- 18 Mayıs 2020
- 3.961
- 4.440
-
- Konu Sahibi sunshine__
Hım hadi seninle komşu çıkalımEvet canim devlette karar kildim
Çok övdüler bakalim nasil
Güneşlideyim ben canimHım hadi seninle komşu çıkalımbana 5/10 dk hastanede doğum normalse bizim tanıdıklar doğurdu tavsiye etmiyorlar
Ne kusuruEvet doğruya unuttum canım kusura bakma benimde kesenin yanında şupheli kese veya kanama alanıda olabilir birşey var dedi cümartesi gel bakalım dedi o yüzden 2 günde bi 2 ye katlarsa seninde olabilirikiz bizim sülalede yok bendekide değildir büyük ihtimal
İkiz bebeyi her hamile anne ister tabii insallah Rabbim gönlünüze göre verirNe kusuruinşallah gorunen alan ikizdir benim anne tarafımda ikiz var eş tarafi önemli değil anneden geçer diye biliyorum ama eşimin kardeşi de ikiz ben birine de razıyım da yine de gönül istiyor işte
Ayy amiinn inşallah Allah gönlümüzden geçeni sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde versin inşallahİkiz bebeyi her hamile anne ister tabii insallah Rabbim gönlünüze göre verir
Bende istiyorum çok annanemin ikiz çoğusu anneminde olmuş ama düşmüş teyze kizlarimda da ikiz cocuklari var insallah bunda benimde olur
Merhaba benim 4 hafta 1 gün de göründüKizlar aranızda kese gören var mı? Kacinci haftada gördünüz, çok sabırsız bi bekleyiş
Ayy hayırlı olsun maaşallah ne güzel bir mucize olmuşMerhaba kızlar 26 Şubat son adet günü bugün tüp bebek için görüşmeye gidip 4 haftalık hanile olduğumu öğrenip geldimkese göründü kan sonucumu bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim gerçekten benim için mucize yaş 42 düşüp ahm Rabbim büyük sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallahAyy hayırlı olsun maaşallah ne güzel bir mucize olmuş
Başak şehirdeyim bende evde ebeyi düşünürdüm ama riske giremem canım anı birşey olsa Allah korusun çok tehlikeli bebek ve anne içinGüneşlideyim ben canim
Doğumu bir kısım överken bir kısım memnuniyetsiz
Doğum icin basaksehirde ebe varmis evlere gidip dogurtuyor çok çok iyi onu düşünüyorum
Allah gönlüne göre versin canım benim başım kalabalık teke razıyım şuan hayırlısı neyse o olsun cümlemiz için senin alemde varmış ozaman%50 şansın varNe kusuruinşallah gorunen alan ikizdir benim anne tarafımda ikiz var eş tarafi önemli değil anneden geçer diye biliyorum ama eşimin kardeşi de ikiz ben birine de razıyım da yine de gönül istiyor işte
Maşallah Allah tamamına erdirsinMerhaba kızlar 26 Şubat son adet günü bugün tüp bebek için görüşmeye gidip 4 haftalık hanile olduğumu öğrenip geldimkese göründü kan sonucumu bekliyorum Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Beta hcgniz kaç acaba
Amin inşallah Rabbim isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla versinMaşallah değeriniz güzel çıkmış bence benim 3. Günde 122 çıktı şimdi iki gün sonra tekrar vericem inşallah böyle güzel artışlar görürüm
İnşallah keseyi görürsünüz, bana doktorum artış güzelse dış gebelik ihtimali ortadan kalkar demişti kontrolde içiniz rahat etsin bence artışınız güzelSelam kızlar hepimize hayırlı oolsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallah. Benim sat 3 mart ,beta hcg değerim cuma 56, pazar 129, salı (yani bugün) 316 çıktı. Pazar gününden beri pembe kahverengi akıntım geliyor. Aynı zamanda sol tarafımda bir ağrı var. Zaten bağırsak problemi yaşayan bir insandım gaz spazmı mı anlayamıyorum ama dış gebelikten çok korkuyorum inşallah ctesi doktora gideceğim o gün kese görünür inşallah