- 15 Şubat 2023
- 174
- 358
- 26
-
- Konu Sahibi sunshine__
selam canım hayırlı olsun bebişinKızlar selam adetim 1 gün gecikince test yaptım hayalet çizgi çıktı kan tahili beta 27 2 gün sonra yani bugün 3 gün gecikme ile tekrar test yaptım 122 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrar sonra kese için randevu vereceğim dedi böyle olup olumlu devam eden oluyor mu?
İçimizi ferah tutalım güzel artmış değerin bence, tekrar kan verince yaz buraya olur mu birbirimize güzel haberler vereceğiz ben inanıyorumAy inşallahyazın buraya sizde keseyi görüp sağlıkla bekleriz bebişleri inşallah ben 3 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum zamanda geçmek bilmiyor sanki
İnşallah 4 gün sonra güzel haberler yazarımİçimizi ferah tutalım güzel artmış değerin bence, tekrar kan verince yaz buraya olur mu birbirimize güzel haberler vereceğiz ben inanıyorum
Aile hekimiyimMerhaba uzmanlık alanınız nedir
youtobe izledim zor bir hareketti ben hepsini yapamadım o kadın kadarda elastık olma imkanım hiç olmadı o yarım saat ben 5 dk yaptımNadık Harelet acaba
Hareketlerin resimlerini paylasirmisin canim aklimizda bulunsun
bu canım doğuma hazırlık egzersizi 36_40 hafta melike_yoga ama sakın yapma 36 tıdan önce ben 37+1 denedim doğum başladı
Kaç haftalıktı senin canım, birde belirtin başladı mı ya benim uyku ve yorgunluk dışında hiçbir belirtim yokKizlar bende beklicektim ama yarin bi kan vermeye gidicem bakalim benim degerler kaç
Nisan 6. Randvu aldim çam sakura hastanesinden insllh kalp atışlarını duyarizz
Kaç haftalıktı senin canım, birde belirtin başladı mı ya benim uyku ve yorgunluk dışında hiçbir belirtim yok
Beta hcgniz kaç acabaBenim de hic bir belirtim yok ki anlamadimsimdi kan verdim geldim dr normal dedi 5+2 yim
Sonuc cikinca yazarim canim yeni verdim tahlilBeta hcgniz kaç acaba
Hadi güzel artışlar olsun istanbul çam sakuramı yoksaKizlar bende beklicektim ama yarin bi kan vermeye gidicem bakalim benim degerler kaç
Nisan 6. Randvu aldim çam sakura hastanesinden insllh kalp atışlarını duyarizz
Artış güzel canım ama ikizmi bilmem reglin kaç gün oldu geçeli benim 4/5 gün gecikmeden 3830 gelmiştiKızlar selam ben en son 4 gün önce kan verdim 68 di bugün 530 çıkmış ikiz olma olasılığı nedir? İkiz gen anne tarafında da var baba tarafinda da var biz de ikiz olsa keşke diyoruz sonucu görünce bi heyecanlandım heheh
Benim daha bugün regl günüm canım ben regle 6 gün kala 23 ile öğrendimArtış güzel canım ama ikizmi bilmem reglin kaç gün oldu geçeli benim 4/5 gün gecikmeden 3830 gelmişti
Evet canim devlette karar kildimHadi güzel artışlar olsun istanbul çam sakuramı yoksa
Evet doğruya unuttum canım kusura bakma benimde kesenin yanında şupheli kese veya kanama alanıda olabilir birşey var dedi cümartesi gel bakalım dedi o yüzden 2 günde bi 2 ye katlarsa seninde olabilirBenim daha bugün regl günüm canım ben regle 6 gün kala 23 ile öğrendim