2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Maaşallah canım iğneden kaç gün sonra kan testi verdin , benimde 13. Gün 14. De de yumurtlamam devam etti gecesi çatladı çatlama olalı 3. Gün yumrtlama olalı 4-5 gün oldu, belirtin oldu mu
İğne günü dahil 13. Günde verdim 15’te vermemi istemişti doktorum ama dayanamadım. İğne etkisi geçecek mi diye testlerle takip etmiştim gittikçe koyulaşınca şüphelendim 😬 benim sanıyorum iğneyi olduğum gün çatladı çünkü yarım saat kadar çooook şiddetli bir ağrı yaşadım. Belirti olarak da sanırım ilk başlayan memelerin dolgunluğu ve ağrısı , kokuya karşı daha hassaslaşmam. Umarım güzel sonuç alırsın 🥰🙏🏻

Eklentiler

• 86CD691E-C2A3-43AC-BD6B-0C7593BFFD86.jpeg
    86CD691E-C2A3-43AC-BD6B-0C7593BFFD86.jpeg
    46,3 KB · Görüntüleme: 54
Anladım belki kese görüp boş olup beklemek vs yapmamak için bu şekilde yapmış olabilirler o zaman çünkü genellikle 5. Haftalarda bebek oluşmamış olabilir beni de 7. Haftada çağırdı perşembe günü gidicem inşallah 🙏
Evet öyle ama ben boşta olsa kese görmek istiyorum 😂😂😂😂 benim de hakkım değil miii? Şaka bir yana Allah korusun dış gebelik, ya da hiç kese oluşmaması gibi durumları en azından elemiş olurduk bir kere gitseydim diye düşünüyorum. Hayır bir de sanki bir ton para vermiyormuşuz gibi 🥲 İnşallah kalp atışları duyulurrr Perşembe günü 😍

Kızlar sol göğsümün altında, dalağım şişmiş gibi bi Ağrı giriyo beni çok zorlamıyo ama ağrı olması normal mi orda 4+5 haftalığım
Merhabalar oncelıkle hayırlı olsun❤️ benim de sol gogsumın altında midemin baslangıcı gibi bir batar gibi bırsey var.Ama gebelık oncesı bır ay kadar once korse kullanmıstım cok dar. Ertesı gunu hıssettım bı agrıyı. Sonra ara ara oldu. Onemsemedım. Hareket ettıgımde hıssedıyorım sadece mıdemın ustu gıbı ama asla mıde agrısı degıl kas agrısı gıbı. 2 sene once tam oranın ustune cok sıddetlı düşmüştüm. 6 ayda falan gecmıstı agrısı. Fılm ceılmıs bırsey cıkmamıstı. Gebelıgı ogrendıkten bır hafta sonra dun ve bugun yofun hıssettım ama sadece hareket ettıgımde agrıyor. Yarın ben de doktora soracagım. Ama cok bırsey dıyeceklerını de sanmıyorum. Acaba reflü mü diyorum ama o zaman sadece hareket halındeyken agrımaz. Bılemedım

Kızlar siz de durduk yere ağlıyor musunuz ? Hiç iyi değilim ya.
Yani bi kaç gündür adet ağrısı vardı göğüslerimde bi sızı vardı bugğn hiç bişi yok. Dün kese gördüm ama şuan bi içime kurt düştü o yüzden bugünden beri iyi düşünmeye çalışsamda ağlıyorum😢

selam kızlar bende 4+1 deyim. Pazar günü testte pozitifi gördüm doktorum pazartesi çağırdı gittim 627,2 beta sonucum ama ultrasonda görülmedi. Daha yeni dedi doktorum. Dış gebelik geçirdim 2 sene önce kontrollü gidicez dedi. Bende dayanamadan gittim bugünde iş yerimin ordaki hastanede kan verdim 1088,2 çıktı değerim. Yarında kendi doktoruma gideceğim beta vereceğim keseyi tahmini kaçta görürüz acaba?

