- 10 Haziran 2011
- 116
- 107
-
- Konu Sahibi sunshine__
Vitamin grubu bi de gebelikten trioit yükselmişYaa çok geçmiş olsun hangi değerleriniz düşük çıktı
Evet canım 5 Aralık gibi duruyorKadım sonu aralık başı sanırım
Evet canım 5 Aralık gibi duruyorkızlar 7 nisanda 5+6. günde olduğumu öğrendim. doğum aralığa mı denk gelir bu şekilde?
Evet canım 5 Aralık gibi duruyorKadım sonu aralık başı sanırım
Evet canım 5 Aralık gibi duruyorkızlar 7 nisanda 5+6. günde olduğumu öğrendim. doğum aralığa mı denk gelir bu şekilde?
Nasıl bir balık yağı canımBenim öncesinde de vardı ama doktorun vitamın olarak verdiği balık yağı sayesinde daha rahatladım
Uygulamaya göre benim de 3 Aralık bakalım sağlıkla gelsinlerTatlım
Evet canım 5 Aralık gibi duruyor
Evet canım 5 Aralık gibi duruyor
Bende de var kayısı yiyorum ara ara oruçmusun?Kızlar ben kabız oldum ya hamilelik ile birlikte başladı
Nasıl bir balık yağı canım
Ultrason da bana 11 Aralık dedi bakalımUygulamaya göre benim de 3 Aralık bakalım sağlıkla gelsinler
Değilim tatlımBende de var kayısı yiyorum ara ara oruçmusun?
Balık yağını niçin ve ne zaman verdi canımBenim öncesinde de vardı ama doktorun vitamın olarak verdiği balık yağı sayesinde daha rahatladım
Vitaminlerim düşük çıkınca takviye verdi 4+1 de öğrendiğimizde tahlil sonucu olarakBalık yağını niçin ve ne zaman verdi canım
Anladım canımVitaminlerim düşük çıkınca takviye verdi 4+1 de öğrendiğimizde tahlil sonucu olarak
Canim bence adet gününün minimum 3 gün geçmesini bekle daha kesin sonuç alırsınDaha erken canım arife günü yapsam çıkma ihtimali daha yüksek gibi bat 21-22 Nisan sence kaç gün önce yapmalıyım korkuyorum inş ona habercisidir
Bende de var bir kaç gündür ben oruç ta tutuyorum onunda etkisi var tabi yeterli su içmediğim için. Ama ilk hamilelikte de birbhafta kadar oldu inciri cevizi suda bekletip bir kaç gün yeniştim baya iyi geldiKızlar ben kabız oldum ya hamilelik ile birlikte başladı
Tiroit önemli çok geçmiş olsunVitamin grubu bi de gebelikten trioit yükselmiş
Aynı durumdayız yavrucum.. benim de 6+4 daha yeni başladı kabız olayı öncesinde yoktu. Rezene iç bende işe yarıyor ama seni bilemiyorumKızlar ben kabız oldum ya hamilelik ile birlikte başladı
Uygulamaya göre benimde 6 Aralık doğumUygulamaya göre benim de 3 Aralık bakalım sağlıkla gelsinler
Teşekkür ederimTiroit önemli çok geçmiş olsun
Çok sağol canım bende inciri zeytinyağının içine koydum bakalım sabahları aç karnına yiyecem insallah faydası olur.Bende de var bir kaç gündür ben oruç ta tutuyorum onunda etkisi var tabi yeterli su içmediğim için. Ama ilk hamilelikte de birbhafta kadar oldu inciri cevizi suda bekletip bir kaç gün yeniştim baya iyi geldi
Bebeğim bitki çayları yasak değil miAynı durumdayız yavrucum.. benim de 6+4 daha yeni başladı kabız olayı öncesinde yoktu. Rezene iç bende işe yarıyor ama seni bilemiyorum