İnşallah çabuk atlatırsınız, geçmiş olsunAllah esirgesin inşallah inmeden biter atlatırız.. havalar güzel diye dışarı içeri yaptım baya o arada usuttu sanırım kış bebesi olmak ne zormuş..
Aslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya
Ya ben bebek doğmadan bi yazlık alışveriş yapmıştım Şimdi aldıklarım olmayacak diye düşünüyorum inşallah yaz çabuk gelir Kalıplar çok fark ediyor markadan markaya bi de.Ben her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu arada yazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak
Çok tuhaf günler geçiriyoruz uyku anlamında, sünnet oldu diye dışarı çıkmadık bir iki gündür balkona çıkıyoruz. Bugün uyumadı yine 1den 4e kadar ki iki saat uyanık kaldıktan sonra uyumazsa sinir krizine giriyor beyefendi. Biz de dışarı çıkaralım dedik tulumunu giydirdim, bere taktım bu arada ağlıyor, kucağıma aldım azcık emzireyim, sakinleşsin diye bere gözlerini kapatmış emzirirken açtım gözlerini, uyumuş Koydum beşiğine