin yarın dr var bakalım kaç olmuşuz
Su an 12 18 giyiyoruz kuzu biz yaza 18 25 daha iyi olur diye düşündümOo sen benden de büyük alıyormuşsunAma Aybars da tombik gidiyor sizin oralara zaten geç geliyordur yaz anca olur. Biz Mayıs'ta yavaştan geçiyoruz kısa kollulara burada
Maşallah aybars kuzumaSu an 12 18 giyiyoruz kuzu biz yaza 18 25 daha iyi olur diye düşündüm
Bende şuan öyle alıyorumBen yazlık aldıklarımı hep 12-18 aldım
Aynen ya ıdeal ben yüzde 90 ordan yapıyorum alışverişiÇok mantıklı hem ben kalitesini de seviyorum
İlk başta da herkes büyük al demişti. Yavrum içinde kayboldu kıyafetlerinin hepHerkesin 12-18 giydiği ortamda oğluşumun hala 3-6 giymesiBende yazlık 9-12 alıcam