- 15 Temmuz 2015
- 18.724
- 31.216
- 598
yanı hıcbı fıkrım yok saglık ocagıda kucukmus yenıymıs daha ,doktora gıt kalp atısını duy oyle gelırsın dedi :) oglumda 8 haftalık duymustum daha once gıtsem duyulurdu belkı bılmıyorum 6 haftalıkken kese ve yolk sacı gormustuk bunda henuz doktora da gıtmedım o yuzden umarım hersey yolundadırYaaakalp atışını ne zaman duyacaksın kısmetse
Benim durum biraz karışık. Yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yaptığımız için normal adet döngüm karıştı ama 24 Ocakta yumurta çatlamış olmalı o gün döllenme olmuştur. İlk verdiğimde 47, ikincisi 131 şimdi de 417 çıktı. İlerlemesi normal görünüyor sankisaglıkla buyusun kuzum battan kac gectı kac artı kacsın bugun , ben ıkıncıden sonra bırdaha vermedım ya
Beni hala arayan soran yok kendim gidip kayıt açtıracağım en sonunda kalp atışı duymayı bekliyorumBenı sağlık ocağından aradılar kızlar , kalp atısını duyunca gel takibine başlayalım dediler
Evet biliyorum bu da henüz daha küçük bir değer ama iki güne bir sağlıklı ilerlediğini görmek güzelBüyüyor minik
son adet tarıhı baz alınır kuzum bunda , yumurtlama tarıhını bosver sımdılık son adet tarıhın ne :) evet gayet normal :)Benim durum biraz karışık. Yumurtaları büyütüp çatlatma iğnesi yaptığımız için normal adet döngüm karıştı ama 24 Ocakta yumurta çatlamış olmalı o gün döllenme olmuştur. İlk verdiğimde 47, ikincisi 131 şimdi de 417 çıktı. İlerlemesi normal görünüyor sanki
Değerlerin güzel gidiyor ben iki kez kan verdim sadeceEvet biliyorum bu da henüz daha küçük bir değer ama iki güne bir sağlıklı ilerlediğini görmek güzel
bızımkıler bu konuda hızlı sanırım :) kac haftalıksınızBeni hala arayan soran yok kendim gidip kayıt açtıracağım en sonunda kalp atışı duymayı bekliyorum
6+3 olduk bugünbızımkıler bu konuda hızlı sanırım :) kac haftalıksınız
Maşallah bebişeEvet iki gün önce 131 çıkmıştı şimdi 417
AyyyBenı sağlık ocağından aradılar kızlar , kalp atısını duyunca gel takibine başlayalım dediler
Son adet tarihim 12 ocaktıson adet tarıhı baz alınır kuzum bunda , yumurtlama tarıhını bosver sımdılık son adet tarıhın ne :) evet gayet normal :)
Doktor ne dedi bu durumla ilgili normal bir durumdur belki herkeste aynı değerde görünmüyordur belkiBen de geldim beta 4300 olmasına rağmen hala keseyi göremedim inşallah görüp tam olarak içim rahat bir şekilde burda paylaşımlar yaparız
Ben diyarbakırda yaşıyorum korkudan gittim ultrasonda baktı ama kese yok dedi hesaplarıma göre 4+5 ama göremedi . 10 gün sonra gel dedi ama randevu aldığım doktor değildi rastgele bir hastaneye girdim çokta ilgilenmedi . Biraz korktum açıkçası . Umarım kesem ve bebeğim vardır . Yanındaki asistan ben gördüm dedi ama hoca görmediDoktor ne dedi bu durumla ilgili normal bir durumdur belki herkeste aynı değerde görünmüyordur belki
Aynı gün tahlil yaptırmışız 958 çıktı benim de. Ne zaman gideceğime karar veremedim bn de. Keseyi göremeyeceği için garantiye almak istiyorum biraz daha bekleyip.Kızlar ben de bugün yani 8 ocakta tahlil verdim, beta hcg 551 çıktı, sat 7 ocaktı. Kaç+kaç pek bilmiyorum ama kadın doğuma ne zaman gideyim sizce
Aslında degıl uygulama 5+lardaysan 6.hafta gozukuyor. Adetıme gore 4+4 üm ama benım erken yumurtlama oldu yumurtlama tarıhıne ve dongu gunu 24-25 arası olarak hesaplayınca 11 ekım cıkıyor tahmını dogum oyle oluncada 5+1 olarak gozukuyorum doktor takıbınden sonra netleşir sanırım6+3 olduk bugünsiz de 6 haftalık görünüyorsunuz
Devlete mı gıdıyorsun kuzumBen de geldim beta 4300 olmasına rağmen hala keseyi göremedim inşallah görüp tam olarak içim rahat bir şekilde burda paylaşımlar yaparız
Tam 4+0 oluyorsunuz sanırım o haldeSon adet tarihim 12 ocaktı
Bende 6+3'de hala 6. Hafta yazıyorAslında degıl uygulama 5+lardaysan 6.hafta gozukuyor. Adetıme gore 4+4 üm ama benım erken yumurtlama oldu yumurtlama tarıhıne ve dongu gunu 24-25 arası olarak hesaplayınca 11 ekım cıkıyor tahmını dogum oyle oluncada 5+1 olarak gozukuyorum doktor takıbınden sonra netleşir sanırım
Hiç telaş yapma canım vardır bir kaç güne görürsün keseyi inşallahBen diyarbakırda yaşıyorum korkudan gittim ultrasonda baktı ama kese yok dedi hesaplarıma göre 4+5 ama göremedi . 10 gün sonra gel dedi ama randevu aldığım doktor değildi rastgele bir hastaneye girdim çokta ilgilenmedi . Biraz korktum açıkçası . Umarım kesem ve bebeğim vardır . Yanındaki asistan ben gördüm dedi ama hoca görmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?