- 1 Eylül 2019
- 494
- 632
-
- Konu Sahibi sunshine__
Sanırım iyiyim diye kendime cok yuklendimHayırlı geceler bu süreçte inzivaya çekilmek en güzeliimkan dahilinde tabi ki iyice dinlenin inşallah yarın bişeyiniz kalmaz arada bir bana da ağrı oluyor
Öyle düşünme Vardır bir hayırEvet ama kanımı laboratuvara ulaştırmamışlar 6 saat bekledikten sonra arayarak öğrendim şimdş yarın tekrar gitmem gerekiyor… Allah şu devlet hastanelerine kimseyi düşürmesin
Günaydın canım farklı yerlerde kan vermene rağmen bence artış gayet iyi bence ben de şu an 4+5 ya da 4+6 yım doktora gidiyoruz inşallah keseyi görebilirizHerkese günaydın.
Sat 2 mart. Beta takibi için yorumlarınız neler kızlar? Kese için pazartesi günü çağardı 4+5 te umarım görünür
Günaydın canım farklı yerlerde kan vermene rağmen bence artış gayet iyi bence ben de şu an 4+5 ya da 4+6 yım doktora gidiyoruz inşallah keseyi görebiliriz
İnsallahhah süper hadi hayırlı haberler inşaallah.
haber ver bizede
Kendinizi çok yormayın yinede nolur nolmaz dikkat edinSanırım iyiyim diye kendime cok yuklendim
Kimsede bilmiyor gebe oldugumu
Yatabilsem agridan insallh gecer sabaha
Gece yatarsanız sahura kalktığınız idrarla yapın isterseniz. Ne kadar var regli olmanızaErken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an
dışarda mı verseniz acaba tahlili. Tekrar verdiniz mi bu günSaçmalığa bakın ki kanı laboratuvara ulaştırmamışlar.. sanırım beklettiler sonra da pıhtılaştı çünkü pıhtılaştı dediler ve aramadılar bile
Eki Görüntüle 3225973 daha çok çok küçükmüş ama muhtemel kese bu dedi
Reglime baya var aslında ama erken yumurtladım bu ay. Pazartesi salı 14 gün doluyor. Ondan dayanmayıp yapacaktım. Senin dediğin gibi yapayım yoksa başka türlü olmayacak galiba. Dayanamadım çünkü tuvalete gittim. Bugün deneyecektim ama:))Gece yatarsanız sahura kalktığınız idrarla yapın isterseniz. Ne kadar var regli olmanıza
Tekrar vermedim laboratuvar değişsin de istemiyorumdışarda mı verseniz acaba tahlili. Tekrar verdiniz mi bu gün
Heheh büyüyüp insan oluyorlar işte mucize değil de neay maşallah subhanallah ya yavrum kesek minik kendileri miniminik :)
Heheh büyüyüp insan oluyorlar işte mucize değil de ne
Canım devlette alttan bakıyolardan ziyade haftan az beta düşükse keseyi ancak doktorlar vajinal ultrason ile görebilirAy devlette alttan mi bakiyorlar
Diger cocuklarimi tıp merkeznde yapmistim hic buyuk hastanelere gitmedim
Ayy canim insaAllah kabul olur eşinin iş başvurusu istedigin yerde en guzel sekilde yaparsin dogumunu
Merhaba beta hcg değeriniz arttı mı acaba bende 3-4 haftalıkken gitmiştim sanırım adetimden 3 gün geçikmişti sadece beta hcg 319,8 çıkmıştı yarın tekrar kontrole gidicemde yükselmişmi diye hepimiz için hayırlısı olur inşallahMerhaba ben de bugün kan verdim beta 464 cikti, insallah aralikta yavrumu kucagima alicam. Henüz keseyi görmeye gidemedim, kese netleşsin, doğum tarihi tahminini yazacağım. Hepimize hayirli olsun
İnan 5 dk idrarla yaptım bence alakası yok ya varsa hertürlü idrara geçiyor hormon rast gele yapınErken gebelik testi yapmak için idrarın kaç saat yapılmamış olması gerekiyor bilen var mı?
Ben 11-12 gibi yatıyorum gece. Sahura kalkıyorum orda tuvalete gidiyorum. Çok su içtiğim içtiğim için 5ten 8e kadar iki kere daha tuvalete gidiyorum test yapılmaz. Sabah 8den 2ye kadar tutmaya çalışıp yapsam olur mu? Gerçi o kadar bekleyemeyecek gibiyim zor duruyorum mesela şu an