-
- Konu Sahibi sunshine__
- #1.021
Evet canım haklı olduğun noktalar var ama söylediğin şeyleri yapmak bir şey olursa diye daha az üzülmelerini /üzülmemizi sağlamayacak. Hevesler işte. Benim üçüncü gebeliğim. İlki kayıp, 2. De sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, bu gebeliğim 3. Haftasından beri biliyorum ve tüm uygulamaları indirdim. Kanamalarım da oluyor zaman zaman. Yani söylediklerini yapıp yapmamak bir şeyi değiştirmez benim açımdan. Yine aynı hevesler hep aynı azalmıyorKızlar size nacizane bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamayın bunu bir kimyasal yaşamış çook üzülmüş biris olarak söylüyorum, henüz beta takibi yapan 4+larda iseniz bunu 4+ küsür diye takip etmemeninizi öneririm çünkü henüz çok başında ve her türlü riske çok açık en azından doktora gidp keseyi görene kadar sabırla beklemenizi öneririm çok zor olsa daolumsuz bir şeyler söylemek için söylemiyorum ben bu gebeliğimde keseyi görene kadar uygulama da bile girmedim hamile olduğumu 5+5’te gördüm keseyi inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız, isteyenler haberini bekleyenlerde bir an önce alsın inşallah haberi
Haklısınız inşallah hepimiz güzel haberlerle yola devam ederizEvet canım haklı olduğun noktalar var ama söylediğin şeyleri yapmak bir şey olursa diye daha az üzülmelerini /üzülmemizi sağlamayacak. Hevesler işte. Benim üçüncü gebeliğim. İlki kayıp, 2. De sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, bu gebeliğim 3. Haftasından beri biliyorum ve tüm uygulamaları indirdim. Kanamalarım da oluyor zaman zaman. Yani söylediklerini yapıp yapmamak bir şeyi değiştirmez benim açımdan. Yine aynı hevesler hep aynı azalmıyor
Amin hepimiz inşallah sağlıkla kavuşuruzHaklısınız inşallah hepimiz güzel haberlerle yola devam ederiz
Şifa olsun canım insallahÇok sağol canım bende inciri zeytinyağının içine koydum bakalım sabahları aç karnına yiyecem insallah faydası olur.
Seninle aynıyız biz benim 7 Mart adet tarihim 7 nisanda öğrendim ilk kızımda tüp bebekti 6+3 de kalp kese birlikte öğrendimMerhaba kızlar son adet tarihim 3mart
10nisanda test yaptırdım 2777 beta bcg değeri pazartesi doktor randevusu aldım suan 5+4 aynı şarta olup kalp atışı duyan var mı? Kızım 6 haftalıktı kalp atışı duyduğumuzda ama tüp bebek ile gebe kalmıştım
Benim ağrılar hiç dinmeden devam etti anca yavaşlıyor.Ahh canım Allah razı olsun güzel dileklerin içinbenimde çatlamanın 4. Günü olacak yarın yumurtlamada 5 dünden beri belim regli olmadan ılık ılık ağrı olur ya gelmeden dersin reglim gelecek sanırım belin sırtına doğru bi ağrım var daha erken olduğunu düşünüyorum ama hiç olmazdım böyle sadece reglimden. Bir kaç saat önce ağrım olurdu arkadan reglim gelirdi bunu anlayamadım suratıma doğru ağrım oluyor
Cuma tekrar kontrol yapcak ama yani içim içimi yiyo keşke kamera olsa içimizde de görsek n’oluyo. Herşey yolunda olsa da doğurana kadar diken üstünde kalcam muhtemelenKendini üzme sürekli bütün belirtiler devam edecek diye bir şey yok ki
Aaa benimde 8mart şuan 4+6Seninle aynıyız biz benim 7 Mart adet tarihim 7 nisanda öğrendim ilk kızımda tüp bebekti 6+3 de kalp kese birlikte öğrendim
Türkçesini bulamadım bu amblemli olani başka yabancı dil de var yaUygulama Türkçe zaten
Yaa birlikte ilerlicez demek kiAaa benimde 8mart şuan 4+6
Evet.. ben en son neye ağladığımı söylesem gülmekten ölürsünüzKızlar siz de durduk yere ağlıyor musunuz ? Hiç iyi değilim ya.
Evet cuma tekrar gideceğim nasipse kese gördüm sadece o kadarYaa birlikte ilerlicez demek ki
Doktor kontrolune gitiniz mi
Merhabalar benimde 8 MartAaa benimde 8mart şuan 4+6
Ya senin hemen mi başladı canım ?Benim ağrılar hiç dinmeden devam etti anca yavaşlıyor.
Ben hiç gitmedim cuma günü belli olucak benimdeEvet cuma tekrar gideceğim nasipse kese gördüm sadece o kadar
Yaa hadi inşallahMerhabalar benimde 8 Mart
cuma güzel haberlerimiz olsun inşallahBen hiç gitmedim cuma günü belli olucak benimde
Bana da cuma gel dedi. Keseye de bakmış oluruz hem dedi. İnşallah kese gözükür her şey yolundadır hepimiz içinBen hiç gitmedim cuma günü belli olucak benimde
Siz keseyi görmüşsünüz ne güzelYaa hadi inşallah
cuma güzel haberlerimiz olsun inşallah
Bi kes boş yapma iline bakKötü tavır yok mu ? Sen neyi nasıl yazdığını okudun mu ? Millete duyar kasıyorsunuz derken yazdıklarına bir bak bence. Tabiiki elestirebilirsin ama üslubun ve takındığın tavır çok çok yanlış eleştirinin de bir adabı var oldu o zaman hepimiz sana saydiralim ve bunun adına eleştiri diyelim ne dersin ? Öyle her kurduğun cümleye "eleştiri" diyemezsin girme kardeşim okuma o zaman ne demek meşgul etme taksi durağı mi burası ? Sen sanıyor musun ki burda bu tavırla insanlar sana cevap verir ? Burayı şu an tek meşgul eden sensin bence bak bu benim kurduğum son cümle eleştiriydi işte.
Ben rahatsız oluyorum sana ne oluyor acaba?Biz burada rahatsız olmuyoruz bu ay için gebelik hedefleyip heyecanlanıp iyi dileklerini bizimle paylaşanlardan, eğer sizler(yani bu durumdan rahatsız olanlar) bakmayabilirsiniz. Onların soruları da bizlerin cevapları da gayet bilgilendirici, iyi dilekleri de çok özel