- 8 Temmuz 2020
- 334
- 371
- 30
-
- Konu Sahibi sunshine__
Hayırlı olsun. Dün beta 1112 çıktı yarın tekrar gidicem 2000i geçer muhtemelen görünür mü acaba. Vajinal ultrasonla mı baktı karından mıBetam 2300 dü bi gün sonra gittin keseyi gördük
Keşke az daha bekleseymişim kalbini de dinlemiş olurdum ama sizde tabi yine ikibinlerde gidin bi bakın kese varmı yok mu..
sonra hayırlısı ile devamı gelir
merhaba benim 1862 çıkmıştı betam, ertesi gün doktora gittim karından keseyi gördük :)Hayırlı olsun. Dün beta 1112 çıktı yarın tekrar gidicem 2000i geçer muhtemelen görünür mü acaba. Vajinal ultrasonla mı baktı karından mı
Hem de uçan kuşaKızlar siz de durduk yere ağlıyor musunuz ? Hiç iyi değilim ya.
benim ağrım sızım yok pek ama yine de ağlıyorum.Sonra bi rahatlıyorum herşey yolunda diyorum ama sonra yine aynı.Hem de uçan kuşagaz sancısıyla mide yanmam var o çok zorluyo
Maşallah maşallahAllaaah kızlar kan sonucum geldii
(3+3) 5 Nisan 64,68
(3+5) 7 Nisan 152,39
(4+2) 11 Nisan 981,08 gelmişşşşne diyorsunuzz
Çatlatma iğnesi yaptık ama normalden 2 gün önce oldu 2 gün erken yumurtaladım sayılırMaşallah maşallahmaşallah nazardan korusun ya ne güzel erkenden öğrenmişsiniz erken Yumrtlamamı siizn ?
Mide bulantılarım baskın olarak bu hafta sabahları oldu.Kızlar merhaba belirtiler ne zaman başladı sizlerin
Devlet hastanesi miHemşiremle konuştum bugün çıkan değerimi söyledim 981 diye Cumartesi tekrar test ver dedi, bayramdan önce bakar mıyız keseye dedim yok kalp atışı gelişene kadar bekletip hepsine tek seferde bakıyoruz dedi. Moralim bozuldusadece kese de olsa görmek istiyordum sanki herkes gidip görüyor gibi beni neden çağırmıyorlar. Halbuki ayın 19unda 15.000 küsürlerde olacak diye hesaplıyorum betayı. Üzüldümmmmm
Benimde yüzüm mafolmuş durumda ve saç diplerim deri atıyor resmen.Benim hiçbir belirtim yoktu canım. Adetin 4. günü test ile öğrendim. Şimdi ise yüzümde sivilceler çıkmaya başladı.
Normalde bayram öncesi görünmesi gerekiyor isterseniz hastanenizi bir gözden geçirinHayır özel
Neresi canım orasıHemşiremle konuştum bugün çıkan değerimi söyledim 981 diye Cumartesi tekrar test ver dedi, bayramdan önce bakar mıyız keseye dedim yok kalp atışı gelişene kadar bekletip hepsine tek seferde bakıyoruz dedi. Moralim bozuldusadece kese de olsa görmek istiyordum sanki herkes gidip görüyor gibi beni neden çağırmıyorlar. Halbuki ayın 19unda 15.000 küsürlerde olacak diye hesaplıyorum betayı. Üzüldümmmmm
Normalde bayram öncesi görünmesi gerekiyor isterseniz hastanenizi bir gözden geçirinben 1128 çıktıktan 4-5 gün sonra gittim karından gördük 5+5’te gördük kişiden kişiye değişiyor tabi ama genel de görünür
İzmir’de İrenbe Tüp bebek merkezi bir de burasıNeresi canım orası
Bahsettiğiniz uygulamanin Türkçe olanı da var miEn iyisi pregnancy Tracker
Maaşallah canım iğneden kaç gün sonra kan testi verdin , benimde 13. Gün 14. De de yumurtlamam devam etti gecesi çatladı çatlama olalı 3. Gün yumrtlama olalı 4-5 gün oldu, belirtin oldu muÇatlatma iğnesi yaptık ama normalden 2 gün önce oldu 2 gün erken yumurtaladım sayılır
Anladım belki kese görüp boş olup beklemek vs yapmamak için bu şekilde yapmış olabilirler o zaman çünkü genellikle 5. Haftalarda bebek oluşmamış olabilir beni de 7. Haftada çağırdı perşembe günü gidicem inşallahİzmir’de İrenbe Tüp bebek merkezi bir de burasısadece keseyi görmek istemiyoruz her şeyi görelim daha sonra dedi