2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hayırlı olsun kaç haftalık benim bat 25 marttı ne zaman gitmeliyim acaba
Çok teşekkür ederim benim regli tarihim 18 şubat 26 ile 29 gün aralıgı kesin regli olurdum yani 14 ve 16 mart arası senin nisanın 5 ine denk geliyor keseyi görmen ama herkesin bir olmaz canım benim betamdan önce gördü bir çogu değerlerle alakalı oluyor geç döllenme erken döllenme olayı varmış oyüzden

Merhaba ben de 4+4 hamileyim 42 yaşındayım. tüp bebekle 2 adet 3. Gün embriyosu kondu. 22 martta bhcg 452, 24 martta 1142 idi. Bugün transvajinal us ile tek kese gördük. Bulantım yok ama kasık ağrılarım oluyor bakalım bu süreci nasıl geçireceğiz

Hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin

Aynı günümüz haftamız keseyi ne zaman göreceksiniz doktora gittniz mi

Kiz 26 kasim diyor uygulama amam benim sanci gelmiyor 41 haftam dolunca suni sanci ile oluyor dogumlarim ondan burdayim
Ya sen napiyorsun burda
bende dedim geç döllenme olursa ama hiç 38 haftada doğum yapmadım kızım 36 hafta oğlum 37+4 de geldi sende bu sefer 39 da doğur mümkünse kendi sancın olsun

Yalnız değilsin ben de regle 6 gün kala 23le öğrendim öğrendim hahahah şu an yeni 3+5 ya da 4 oldu

bende dedim geç döllenme olursa ama hiç 38 haftada doğum yapmadım kızım 36 hafta oğlum 37+4 de geldi sende bu sefer 39 da doğur mümkünse kendi sancın olsun
Hay masallah nasil geliyor erkenden bu bebişler merak ediyorum
İnşaAllah çok istiyorum kendi sancim gelsin ve vaktinde dogum yapayim
Beni goren herkes kizz daha doğmadın mı diye tepkiler beni çileden çikariyor

Ahhaahah çok güldüm okurken çünkü bende bata 6 gün kala çift çizgi gördüm ve o gün koşa koşa gidip kan verdim 17.73 tü daha değer Tabi şimdi dr a gittim tekrar kanlar yükselme takibi falan derken 3 aydır hamile gibi hissediyorum

Hay masallah nasil geliyor erkenden bu bebişler merak ediyorum
İnşaAllah çok istiyorum kendi sancim gelsin ve vaktinde dogum yapayim
Beni goren herkes kizz daha doğmadın mı diye tepkiler beni çileden çikariyor
Yok doğurmadım çıkınca okul zamanı olsun diye bekletiyom diyecen. Banada bakıyom hamilesın bi bakıyom pırtlatıyorsun diyorlar millet sana her türlü laf çarpıyor yani benim bebişler genelde rahim agzında duruyor canım dr öyle demişdi birde 36 haftada oğlumda egzersiz denemelere başlyorum ve hiç oturmam ama maalesef 7 aydan itibaren ördek gibi yürüyorum bebek sanki zorluyor çat agrısından

Ördek gibi yürümek bu iyiymis
Bende haftada iki gun platese baslicam bu salidan itibaren çok iyi geliyormus

Ördek gibi yürümek bu iyiymis
Bende haftada iki gun platese baslicam bu salidan itibaren çok iyi geliyormus
mesela ben doğum hızlansın diye oğlumda 3 günlük bir hareket yaptım ve doğum başladı o hareketi bu hamileligim ilerlerse saglıkla yine yapacagım 37 de

Kızlar Diyarbakırda memorial veya dünya parka giden varmı

Kızlar selam adetim 1 gün gecikince test yaptım hayalet çizgi çıktı kan tahili beta 27 2 gün sonra yani bugün 3 gün gecikme ile tekrar test yaptım 122 çıktı doktorum 4 gün sonra tekrar sonra kese için randevu vereceğim dedi böyle olup olumlu devam eden oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…