-
- Konu Sahibi sunshine__
Ay içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Allah gönlünize göre versin sizin deİnşallah keseyi görürsünüz, bana doktorum artış güzelse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar demişti kontrolde içiniz rahat etsin bence artışınız güzel
Medicl park floryaya bakabilirsin canımArkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Erken test yapmayı hiç tavsiye etmiyorum maalesef çünkü değerler düşük çıkıyor ve takip yapmak gerekiyor zor bir süreç oluyorHanımlar merhaba bende hamile isem aralıkta dogum olmuş olcak. 19 unda yumurtam catlamisti değerlendirdik o süreci. 20 marttan yaklaşık 6 7 gün sol kasıkta ağrı ayağa ve bele vuran agrilarim oldu ve yorulunca olmaya da devam ediyor özellikle ayaktayken yorulunca vs. Ve cumartesi tek seferlik kahve rengi akintim oldu. Haricinde beyaz kremsi akintim ara ara oluyor. Ve gaz problemi yaşıyorum. Yüzümde de ergenlikte çıkan sivilcelerden çıktı ağrılı büyük. Bunlar sizce gebelik belirtisi mi pazar yani bata 3 gün kala test yapicam
Ben sizce regle 3 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acabaErken test yapmayı hiç tavsiye etmiyorum maalesef çünkü değerler düşük çıkıyor ve takip yapmak gerekiyor zor bir süreç oluyorve idrarda çıkmayadabiliyor
Doktor öneriniz var mı muayene ücretlerini vs biliyor musunuzMedicl park floryaya bakabilirsin canım
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden ücretler konusunda yardımcı olamayacağım. Çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz ama.Doktor öneriniz var mı muayene ücretlerini vs biliyor musunuz
Çok yakınız galibaHenüz Kasım annesi miyim Aralık annesi miyim bilmiyorum
27.03.2023 beta hcg 123,49
29.03.2023 beta hcg 452,52
Benim çıkmamıştı adetim bir gün gecikince çok silik çıktı kan tahlili verdim beta 27 çıktı çok düşük yani 2 gün sonra da 122 şimdi yarın tekrar vericem inşallah olumlu olursa da kese görmeye gideceğim sizde eğer 4-5 günlük gecikmeyle kan tahliline giderseniz süreciniz daha kolay olur bence nazicane tavsiyeBen sizce regle 3 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba
Benimde 26.03.2023 122Henüz Kasım annesi miyim Aralık annesi miyim bilmiyorum
27.03.2023 beta hcg 123,49
29.03.2023 beta hcg 452,52
Şimdi kaç beta ve gecikmeniz?Kızlar selam! Nasılsınız? Var mı kese göre kalp atışı duyan başka? Ben ctesi doktora gideceğim keseyi görür diye umut ediyorum beta hcg 1000 üzerine çıkmış olur diye hesaplayıp söyledi kendisi
3830 da karından göremedim geçen cuma cumartesi tekrar baktı gördü bu cumartesi tekrar gideceğim bakalım duymasam da inş kalp atışını görürümKızlar selam! Nasılsınız? Var mı kese göre kalp atışı duyan başka? Ben ctesi doktora gideceğim keseyi görür diye umut ediyorum beta hcg 1000 üzerine çıkmış olur diye hesaplayıp söyledi kendisi
Yumurtlama 12 ve 14 günlerinde olduysa regli sonrası çıkma ihtimali çok yüksek erken gebelik testine gerek yok inan para tuzagı kaset test daha net çıkarıyorBen sizce regle 3 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba
Şimdi 4 gün. Salı günü 316 idi. Kahverengi akıntım var ara sıraŞimdi kaç beta ve gecikmeniz?
Yumurtlamam tam 14. gün oldu canım pazar da yumurtlamadan tam 14 gün geçmiş oluyorYumurtlama 12 ve 14 günlerinde olduysa regli sonrası çıkma ihtimali çok yüksek erken gebelik testine gerek yok inan para tuzagı kaset test daha net çıkarıyor
Benim regle 6 gün kala çıktı canım ama ben erken yumurtlamisim bence o yüzden çıktıBen sizce regle 3 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba
SelamKızlar selam! Nasılsınız? Var mı kese göre kalp atışı duyan başka? Ben ctesi doktora gideceğim keseyi görür diye umut ediyorum beta hcg 1000 üzerine çıkmış olur diye hesaplayıp söyledi kendisi