2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Merhaba arkadaşlar. Benim Sat 28 şubat ti 30 Mart'ta kan tahlili verdim beta 235 çıktı. 8 Nisan'da tekrar tahlil verdim beta 3908 çıktı ama keseyi çok zor gördü çok küçük dedi. Dün tekrar hastaneye gittim 14 Nisan. Keseyi çok zor gördü küçük dedi hafta içi polinige yönlendirdi. Bundan bir yıl önce kimyasal gebelik geçirdim. Çok endişeliyim. Yine tekrar edecek diye. 7. Hafta bitmek üzere kesenin çok küçük olması kalp atışı duyulmaması normal mi. Bu arada rahmim ters. Acaba ondan mı goremiyorlar. Kalp atışı da mi duyulmaz ters olunca. Vajinal muayene olmadım. Bir de devlet Hastanesi'ne gittim hep içim hiç rahat değil tecrubelerinze ihtiyacım var😔
Endişe etme canım içine sinmeyen durumlarda başka doktorlarda da danışmak gerek. Sakin ol olumsuz düşünme inşallah sağlıkla büyür. Hayırlı haberler

Kızlar 7+0 dan selammm 😍bugün kontrolümüz vardi kalbini de duyduk bebişimizi de gördük çok şükür herşey yolundaymis darısı sizlere 🥰🙏 ben şaşkınlıktan ultrason kâğıdımı düşürmüşüm ama video çekmiştim ondan ekran görüntüsü aldım 🤭 biiyruunn sıcak sıcak taze taze 😂
Yaa 🥰 maşallah allah bağışlasın sağlıkla büyüsünler. Darısı başımıza inşallah

Kızlar sat 8 mart. 29unda hafif lekelenme yaşadım 2 gün sürdü bitti. Sonra 5 nisanda gebeliğimi öğrendim. Gebeliği öğrendiğimden beri lekelenme geçmiyor. Hcg yükselişinde sorun yok. Pazartesi kese için gideceğim. Bu lekelenme bitmeyecek mi yaşayan bilgisi olan var mı endişeleniyorum 😕

Kızlar sat 8 mart. 29unda hafif lekelenme yaşadım 2 gün sürdü bitti. Sonra 5 nisanda gebeliğimi öğrendim. Gebeliği öğrendiğimden beri lekelenme geçmiyor. Hcg yükselişinde sorun yok. Pazartesi kese için gideceğim. Bu lekelenme bitmeyecek mi yaşayan bilgisi olan var mı endişeleniyorum 😕
Canım benim de 6+1 ve yaklaşık 10 gündür lekelenmem devam ediyor 10 gün önce kanamam olmuştu. Oğlumda da ilk 13 hafta sürmüştü. 🤷‍♀️ İnş kesilir.

Kızlar 7+0 dan selammm 😍bugün kontrolümüz vardi kalbini de duyduk bebişimizi de gördük çok şükür herşey yolundaymis darısı sizlere 🥰🙏 ben şaşkınlıktan ultrason kâğıdımı düşürmüşüm ama video çekmiştim ondan ekran görüntüsü aldım 🤭 biiyruunn sıcak sıcak taze taze 😂
Kız yerim onuuu maşallah subhanallah. Herşey yolunda dimi? Kese büyük neymiş bebiş nasılmış

Kanama alanı var mı

Hadi gözünaydın 😇😇 Sağ Salim kucağına alırsın inşallah

Kızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyız 😇 bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?

Kızlar selam ,
Farklı bir topic ama burda hepimiz birbirimize yakın tarihli gebeyiz veya hamile adayıyız 😇 bir sorum var, gebe diyetisyeni ile ilerlemeyi düşünen var mı aranızda? Ben Merve Aksoy diye bir gebe diyetisyeni gördüm hep olumlu yorum var. Siz biliyor musunuz veya eşiniz dostunuz ona giden var mı ?
Ben diyetisyenleydim zaten 2 aydır. 4 kilo verdim sonra hamile kaldım. Tekrar başlamayı düşünüyorum. Burcu şen benim diyetisyendi. Katıydı biraz ama suratsızlığı beni disipline ediyordu dkdjjd

Kızlar selam ,
Bende bi düşünüyorum ama araştırmadım önce kalp atışı duyayım da bi

Benim de henüz bitmedi bi geliyor bi geçiyor doktor kese etrafında kanama alanı yok yani kanama rahimde değil büyük ihtimalle vajina ağzında o da bizim için önemli değil dedi bana

Merhaba arkadaşlar bende inşallah aralık annesi olarak aranıza katılıyorum rabbim nasip ederse dün ultrasona girdim ve sadece keseyi görebildik 5 haftalık hamileyim bayramdan sonra sizce bebeği görüp kalp atışını duyabilrmiyiz ?
Hayırlı olsun 🌸 bebeği görürsün belki kalbi de duyarsın ama duyamazsan da tedirgin olma bazen 8. Haftalarda bile duyan var ❤️

Kız yerim onuuu maşallah subhanallah. Herşey yolunda dimi? Kese büyük neymiş bebiş nasılmış
Heheheh teşekkürler teyzesiii bi doğsun ben de yiycem 5 yıl nasıl beklettin bizi diye 🤭 canım kalbini duyma şokuyla elimden ultrason kâğıdıni düşürmüşüm kayboldu o yüzden büyüklüğünü hiç bilmiyorum 😅 Allah'tan 19unda diğer doktorumda randevum var da ordan alıcam ultrason kâğıdımi yoksa oturur ağlardım 🤭 doktor bebiş için olumsuz hiç bir şey söylemedi herşey çok güzel yolunda kalp atışı da iyi kanama alanın da yok 11. Haftada gel dedi nasıl dayanicam bilmiyorum 🫣

Kızlar selam ,
Ben de canım. Ben hamile kaldığımı öğrenmeden önce katı bir bağırsak eliminasyon diyeti uyguluyordum. İbs var bende sürekli şişkinliğim oluyor. Zaten oğlumda da diyetisyenle ilerlemiştim gebelik diyabeti çıkmıştı şeker yüklemesinde. Diyetisyenimle görüştüm kalp atışından sonra bağırsak yormayan bir gebelik diyeti düzenleyeceğiz şeker yüklemesinde de diyabet çıkma ihtimali %80 zateb.

X