2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Allah esirgesin inşallah inmeden biter atlatırız.. havalar güzel diye dışarı içeri yaptım baya o arada usuttu sanırım kış bebesi olmak ne zormuş..
İnşallah çabuk atlatırsınız, geçmiş olsun
Aslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya
Ya ben bebek doğmadan bi yazlık alışveriş yapmıştım Şimdi aldıklarım olmayacak diye düşünüyorum inşallah yaz çabuk gelir Kalıplar çok fark ediyor markadan markaya bi de.

Çok tuhaf günler geçiriyoruz uyku anlamında, sünnet oldu diye dışarı çıkmadık bir iki gündür balkona çıkıyoruz. Bugün uyumadı yine 1den 4e kadar ki iki saat uyanık kaldıktan sonra uyumazsa sinir krizine giriyor beyefendi. Biz de dışarı çıkaralım dedik tulumunu giydirdim, bere taktım bu arada ağlıyor, kucağıma aldım azcık emzireyim, sakinleşsin diye bere gözlerini kapatmış emzirirken açtım gözlerini, uyumuş Koydum beşiğine

Ben oyuzden lcw tercıh edıyorum genelde etıketlı duruyor dolapta olmucak gibi olursa değiştiririm diye değişim süresi uzun çünkü

Bende hem oğluma hem kızıma yazlık alisveris yaptım hatta ikisinde sonbahar ve kış içinde bikac parça aldım kredi kartı ağlıyor...Aslında benim kıza kuzeninden birsuru kıyafet kaldi tertemiz ama hem yeğenim ocak doğumlu olduğu için kıyafetlerin ayları denk değil hemde bedenler inanılmaz farklı zaradan tayt var mesela lcwnin 6-9 tayti zara nin 9-12 sinden büyük şaşırdım mecbur yeni kıyafet aldık o yuzden

Civilin bedenleri de küçük ilk aylar için civilden alisveris yapmıştım 3-6lar küçüldü şimdi dolaptan 6-9 lari çıkardım yıkadım 3n doğru beden lcw da bence

Ben yazlık aldıklarımı hep 12-18 aldım

Ben 18 24 alıyorum canım ama yaz ne zaman gelir bilmiyoruz tabi mevsimler değişti

Yok kuzum başlamadım daha rapor aldım bakalım 5 aylık olunca başlayacağım sanırım.Heyet raporu alabilsem çok iyi olacak da zor.Sen ne yaptın?
Ben psikiyatriye gitttim kuzum en son
Ayy neler aldın ben yazlık hiç bir şey almadım günü kurtarıyoruz küçüldükçe alıyorum
Baya bişeu aldım zıbın tişört şort salopet tek tulum ince uzun alt bayramlık bile aldım ya
Ben beden olarak 12-18 ay tercih ettim bencede en iyisi tek parça tulum bu arada
Markaya göre değişiyor çok doğru en hep 1 yaş slıyorum yaz için en küçük civil kalıp olarak ordan birşey almıyorum
Kuzeycimin yarın dr var bakalım kaç olmuşuz
Ay hadi bakalım onda beslenme reddi olmadı bu ay iy almıştı inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…