2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hım hadi seninle komşu çıkalım 😂😂 bana 5/10 dk hastanede doğum normalse bizim tanıdıklar doğurdu tavsiye etmiyorlar
Güneşlideyim ben canim 😄
Doğumu bir kısım överken bir kısım memnuniyetsiz 🤷
Doğum icin basaksehirde ebe varmis evlere gidip dogurtuyor çok çok iyi onu düşünüyorum 🤩😍

Evet doğruya unuttum canım kusura bakma benimde kesenin yanında şupheli kese veya kanama alanıda olabilir birşey var dedi cümartesi gel bakalım dedi o yüzden 2 günde bi 2 ye katlarsa seninde olabilir 😂 ikiz bizim sülalede yok bendekide değildir büyük ihtimal
Ne kusuru 😍 inşallah gorunen alan ikizdir 🥹 benim anne tarafımda ikiz var eş tarafi önemli değil anneden geçer diye biliyorum ama eşimin kardeşi de ikiz ben birine de razıyım da yine de gönül istiyor işte 🤭🤭

Ne kusuru 😍 inşallah gorunen alan ikizdir 🥹 benim anne tarafımda ikiz var eş tarafi önemli değil anneden geçer diye biliyorum ama eşimin kardeşi de ikiz ben birine de razıyım da yine de gönül istiyor işte 🤭🤭
İkiz bebeyi her hamile anne ister tabii insallah Rabbim gönlünüze göre verir 🤲🏻
Bende istiyorum çok annanemin ikiz çoğusu anneminde olmuş ama düşmüş teyze kizlarimda da ikiz cocuklari var insallah bunda benimde olur 😍🤩🤩

İkiz bebeyi her hamile anne ister tabii insallah Rabbim gönlünüze göre verir 🤲🏻
Bende istiyorum çok annanemin ikiz çoğusu anneminde olmuş ama düşmüş teyze kizlarimda da ikiz cocuklari var insallah bunda benimde olur 😍🤩🤩
Ayy amiinn inşallah Allah gönlümüzden geçeni sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde versin inşallah 😍😍

Ba
Güneşlideyim ben canim 😄
Doğumu bir kısım överken bir kısım memnuniyetsiz 🤷
Doğum icin basaksehirde ebe varmis evlere gidip dogurtuyor çok çok iyi onu düşünüyorum 🤩😍
Başak şehirdeyim bende evde ebeyi düşünürdüm ama riske giremem canım anı birşey olsa Allah korusun çok tehlikeli bebek ve anne için

Allah gönlüne göre versin canım benim başım kalabalık teke razıyım şuan hayırlısı neyse o olsun cümlemiz için senin alemde varmış ozaman%50 şansın var

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-28-05-06-04-722_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    Screenshot_2023-03-28-05-06-04-722_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    37,7 KB · Görüntüleme: 121
Kizlar idrarda enfeksiyon mu var acaba ?
Ogleden sonra aile hekimine gidecegim ama iste insanin ici rahat etmeiyor yinede sormak istedim 🥺😀
Screenshot_2023-03-28-05-21-44-668_tr.gov.saglik.enabiz.jpg

Burdaki pozitifi gören arkadaşlarım bişey sorcam. Şimdi benim 7-8 gün oldu çatlama olalı. 1-2 gün önce sağ kasıkta önce tek bi noktada bikaç sefer sızlama oldu. Ertesi günü batma kasılma tarzı şeyler olmaya başladı ama aman aman o kadar acıtan tarzda değil.
Ama bazen sol tarafta da belli belirsiz buna benzer şeyler oluyor. Sağdakinin yanında çok çok hafif tabi.

Sormak istediğim hamileliğin ilk zamanları batmaların falan sabit tek tarafta olması şart mıdır? Bu olursa ikinci olacak ama ben ilkini böyle takip etmemiştim ondan bilemiyorum:)

Selam kızlar hepimize hayırlı oolsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim sat 3 mart ,beta hcg değerim cuma 56, pazar 129, salı (yani bugün) 316 çıktı. Pazar gününden beri pembe kahverengi akıntım geliyor. Aynı zamanda sol tarafımda bir ağrı var. Zaten bağırsak problemi yaşayan bir insandım gaz spazmı mı anlayamıyorum ama dış gebelikten çok korkuyorum inşallah ctesi doktora gideceğim o gün kese görünür inşallah 🙏🏻

Selam kızlar hepimize hayırlı oolsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim sat 3 mart ,beta hcg değerim cuma 56, pazar 129, salı (yani bugün) 316 çıktı. Pazar gününden beri pembe kahverengi akıntım geliyor. Aynı zamanda sol tarafımda bir ağrı var. Zaten bağırsak problemi yaşayan bir insandım gaz spazmı mı anlayamıyorum ama dış gebelikten çok korkuyorum inşallah ctesi doktora gideceğim o gün kese görünür inşallah 🙏🏻
İnşallah keseyi görürsünüz, bana doktorum artış güzelse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar demişti kontrolde içiniz rahat etsin bence artışınız güzel🫶🏻

X