2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
selam canım hayırlı olsun bebişin benimde ilk beta 17 ydi sonra 721 e çıktı çok şükür çarşamba günü keseyi görmek için gideceğim imşallah sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi

Ay inşallah yazın buraya sizde keseyi görüp sağlıkla bekleriz bebişleri inşallah ben 3 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum zamanda geçmek bilmiyor sanki

Ay inşallah yazın buraya sizde keseyi görüp sağlıkla bekleriz bebişleri inşallah ben 3 ay önce bir kimyasal gebelik yaşadım o yüzden korkuyorum zamanda geçmek bilmiyor sanki
İçimizi ferah tutalım güzel artmış değerin bence, tekrar kan verince yaz buraya olur mu birbirimize güzel haberler vereceğiz ben inanıyorum

İçimizi ferah tutalım güzel artmış değerin bence, tekrar kan verince yaz buraya olur mu birbirimize güzel haberler vereceğiz ben inanıyorum
İnşallah 4 gün sonra güzel haberler yazarım sizde kesenizi görürsünüz inşallah o çok rahatır sanırım çok küçük olduğunda alttan bakıyorlar kabul etmezseniz de daha büyümesini beklemeniz gerekiyor karından daha geç görüldüğünü söylüyorlar isterseniz araştırın gittiğiniz orda karar vermek daha zor olmasın

Kizlar bende beklicektim ama yarin bi kan vermeye gidicem bakalim benim degerler kaç
Nisan 6. Randvu aldim çam sakura hastanesinden insllh kalp atışlarını duyarizz
Kaç haftalıktı senin canım, birde belirtin başladı mı ya benim uyku ve yorgunluk dışında hiçbir belirtim yok

Kizlar bende beklicektim ama yarin bi kan vermeye gidicem bakalim benim degerler kaç
Nisan 6. Randvu aldim çam sakura hastanesinden insllh kalp atışlarını duyarizz
Hadi güzel artışlar olsun istanbul çam sakuramı yoksa

Kızlar selam ben en son 4 gün önce kan verdim 68 di bugün 530 çıkmış ikiz olma olasılığı nedir? İkiz gen anne tarafında da var baba tarafinda da var biz de ikiz olsa keşke diyoruz sonucu görünce bi heyecanlandım heheh

Çatlatma iğnesi ile hamile kalan varmı kızlar aranızda

Artış güzel canım ama ikizmi bilmem reglin kaç gün oldu geçeli benim 4/5 gün gecikmeden 3830 gelmişti

Benim daha bugün regl günüm canım ben regle 6 gün kala 23 ile öğrendim
Evet doğruya unuttum canım kusura bakma benimde kesenin yanında şupheli kese veya kanama alanıda olabilir birşey var dedi cümartesi gel bakalım dedi o yüzden 2 günde bi 2 ye katlarsa seninde olabilir ikiz bizim sülalede yok bendekide değildir büyük ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…