2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Hanımlar merhaba bende hamile isem aralıkta dogum olmuş olcak. 19 unda yumurtam catlamisti değerlendirdik o süreci. 20 marttan yaklaşık 6 7 gün sol kasıkta ağrı ayağa ve bele vuran agrilarim oldu ve yorulunca olmaya da devam ediyor özellikle ayaktayken yorulunca vs. Ve cumartesi tek seferlik kahve rengi akintim oldu. Haricinde beyaz kremsi akintim ara ara oluyor. Ve gaz problemi yaşıyorum. Yüzümde de ergenlikte çıkan sivilcelerden çıktı ağrılı büyük. Bunlar sizce gebelik belirtisi mi pazar yani bata 3 gün kala test yapicam

Arkadaşlar merhabalar ben yemi katıldım aranıza 6 haftalık hamileyim bugün keseyi gördük tüp bebek sonucu oldu çok şükür. Tüp benek merkezinde kalp atışını duyduktan sonra doğum vs ve kontrollerim için bir hastane ve doktor bulmam gerekiyor. İstanbuldayım Avrupa yakasında oturuyorum Anadolu da olur aslında maltepe Kartal vs önerebileceğinşz doktor hastane var mı yardımınıza ihtiyacım var
Medicl park floryaya bakabilirsin canım

Hanımlar merhaba bende hamile isem aralıkta dogum olmuş olcak. 19 unda yumurtam catlamisti değerlendirdik o süreci. 20 marttan yaklaşık 6 7 gün sol kasıkta ağrı ayağa ve bele vuran agrilarim oldu ve yorulunca olmaya da devam ediyor özellikle ayaktayken yorulunca vs. Ve cumartesi tek seferlik kahve rengi akintim oldu. Haricinde beyaz kremsi akintim ara ara oluyor. Ve gaz problemi yaşıyorum. Yüzümde de ergenlikte çıkan sivilcelerden çıktı ağrılı büyük. Bunlar sizce gebelik belirtisi mi pazar yani bata 3 gün kala test yapicam
Erken test yapmayı hiç tavsiye etmiyorum maalesef çünkü değerler düşük çıkıyor ve takip yapmak gerekiyor zor bir süreç oluyor 🥲 ve idrarda çıkmayadabiliyor

Doktor öneriniz var mı muayene ücretlerini vs biliyor musunuz ❤️
Benim özel sağlık sigortam var o yüzden ücretler konusunda yardımcı olamayacağım. Çağrı merkezinden öğrenebilirsiniz ama.
Normalde herşeyi didik didik merak eden bir yapım vardır o yüzden doktorumu rutin kontroller aşamasında belirlemiştim böyle birşey olduğunda bana sorun olmasın diye:halay:
Seçmiş olduğum doktorun ismi Erkan Aslan açıkcası şuanda çok memnunum birşey sormama gerek kalmadan tüm bilgiyi detay detay aktarıyor. Sorularım olduğunda not alıp geldiğinde sorabilirsin her ne olursa olsun dedi.

Ben sizce regle 3 gün kala kaset test yapsam çıkar mı acaba
Benim çıkmamıştı adetim bir gün gecikince çok silik çıktı kan tahlili verdim beta 27 çıktı çok düşük yani 2 gün sonra da 122 şimdi yarın tekrar vericem inşallah olumlu olursa da kese görmeye gideceğim sizde eğer 4-5 günlük gecikmeyle kan tahliline giderseniz süreciniz daha kolay olur bence nazicane tavsiye 🙏

Kızlar selam! Nasılsınız? Var mı kese göre kalp atışı duyan başka? Ben ctesi doktora gideceğim keseyi görür diye umut ediyorum beta hcg 1000 üzerine çıkmış olur diye hesaplayıp söyledi kendisi

Kızlar selam! Nasılsınız? Var mı kese göre kalp atışı duyan başka? Ben ctesi doktora gideceğim keseyi görür diye umut ediyorum beta hcg 1000 üzerine çıkmış olur diye hesaplayıp söyledi kendisi
3830 da karından göremedim geçen cuma cumartesi tekrar baktı gördü bu cumartesi tekrar gideceğim bakalım duymasam da inş kalp atışını görürüm

Selam ❤️ ben belki 1000 üzeri görünmez diye bekliyorum cuma günü yani yarın gideceğim inşallah görürüz çok heyecanlıyım 😍 dün kan verdim 1162ydi arasından 2 gün geçmiş oluyor inşallah görebiliriz bakalım 🙏

X