2023 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    256
atatalya atatalya ya Kuzey’in gömleğini sevsinler 🤩 maşallah yakışıklıma ya 🧿
Papatyamaviss Papatyamaviss ben ne zaman idili arkada bırakıp öne geçebileceğim acaba jfidjfl
Lina pek görünmüyor ama sana bir nazar boncuğu koyalım 🧿
Arabayı ben kullanınca mecbur onun yeri arkası benimkisi de ön oluyor 😂 Nazar boncuğu da bana olsun bari shshsjdksk 🧿

Hayırlısı bakalım çarşamba akşam z raporu veririz😄
Ekonomik boy bebeler bizimkiler 🤣🤣🤣
Maşallah diyorum grubumuzun tosuncuklarına 🧿🧿🧿😍

Annem diyor ki Allah dağına göre kar veriyor işte senin oğlan 10 kilo olsaydı kürdan gibi kolların zaten çıt diye kırılırdı haha 😂😂😂

Yaaa anca 6 kilodur heralde😂
@Bearhug un dediği gibi mi acaba?
Ben de inceyimdir Satilucky Satilucky sen de öylesin😍
E çocuklar bize çekmişse demek
Deniz de 6 kilo ancak oldu bence 😄
Ekonomik boy oğluşum ya anneye çekmiş 🥹
Bebelerde sorun yok ki genler böyle 😄
Ay evet ya bende gördüm çoğu kişide yaptı galiba bizde ateş olmasada çok huzursuzmoldundiğer aşılarda ben düzenli calpol vereceğim😊

Kızlar bu arada bende çok zayıfım şuan olmasada bileklerim çok incedir Aslanı taşımaktan incittim galiba ağrıyor arada😊
Bende düzenli veririm ya rahat olsun zaten sürekli mızıklanıyor😭
Aslan boy babaya çekmiş demek 😄Denis babasına çekse tosun olurdu eşim 6 aylık bebekken 12 kiloymuş😄Kv tıkmış ağzına mamayı o da hayır dememiş😄

Merhaba,
Benimde hamilelikte çıkmıştı safra kesimde taşlar kizim 2.5 yaşa yaklaştı ağrıdan duramıyorum 3 hastane alalım kararı aldı gün aldım artık. Yan etkilerden çok korkuyorum (hizli kilo alımı, tip2 diyabet, karaciğer yağlanması artisi, yemekleri sindiremem mide rahatsızlıkları falan) sizin durumunuz nasıl safra kesesi olmaması her hangi bir olumsuzluk yasatiyormu acaba ????
Merhaba,
Ben hep hızlı kilo aldığım için ona birşey diyemeyeceğim. Birtek mide rahatsızlığı oluyor. Ama öyle kalması daha zararlı zaten. Taşlar safra kesesini çürütüp seni zehirleyebilir. Beni hiç rahatsız etmiyordu bu yüzden alındı. Yaşantımı etkileyecek büyük bir sorun olmadı

Kızlar bizim kız baya hapsuruyor burnu hep dolu.. ateşi yok çok şükür hirilti da yok ama gece uyumuyor.. en son sogan kesip baş ucuna koydum da 2 saat yattı.. bol bol temizliyorum burnunu.. ne yapmak lazım başka.. iyi temizleyemiyorum acaba acile götürüp iyice yikatsam mi?

Kızlar bizim kız baya hapsuruyor burnu hep dolu.. ateşi yok çok şükür hirilti da yok ama gece uyumuyor.. en son sogan kesip baş ucuna koydum da 2 saat yattı.. bol bol temizliyorum burnunu.. ne yapmak lazım başka.. iyi temizleyemiyorum acaba acile götürüp iyice yikatsam mi?
Tıkalı kalmasına müsade etme cıgerlerıne ılerlemesın su aşamada bol bol temızlık burun acık olacak herhangi bir hırıltı oksuruk olursa doktora mutlaka nezle bu sekılde uc dort gun suruyor başlangıçı

Tıkalı kalmasına müsade etme cıgerlerıne ılerlemesın su aşamada bol bol temızlık burun acık olacak herhangi bir hırıltı oksuruk olursa doktora mutlaka nezle bu sekılde uc dort gun suruyor başlangıçı
Allah esirgesin inşallah inmeden biter atlatırız.. 🙏🙏🙏 havalar güzel diye dışarı içeri yaptım baya o arada usuttu sanırım 😔😔 kış bebesi olmak ne zormuş..

Hayırlısı bakalım çarşamba akşam z raporu veririz😄

Deniz de 6 kilo ancak oldu bence 😄
Ekonomik boy oğluşum ya anneye çekmiş 🥹
Bebelerde sorun yok ki genler böyle 😄

Bende düzenli veririm ya rahat olsun zaten sürekli mızıklanıyor😭
Aslan boy babaya çekmiş demek 😄Denis babasına çekse tosun olurdu eşim 6 aylık bebekken 12 kiloymuş😄Kv tıkmış ağzına mamayı o da hayır dememiş😄
Canım sen işe başladın mı bu arada mersk ettim seni

