2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Canım 18 19 yumurtlama gunlerimdi 19 martta çatladı yumurtam

Kızlar beta takibi yapıyoruz da 4 gün sonra vermem gerekiyordu bugün vericem sizce aynı saatte mi vereyim akşam 20:00’de vermiştim 4-5 gibi gidip vermek istiyorum aslında ama yanıltıcı bir sonuçta istemiyorum sizce napayım

Canım eğer beyan 100-200ler civarindaysa bence aynı merkezde aynı saatte ver hemen başımdan geçen bir olayı anlatıyorum. Benim betam 150ydi devlet acilde vermiştim sonra hafif lekelenme başladı kendi dontorum da ozeldeydi hemen gittik bı beta verin dedi özelde verdim 79 çıktı kimyasal geçiriyorsun üzgünüm deyip eve yolladi 2 gün sonra lekelenmem bitti ben de bir aksilik var içim rahat etmedi deyip gittim devlette kan verdim ve sonucum 400 küsurdü kendi ozeldeki doktoruma gittim sonucu söyledim o da şok oldu aaa o zaman devletle aramızda büyük bir referans farkı var gebeliğin devam ediyor şu şu ilaclari kullan dedi. Ha tabiiki 1 hafta sonra tekrar kanamam oldu düşük yaptım ama o ilk sonucu görünce çökmüştüm

Ben de daha önce kimyasal geçirdim 5 gün gecikme 354 ile öğrenmiştim ve hiç yükselme olmayınca adetim 9 gün geçtiğinde yani tahlilden 4 gün sonra düşük yaptım maalesef şimdi gecikmem 7 gün

Ben de daha önce kimyasal geçirdim 5 gün gecikme 354 ile öğrenmiştim ve hiç yükselme olmayınca adetim 9 gün geçtiğinde yani tahlilden 4 gün sonra düşük yaptım maalesef şimdi gecikmem 7 gün
Çok geçmiş olsun üzüldüm, peki en sonki betaniz kaçtı

Sonucunu bekliyoruz merakla inş çok güzel gelir beyan canım

Hayirli geceler kizlar
İftar davetim vardi yeni gittiler ama ben cok kotu oldum belim bacaklarim kasıklarım ağrıyor 5+4'üm bu kadar erken gebelikte bu denli yorgunluk normal mi
Çayin bulasiklarini bile toplayamadim yattim vajinamda tuhaf kasilmalar var

Hayırlı geceler bu süreçte inzivaya çekilmek en güzeli imkan dahilinde tabi ki iyice dinlenin inşallah yarın bişeyiniz kalmaz arada bir bana da ağrı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…