2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Benim bugünkü testim 50 çıkan testimden daha koyu. Resimde çok belli olmamış sanırım

Merhaba, battan iki gün önce kaset test bu şekildeydi. Battan bir gün sonra erken gebelik testi yaptım onu da ekliyorum. Erken gebelik testi yaptığım gün kan testi verdiğimde 136 çıkmıştı.
Maşallah benim gecikmenin 3. Günü 51 di. Sanırım geç döllenme keseyi kalp atışını görene kadar rahat edemeyecem heralde

Maşallah benim gecikmenin 3. Günü 51 di. Sanırım geç döllenme keseyi kalp atışını görene kadar rahat edemeyecem heralde
Önemli olan 2 kat artması, sizinkide artmış değerimin az olduğunu düşünüp bir süre takip etmiştim kendi kendimi boşa üzmüştüm hamileliğinizin tadını çıkarın, hayırlı uğurlu olsun rabbim sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah

Amin Allah razı olsun hepimize inşallah çok teşekkür ederimm

Tatlım iki güne bir sabahları ilk idrarınla denemeye devam et pembelik netleşsin önce.
Betayı şöyle düşün bugün 51 olan beta iki gün sonra aynı saatte kan verdiğinde 100-110 tahmini çıkar. Ama sürekli kan ile uğraşma evde takip et dediğim gibi. Kanaman gelmeyene kadar acele etme

Merhaba, battan iki gün önce kaset test bu şekildeydi. Battan bir gün sonra erken gebelik testi yaptım onu da ekliyorum. Erken gebelik testi yaptığım gün kan testi verdiğimde 136 çıkmıştı.
Hayırlı olsun tatlım evde Koyuluk takip edebilirsin kaset testte.
Adet gecikmenin üzerinden 10 gün falan geçsin kese için git.kanama falan olursa Allah korusun hemen git

Yaa evet bu konuda da kararsızdım aslında. Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor bu ara sık takip etmemiz lazım dedi yarın 3. kanı vermeye gidicem bende gitmesem mi acaba diye düşünmüyo değilim

Yaa evet bu konuda da kararsızdım aslında. Ben de senin gibi düşünüyorum ama doktor bu ara sık takip etmemiz lazım dedi yarın 3. kanı vermeye gidicem bende gitmesem mi acaba diye düşünmüyo değilim
Doktorun dediği beta takibi neyini sık takip edecekmiş anlamadım. Kimyasal mı değil mi onu anlamaya çalışacak muhtemelen.
Neyse tatlım belki de bir şey bildiği vardır diye basit düşünmek gerek.
Senin için öyle rahat edecekse git bakalım her doktorun bakış açısı farklı demek ki

Hayırlı olsun tatlım evde Koyuluk takip edebilirsin kaset testte.
Adet gecikmenin üzerinden 10 gün falan geçsin kese için git.kanama falan olursa Allah korusun hemen git
Çok teşekkür ederim canım biz dün 6 haftalık olduk şükür bebişi ve kalp atışını gördük ama ben dayanamayıp 4+3 te kontrole gitmiştim, 5 te tekrar çağırmıştı o zamanda minicik kesesini görmüştük hepimiz sağlıklı hamilelikler geçirelim inşallah

4+4 olacak. Biraz erken çağırdı gibi geldi. Bana kalsa bayramdan sonra gidecektim. Şimdi gidince görülmezse endişeleneceğim. Çok teşekkür ederim
Biz 4+2 de alttan gördük battan bir gün sonraydı. Beta hcg 1500 üzeriyse gözükür canım. Benim 1668 idi. Minik de olsa keseyi görüyorsun , hayırlı olsun sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun Benim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
size de hayırlı olsun beta hcgnin biraz yükselmesi gerekiyormuş kese için ben pzt kan testine gidip salı filan da dr giderim galiba

Biz 3+4 de öğrendik 4+2 de keseyi görünce eşim direkt kendi anneme söylemiş dayanamayıp :))
ben de eşime keseyi görene kadar bekleyelim dedim ama dün dayanamayıp annesine söyledi annesi de tüm sülaleye aktarmış sağolsun tabi hiç hoşuma gitmedi herkesin duymuş olması biraz beklemek taraftarıydım keseyi göremezsem diye stres oldum baya bir

Hukya arslantas gul hem yuzyuze hem online veriyor. Ayni zamanda İlk 1000 gun diyetisyeni ve ivf de de basariyi kesinlikle arttiriyor tavsiye ederim
Günaydın diyetisyene googledan baktım şimdi öyle güzel yorumlar varki ve cevapsız değiller bayıldım kadına.. Şuan kapalı gözüküyor arayamadım fiyat bilgisi var mı sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…