-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.801
Benimki de 5 haftalık iki hafta sonra kontrole çağırdı doktorMerhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Ben çok araştırmıştım hilal acar var çok iyi bir diyetisyen ben onunla kilo vermiştim ve ücreti de Merve aksoya göre çok uygunBende bi düşünüyorum ama araştırmadım önce kalp atışı duyayım da bi
Tatlım ben en son gittiğim de 5+4'dümmerhabalarrr5+6 haftalık hamileyim. Artık bende Aralık annelerindenim her ne kadar henüz kalp atışını duyamasam da sizler hangi hafta ve günde kalp atışını duydunuz acaba
Ben de canım. Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce katı bir bağırsak eliminasyon diyeti uyguluyordum. İbs var bende sürekli şişkinliğim oluyor. Zaten oğlumda da diyetisyenle ilerlemiştim gebelik diyabeti çıkmıştı şeker yüklemesinde. Diyetisyenimle görüştüm kalp atışından sonra bağırsak yormayan bir gebelik diyeti düzenleyeceğiz şeker yüklemesinde de diyabet çıkma ihtimali %80 zateb.
Ben diyetisyenleydim zaten 2 aydır. 4 kilo verdim sonra hamile kaldım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Burcu şen benim diyetisyendi. Katıydı biraz ama suratsızlığı beni disipline ediyordu dkdjjd
Ben çok araştırmıştım hilal acar var çok iyi bir diyetisyen ben onunla kilo vermiştim ve ücreti de Merve aksoya göre çok uygun
Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Diyetisyen merve sayın var canım o da çok iyi. Tavsiye ederim kesinlikle.Kızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyızbir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Merhaba benim de 5 haftalık. Bayram sonrası kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım bebişimi de görürüm. Siz ne zaman gideceksinizMerhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Bulamadım kii başka ismi olabilir mikan rahlillerinizde folat kac cikti peki
Ben 3 ay once basladim. Gebelik ve ilk 1000 gunde de devam etmeyi planliyorum kismet olursaKızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyızbir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Hukya arslantas gul hem yuzyuze hem online veriyor. Ayni zamanda İlk 1000 gun diyetisyeni ve ivf de de basariyi kesinlikle arttiriyor tavsiye ederimBen 3 ay once basladim. Gebelik ve ilk 1000 gunde de devam etmeyi planliyorum kismet olursa
25 nisanda inşallahMerhaba benim de 5 haftalık. Bayram sonrası kalp atışı için gideceğim inşallah duyarım bebişimi de görürüm. Siz ne zaman gideceksiniz
Hayırlı olsunkızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendimsabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba
Bu arada ben de gelecek ay tüp bebek tedavisine başlayacaktımkızlar selammmm ben de tüp bebek tedavisine başlayacakken hamile olduğumu öğrendimsabah testim pozitif çıktı kan testine gittim beta hcg 560,9 çıktı sat 16 mart. aralık annesi mi ocak annesi mi olacağım acaba
Tatlım Doktor çağırmadı ise bir sıkıntın yok ise iki hafta bekle 7. Hafta da gitMerhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Tatlım gittiğinde kaç haftalık olacağına bağlı çok küçük ise vajinal ultrason yapar doktor. Cihaza göre değişiyor.Hayırlı olsunBenim de sat 16 mart. Cuma günü beta hcg 462 çıktı. Doktora ne zaman gideceksiniz? Ben doktoruma telefonla bilgi verdim pazartesi gel dedi ama kese görünür mü acaba?
4+4 olacak. Biraz erken çağırdı gibi geldi. Bana kalsa bayramdan sonra gidecektim. Şimdi gidince görülmezse endişeleneceğim. Çok teşekkür ederimTatlım gittiğinde kaç haftalık olacağına bağlı çok küçük ise vajinal ultrason yapar doktor. Cihaza göre değişiyor.
Hayırlı olsun
Hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin sürecinizGünaydın kızlarben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz
ben adetten 1 gun once asiri hayalet cizgi ile ogrendim kanda 10 cikti. bir daha kaset test yapmadim ikinci kan 30 cikti sonra kese icin gun verdi doktor. Ama onceden kimyasal gecirdigimde adet gunu silik cizgi cikmisti 5 gun sonra yine ayni silik cizgi cikti. 40 beta . ertesi gun adst olmustum.Boyle.Günaydın kızlarben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz
Merhaba, battan iki gün önce kaset test bu şekildeydi. Battan bir gün sonra erken gebelik testi yaptım onu da ekliyorum. Erken gebelik testi yaptığım gün kan testi verdiğimde 136 çıkmıştı.Günaydın kızlarben evde teste koyulaşmayı takip ediyorum da bu sabah yine tekrarladım testi. İlk testimde değerim 21 2. testimde 51 çıkmıştı. En alttaki de bu sabah. Sizce değerim kaç olmuştur aynı siliklikle gebelik öğrenen varsa bana yardımcı olabilir misiniz