2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Evet canım haklı olduğun noktalar var ama söylediğin şeyleri yapmak bir şey olursa diye daha az üzülmelerini /üzülmemizi sağlamayacak. Hevesler işte. Benim üçüncü gebeliğim. İlki kayıp, 2. De sağlıkla oğlumu kucağıma aldım, bu gebeliğim 3. Haftasından beri biliyorum ve tüm uygulamaları indirdim. Kanamalarım da oluyor zaman zaman. Yani söylediklerini yapıp yapmamak bir şeyi değiştirmez benim açımdan. Yine aynı hevesler hep aynı azalmıyor

Haklısınız inşallah hepimiz güzel haberlerle yola devam ederiz

Seninle aynıyız biz benim 7 Mart adet tarihim 7 nisanda öğrendim ilk kızımda tüp bebekti 6+3 de kalp kese birlikte öğrendim

Benim ağrılar hiç dinmeden devam etti anca yavaşlıyor.

Kendini üzme sürekli bütün belirtiler devam edecek diye bir şey yok ki
Cuma tekrar kontrol yapcak ama yani içim içimi yiyo keşke kamera olsa içimizde de görsek n’oluyo. Herşey yolunda olsa da doğurana kadar diken üstünde kalcam muhtemelen

Kızlar siz de durduk yere ağlıyor musunuz ? Hiç iyi değilim ya.
Evet.. ben en son neye ağladığımı söylesem gülmekten ölürsünüz kocam Kendi işini yapıyor ve yanındaki çalışanlarıyla iş yerinin arkasında öğle yemeği olarak mangal yaktıklarını söyledi ve ben "bensiz boğazından nasıl geçti" diye yarım saat adama ağladım

Bi kes boş yapma iline bak

Ben rahatsız oluyorum sana ne oluyor acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…