- 30 Eylül 2022
- 115
- 111
- 29
- Konu Sahibi sunshine__
Benim doktorum Rezene içebilirsin demişti kuzum. adaçayı, nane limon, ıhlamur, oralet, papatya, aromalı meyve çayları gibi şeyleri asla içme demiştiBebeğim bitki çayları yasak değil mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim doktorum Rezene içebilirsin demişti kuzum. adaçayı, nane limon, ıhlamur, oralet, papatya, aromalı meyve çayları gibi şeyleri asla içme demiştiBebeğim bitki çayları yasak değil mi
Hangi hastanede acaba? Devlet ya da özel mi?Hayırlı olsun ben İzmir de şerife dikayak gidiyorum çok naif işinin ehli bir bayan
İzmir’de benim gebe kalmamı 2 sene sonunda sağlayan doktorum özelde prof dr Ümit İnceboz memnunum. Medicana hastanesinde de op dr Melih Erkan var gitmedim ama instagram üzerinden takip ediyorum çok içten. Gitmeyi düşünüyorum.6+2 hamileyim kuşadasında yaşıyorum kuşadasında tavsiye edebileceğiniz doktor yada hastane varmı kızlar yada izmirde
Ovülasyon testi yaptım ya o yüzden gününü bilmiyorum canım zaten günüm gelmeden yapmak istemiyorum testlerin yok silikti vs şeylerine kapılmamak için, benim adetim hiç gecikmez çok düzenlidir eğer 22 nisana kadar gelmezse direk kan vermek istiyorum :) inş gelmez inş gelmez :)Canim bence adet gününün minimum 3 gün geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsın
Ben meetyou, ay ay gebelik indirdim ay ay gebelik daha güzel happy mom da var. Bilgi sahibi oluyoruz hafta hafta her şeyi detaylı bir şekilde yazıyorKızlar gebelik takip programı kullanıyormusunuz? Hangisini kullanıyorsunuz?
Özel kahramanlarda klinikHangi hastanede acaba? Devlet ya da özel mi?
Happy Mom ben de ki uygulamaKızlar gebelik takip programı kullanıyormusunuz? Hangisini kullanıyorsunuz?
Özeller böyle konularda para almak için herşeyi yapıyorlarLekelenme devam ettiği için kan uyuşmazlığı iğnesi olacağım. Zeynep Kamile geldim. Özel hastaneye gidiyordum bir haftadır sadece hcg bakıldı. Hcg düzenli artmasına rağmen kimyasal olabilir dedi ve 2 günde 1 iki katına çıkmasına rağmen (4 kez bakıldı )Leke kesilmeyince progestan vermişti. O kadar her işleme para verdim muayene için bir sürü para ödedim ama bir devlet hastanesi değillermiş. Takip ve müdahalede emsey sınıfta kaldı bence. Bundan sonra gitmem hayatta gerçekten neyi bekliyordu müdahale etmek için anlamadım. 6 gündür neden müdahale etmediler. Devlet hastanesinde 2 saate gerekli iğneyi olup evime geçeceğim. Anadolu yakasındaki anneler emseyi önermiyorum kendimce. Hakkımı da helal etmiyorum.
Hadi inşallahOvülasyon testi yaptım ya o yüzden gününü bilmiyorum canım zaten günüm gelmeden yapmak istemiyorum testlerin yok silikti vs şeylerine kapılmamak için, benim adetim hiç gecikmez çok düzenlidir eğer 22 nisana kadar gelmezse direk kan vermek istiyorum :) inş gelmez inş gelmez :)
Tamm bebeğim hepsi farklı şey söylüyor ıhlamur nane limon için grip olunca diyolarBenim doktorum Rezene içebilirsin demişti kuzum. adaçayı, nane limon, ıhlamur, oralet, papatya, aromalı meyve çayları gibi şeyleri asla içme demişti
Tatlım dün 5+4 üm 15 güne ihtiyacımız var dedi kalp atışı içinMerhaba kızlar son adet tarihim 3mart
10nisanda test yaptırdım 2777 beta bcg değeri pazartesi doktor randevusu aldım suan 5+4 aynı şarta olup kalp atışı duyan var mı? Kızım 6 haftalıktı kalp atışı duyduğumuzda ama tüp bebek ile gebe kalmıştım
Ay ne bilem bacım yaa kimi neyi dinleyeceğimizi şaşırır oldukTamm bebeğim hepsi farklı şey söylüyor ıhlamur nane limon için grip olunca diyolar
Canım ben geçen hafta gittim doktora 5+6ydı ultrasonda görüldü bebeğim ama doktor daha kalbi için erken, 2 hafta sonra gel net duyulur dedi bende sabırsızlıkla bekliyorumMerhaba kızlar son adet tarihim 3mart
10nisanda test yaptırdım 2777 beta bcg değeri pazartesi doktor randevusu aldım suan 5+4 aynı şarta olup kalp atışı duyan var mı? Kızım 6 haftalıktı kalp atışı duyduğumuzda ama tüp bebek ile gebe kalmıştım
Ben meetyou, ay ay gebelik indirdim ay ay gebelik daha güzel happy mom da var. Bilgi sahibi oluyoruz hafta hafta her şeyi detaylı bir şekilde yazıyor
Ben happy mom indirdim ama çok reklam veriyo yaa Banu çiftçi uygulaması indirdim o da ne bilim çok detaylı değil gibiHappy Mom ben de ki uygulama
Ben İzmirde ekole gidiyorum6+2 hamileyim kuşadasında yaşıyorum kuşadasında tavsiye edebileceğiniz doktor yada hastane varmı kızlar yada izmirde
Hamilelik+ Happy mom, Banu çiftçi, pregnancy TrackerKızlar gebelik takip programı kullanıyormusunuz? Hangisini kullanıyorsunuz?
En iyisi pregnancy TrackerHamilelik+ Happy mom, Banu çiftçi, pregnancy Tracker