Kizlar bebegimin yanagi boyle oldu basina gelen varmi
20240211_134151.jpg

Bizde de var ensede kırmızı leke geçer dedim ama geçmedi hala ben de çok karadut yedim ondan oldu galiba dnxj leylek ısırığı diyorlar sanırım, enseden tutup getirirken fazla ısırmış 😂
Benim oğlumun ensesinde de doğuştan kırmızı leke var leylek ısırığını ilk defa duydum çok yaratıcı 😍 2-3 yaşında geçer dedi dr
Kızlar,4.aya az kaldı, demir ilacı ocean alicam ama kaç damla nasıl kullandınız? 4.ayda doktora gtrmicem sadece asm ye aşıları için gidicez o yüzden soramadım doktora
Kilosu kadar 6 kilo olduğu için 6 damla kullanıyoruz biz
Mesela 10da emzirip yatıyorum max yarım saate bızıklanıyp sallıyorum beşiğinde sonra 11.30 givi kalkar yine sallıyorum 12-1e doğru anca emziriyorum çünkü açlık ağlaması yapıyo diğerleri bızıklanma🤣 bazen susmuyo yine memeye alıyorum boş boş çekmek orda durmak bile mayıştırıyo, 3-4 gibi yanıma alıyorum bi de sanah 7-8de yanıma alıyorum yapışıyp memeye bende uyuyorum🤣🤣🤣
Yatarak emzirmeyi rahat yapamıyoruz biz niye bilmiyorum memelerim çok büyük değil bir de nefes alamıyo gibi hissediyorum bi rahat edemedik o pozisyonda
Kuzum iyi seni yeni vurmuş dua et 🤣🤣🤣
Bizim bebe hep atarlı giderli 🤣
Gündüz kuş uykusu da olsa azıcık uyurdu bazen bir kahve içerdik bu ara o da gitti
Ne gündüz uyuyor ne gece
Gece küçükken bile daha çok uyurdu süt mü yetmiyor gece aç mı kalıyor da habire uyanıyor diyor eşim ama memeye geldiği an yine kapatıyor gözü yatağına koyunca açıyor
Parmağını ağzına sokup cok cok emmeye başlıyor bir süre sonra sıkılıp ağlıyor 🥲
Uykusuzluktan halüsinasyon görüyorum artık gece evde adam var gördüm diye tutturdum o kafayla ne gördüm Allah bilir 😀😀😀
Ahahaha kıyamam ya halimiz duman gerçekten 😂 parmak emme sürekli var 3-4 tanesini sokuyo ağzına, şimdi bi de battaniye emme başladı 🤣
Bize atagin vurmamis hali 2 saatti😅atağa girdik gireli 1 buçuk saatten uzun uykusu yok bazı geceler ise huni takip oynamalik....mesela dün gece 12 de uyudu 4bucuga kadar 20 dakika da bir uyandi bizimki pispisla falan geri uyumuyor illa emecek her seferinde memeye aldım tekrar.. ben uyuyamadım tabi 4bucuktan sonra Bi kere 1 buçuk saat iki kerede 1 er saatlik uykusu oldu 8de tamamen uyandı her gece maksimum 3-4 saat uyuyorum gün içinde nasıl ayakta kalıyorum kendime çok şaşırıyorum
Bizimkide emerken etrafı izlemek istiyor meme ağzında uzatıp çekiyor memeyi 😅
Offf allah yardımcımız olsun bu ay ya, dün de 4-9 arası saat başı uyandı 🤦🏻‍♀️ ayağımda salladım belim boynum kopuyor. Uykuya çok düşkündüm şimdi nasıl dayanıyorum ben de şaşkınım
Geçmiş olsun kuzum. Zaditen oral damla demişlerdi 4-5 damla sabah akşam, o iyi gelmişti geniz akıntısına. bir de coldmix yattığı yere damlatabilirsin nefes açar.

Benim oğlumun ensesinde de doğuştan kırmızı leke var leylek ısırığını ilk defa duydum çok yaratıcı 😍 2-3 yaşında geçer dedi dr

Kilosu kadar 6 kilo olduğu için 6 damla kullanıyoruz biz

Yatarak emzirmeyi rahat yapamıyoruz biz niye bilmiyorum memelerim çok büyük değil bir de nefes alamıyo gibi hissediyorum bi rahat edemedik o pozisyonda

Ahahaha kıyamam ya halimiz duman gerçekten 😂 parmak emme sürekli var 3-4 tanesini sokuyo ağzına, şimdi bi de battaniye emme başladı 🤣

Offf allah yardımcımız olsun bu ay ya, dün de 4-9 arası saat başı uyandı 🤦🏻‍♀️ ayağımda salladım belim boynum kopuyor. Uykuya çok düşkündüm şimdi nasıl dayanıyorum ben de şaşkınım

Geçmiş olsun kuzum. Zaditen oral damla demişlerdi 4-5 damla sabah akşam, o iyi gelmişti geniz akıntısına. bir de coldmix yattığı yere damlatabilirsin nefes açar.
Saol canım 🙏🙏 inşallah atlatacak.. bende de başladı burun akıntısı fena kaptık sanırım 😔😔😔

Aslana yazlık alışveriş yapayım diye kartı patlattım bunun sonu gelmiyor ya😅
Ben her ay bir iki parça alıyorum denk geldikçe böylece çok dişe dokunmuyor kaç aylık alıyorsun bu arada 😂 yazın en rahat tek parça tulumlar oluyor bol bol onlardan alırım ben birde cıtcıtlı body sort erkek olarak yanı kızada elbıse tulum alırım dedım , 2 kısa kol aldım 3 tulum aldım 1 tulum önceden annem almıştı , bıde ben indirimde bı takım almıstım fıtıllı 9 ay ama sanırım olmayacak

Kizlar hafif benim de burnum tıkalı. İşkembe çorbası yada beyran gibi çorbalar içilir mi? Bir sakıncası var mı?

Portakal suyu içmeyecektim ama bebeğe gaz yapar diye içmedim.

Kizlar hafif benim de burnum tıkalı. İşkembe çorbası yada beyran gibi çorbalar içilir mi? Bir sakıncası var mı?

Portakal suyu içmeyecektim ama bebeğe gaz yapar diye içmedim.
İçebilirsin canım. Bebeğin çok gazlı değilse portakal suyunun da gaz yapacağını zannetmiyorum. 🤷‍♀️

X