- 15 Temmuz 2015
- 18.723
- 31.213
yok kuzum olur mu hıc oyle dusunme , herkesın beta salgılamaya baslama hızı farklıdır , her vucudun bunyenın , rahme yerlestıgı betayı salgılamaya basladıgı zaman farklıdır.Benim cok arkadasım var bat gunu 40-50 gorup te bebısı kocaman olan hıc aklına kotu bısey getırme sakınYaa teşekkür ederim çok güzel moral oldu canımtransferin 9.günüydü adet günü olarak da işte tam adet günüme eşit oluyodu başlarının 200-300lerde çıkınca endişe ettim biraz acaba düşük mü diye inşallah yarın güzel bi artış olmuş olur içim ferahlar
Çok teşekkür ederim canım ya gerçekten moralim yerine geldi şüküryok kuzum olur mu hıc oyle dusunme , herkesın beta salgılamaya baslama hızı farklıdır , her vucudun bunyenın , rahme yerlestıgı betayı salgılamaya basladıgı zaman farklıdır.Benim cok arkadasım var bat gunu 40-50 gorup te bebısı kocaman olan hıc aklına kotu bısey getırme sakın
hadı bakalım yarın guzel haberlerını beklıyoruz kuzum :)Çok teşekkür ederim canım ya gerçekten moralim yerine geldi şükürYarın da iki kat artış olursa tamam artık evham yapıp durmucam inşallah
İnşallah canım inşallahhadı bakalım yarın guzel haberlerını beklıyoruz kuzum :)
Rabbım nasıp ederse evet canım 2.cocuk olacak :) :)İnşallah canım inşallahSenin ikinci çocuk mu
Maşallah ya sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünlerRabbım nasıp ederse evet canım 2.cocuk olacak :) :)
İnşallah artar canım içini ferah tutŞükür iyi geldi ama benim endişem de beta düzenli artcak mı diye varÇarşamba günü ilk sonuç 88 çıktı yarın tekrar vericem bakalım
İnşallah canım hepimizinki sağlıkla artsınİnşallah artar canım içini ferah tut
yok yok bende subatta 27 olacagımMaşallah ya sağlıkla gelsin sağlıkla büyüsünlerKaç yaşındasınn oğlun kaç yaşında Ben 26 yaşındayım yaş farkı varsa abla diye hitap edicem o yüzden soruyorum
Ayy canımm benimmyok yok bende subatta 27 olacagımoglum da 4 yaşında kuzum ellerinden öperrr
Rica ederiimm:) evet bir sonraki gidişimde kan testleri yapılacakmış ona göre takviye vitamin vs alacakmışımteşekkür ederim kuzum bilgiler için :) bende folık asıte basladım ılk baslarda yapılacak cokta bırsey yok beklemekten başka :)
Güzel anneler aranıza gelicem galiba yabana da bi bakıp değerlendirir isiniz? Var mı yoksa testin kendi çizgisi mi?
Hoşgeldinizz inşallah sağlıkla ilerler sağlıkla gelirlerMerhaba sanırım ben de buraya dahil oluyorum :))
Eğer ilk 5 dakikada çıktıysa var çizgiyi görürüyorumHoşbuldum İnşAllahvar mı peki siz ce?
Ya çennnn benı mı takıppp ediyooooçunnnnn
Evet ilk 5 dk da çıktı canımEğer ilk 5 dakikada çıktıysa var çizgiyi görürüyorumÇok yenidir muhtemelen iki gün sonra ilk idrarla tekrar edersen varsa netleşir biraz