2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
Mamadan aybarsin kilosu boraz fazla ama ben tam giydirmeye sevmiyorum salaş giyinmek güzel rahat oluyor bebeklere kış uzun ya o yüzden 12 18 aldım

Herkesin 12-18 giydiği ortamda oğluşumun hala 3-6 giymesi🥹Bende yazlık 9-12 alıcam🙈
İdil de 3-6ları giyiyor hala 😂
Gerçi geçen 6-9 ay bi tulum aldım hafif bol oldu boy tam 😂

Yazlık alışveriş ben de hiç yapmadım yaa almak lazım ufaktan. Ben bakınayım 😂
Papatyamaviss Papatyamaviss in dediği gibi tulum çok rahat olur bence de. Ben zaten tulum giydirmeyi çok seviyorum 🥲

İdil de 3-6ları giyiyor hala 😂
Gerçi geçen 6-9 ay bi tulum aldım hafif bol oldu boy tam 😂

Yazlık alışveriş ben de hiç yapmadım yaa almak lazım ufaktan. Ben bakınayım 😂
Papatyamaviss Papatyamaviss in dediği gibi tulum çok rahat olur bence de. Ben zaten tulum giydirmeyi çok seviyorum 🥲
Evet erkek içinde kız içinde çok rahat oluyor 😍

Kızlar bebişleriniz dönüyor mu ya?
Bizimki dönecek gibiydi sonra oturmaya başlayınca o çabası gitti sanki
Tembel kızım😂
Bugün ilk defa sirtustunden yana döndü yuzustu dönmeye çalıştı ama beceremedi
Bide benimki yuzustu uyuyor...geceleri uyku arasında kolları uzatıp ayakları kaldırıyor gerinir gibi o pozisyondayken biraz sağa sola ağırlık verse sirtustune dönecek gibi oluyor neredeyse...ama bunu uykuda yaptığı için yapabildiğinin farkında değil sanırım gunduz hiç denemedi çünkü 🤣

Bugün ilk defa sirtustunden yana döndü yuzustu dönmeye çalıştı ama beceremedi
Bide benimki yuzustu uyuyor...geceleri uyku arasında kolları uzatıp ayakları kaldırıyor gerinir gibi o pozisyondayken biraz sağa sola ağırlık verse sirtustune dönecek gibi oluyor neredeyse...ama bunu uykuda yaptığı için yapabildiğinin farkında değil sanırım gunduz hiç denemedi çünkü 🤣
Yaa yerim 😅 yapabildiğini keşfeder bence yakında

Yüzüstü yatırmadım ben idili uyku için hiç. Nasıl alıştı canım?

Yaa yerim 😅 yapabildiğini keşfeder bence yakında

Yüzüstü yatırmadım ben idili uyku için hiç. Nasıl alıştı canım?
Valla bir aylıktan beri gece gündüz yuzustu uyuyor benimki...yuzustu gazını daha kolay cikariyordu gunduz öyle bırakınca daha uzun uyuyor diye gecede öyle uyutmaya başladım öyle alıştı yuzustu bırakınca eli kolu boşluğa düşmüş gibi oluyor hemen uyanıyor abisi de öyleydi hep yuzustu uyudu

Kızlar bebişleriniz dönüyor mu ya?
Bizimki dönecek gibiydi sonra oturmaya başlayınca o çabası gitti sanki
Tembel kızım😂
Deniz yüzüstünden sırt üstüne tam 3 aylıkken döndü ama bir kaç kez şimdi tekrar dönmeye başladı ama sırtüstünden yüzüstüne daha dönmedi yan dönüyor az kaldı dönecek gibi😄

Valla bir aylıktan beri gece gündüz yuzustu uyuyor benimki...yuzustu gazını daha kolay cikariyordu gunduz öyle bırakınca daha uzun uyuyor diye gecede öyle uyutmaya başladım öyle alıştı yuzustu bırakınca eli kolu boşluğa düşmüş gibi oluyor hemen uyanıyor abisi de öyleydi hep yuzustu uyudu
Ne güzel keşke ben de deneseydim ya zamanında. Eli kolu oynayıp kendini çok uyandırıyodu 😅 neyse geride kaldı tabi şimdi nispeten daha iyi uyurken

Deniz yüzüstünden sırt üstüne tam 3 aylıkken döndü ama bir kaç kez şimdi tekrar dönmeye başladı ama sırtüstünden yüzüstüne daha dönmedi yan dönüyor az kaldı dönecek gibi😄
Oy maşallah maşallahh 😍
Bizimki sırtüstü tam yan dönüyor azıcık zorlasa döner ama mazallah yorulur diye dönmüyor sanki 😂 çok dert etmiyorum ama nasıl yapacak ne tepki verecek merak ediyorum. Ben kendim döndürüyorum bazen saftirik dönünce çok mutlu oluyor, kafasını kaldırıp sağa sola gülüyor 😂

Ne güzel keşke ben de deneseydim ya zamanında. Eli kolu oynayıp kendini çok uyandırıyodu 😅 neyse geride kaldı tabi şimdi nispeten daha iyi uyurken
Valla öyle uyuttum ama ne streslerle 🤣 heryerde o kadar çok asla yuzustu uyutmayın yazıyor ki insan tedirgin oluyor tabi...Her sirt ustu uyutayım alısmasın dediğimde defalarca uyandi ne zaman yuzustu bıraksam ancak öyle uyudu eşimde öyle rahat ediyor bırak deyince saldım artik...oğlumda yuzustu bırakırdım dalsın da cevireyim derdim ama çevirdiğim an uyanirdi o kadr tedirgin oluyordum ki o uyuyordu ben tepesinde uyanık bekliyordum bisey olursa diye...sonra internette kadir tugcu diye bi doktorun yazısını gördüm doğada bütün hayvanlar yuzustu uyur sirt ustu yatan tek canlı insan...yuzustu yatmak istiyorsa yatirin diye🤣 çok mantıklı geldi öyle rahatladım biraz valla Allaha emanetler🤷‍♀️

Valla öyle uyuttum ama ne streslerle 🤣 heryerde o kadar çok asla yuzustu uyutmayın yazıyor ki insan tedirgin oluyor tabi...Her sirt ustu uyutayım alısmasın dediğimde defalarca uyandi ne zaman yuzustu bıraksam ancak öyle uyudu eşimde öyle rahat ediyor bırak deyince saldım artik...oğlumda yuzustu bırakırdım dalsın da cevireyim derdim ama çevirdiğim an uyanirdi o kadr tedirgin oluyordum ki o uyuyordu ben tepesinde uyanık bekliyordum bisey olursa diye...sonra internette kadir tugcu diye bi doktorun yazısını gördüm doğada bütün hayvanlar yuzustu uyur sirt ustu yatan tek canlı insan...yuzustu yatmak istiyorsa yatirin diye🤣 çok mantıklı geldi öyle rahatladım biraz valla Allaha emanetler🤷‍♀️
İlk zamanlar sanırım kontrol etmek gerekiyor devamlı. Hani kafasını tam çeviremez Allah korusun boğulma riski var diye. Ama şimdi içgüdüsel olarak öyle bir tehlike anında kafasını kaldıracak durumdalar o yüzden bir şey olmaz Allahın izniyle.
Bu arada ben de yüzüstü uyumayı çok severim. Hamilelikte uyuyamıyodum, doğumdan sonra memeler akar diye korkup uyuyamıyodum. Şimdi daha yeni yeni yüzüstü yatıyorum büyük bir keyifle 😂

X