Merhabalar oncelıkle hayırlı olsun❤️ benim de sol gogsumın altında midemin baslangıcı gibi bir batar gibi bırsey var.Ama gebelık oncesı bır ay kadar once korse kullanmıstım cok dar. Ertesı gunu hıssettım bı agrıyı. Sonra ara ara oldu. Onemsemedım. Hareket ettıgımde hıssedıyorım sadece mıdemın ustu gıbı ama asla mıde agrısı degıl kas agrısı gıbı. 2 sene once tam oranın ustune cok sıddetlı düşmüştüm. 6 ayda falan gecmıstı agrısı. Fılm ceılmıs bırsey cıkmamıstı. Gebelıgı ogrendıkten bır hafta sonra dun ve bugun yofun hıssettım ama sadece hareket ettıgımde agrıyor. Yarın ben de doktora soracagım. Ama cok bırsey dıyeceklerını de sanmıyorum. Acaba reflü mü diyorum ama o zaman sadece hareket halındeyken agrımaz. Bılemedım
Ben böyle gaz sancısı yaşadım tam tarif ettiğiniz yerde.

selam kızlar bende 4+1 deyim. Pazar günü testte pozitifi gördüm doktorum pazartesi çağırdı gittim 627,2 beta sonucum ama ultrasonda görülmedi. Daha yeni dedi doktorum. Dış gebelik geçirdim 2 sene önce kontrollü gidicez dedi. Bende dayanamadan gittim bugünde iş yerimin ordaki hastanede kan verdim 1088,2 çıktı değerim. Yarında kendi doktoruma gideceğim beta vereceğim keseyi tahmini kaçta görürüz acaba?
4+4 de 635 çıkmıştı sonucum 5+0 da 3 gün sonra karından keseyi gördüm.

Hayırlı olsun 🥰 ben 2800lerde 4+6da alttan görmüştüm

Kızlar size nacizane bir tavsiye vermek istiyorum yanlış anlamayın bunu bir kimyasal yaşamış çook üzülmüş biris olarak söylüyorum, henüz beta takibi yapan 4+larda iseniz bunu 4+ küsür diye takip etmemeninizi öneririm çünkü henüz çok başında ve her türlü riske çok açık en azından doktora gidp keseyi görene kadar sabırla beklemenizi öneririm çok zor olsa da😔 olumsuz bir şeyler söylemek için söylemiyorum ben bu gebeliğimde keseyi görene kadar uygulama da bile girmedim hamile olduğumu 5+5’te gördüm keseyi🤲 inşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız, isteyenler haberini bekleyenlerde bir an önce alsın inşallah haberi🤍🧿

Hayırlı olsun. Dün beta 1112 çıktı yarın tekrar gidicem 2000i geçer muhtemelen görünür mü acaba. Vajinal ultrasonla mı baktı karından mı
Karından baktı canım benim zayıfsan rahat gözüküyor..
Tabi bide idrara sıkışık olmak önemli o zaman daha net çıkıyo ortaya kese
Ben bol su içip gitmiştim 😂

Ben 2 gebelik testi yaptım 2si de çift çizgi çıktı doktora gitmedim varsa 5. Haftadan sonra kese görmeye giderim diye kan filan da vermedim. Yanlış mı yapıyorum

Tam beş haftalık oldum yarın doktor randevum var... Kızlar belirtiler değişmeye başladı bende kasık ağrıları azaldı hatta yok denecek kadar az vuruyor artık göğüslerim aynı şiş ama daha az acıyor... İlave olarak aşermelerim başladım Bi kaç gün öncesine kadar tatlı isterdim o değişti ekşili tuzlu şeyler istiyor canım adı olmuyor ama canım istiyor geçen gün Bi kavanoz turşu yedim ve hiç yapmadığım birşeyi yaptım turşu suyunu kafama diktim 🤣 limon ekmek limonlu salata tuzlu çekirdek cips Allah ne verdiyse ekşili tuzlulu yiyorum 🤣 ama yemekte tık yok iştahım az birisi hazırlasa iştahla yiyorum... Ve bugün açılışı yaptım akşam üstü midem coştu ve tuvalete zor attım kendimi istifara ettim... Mide yanması acıkınca ve tatlı yiyince çok oluyor bende... Uyku hali ve halsizlik çoğaldı 😫

İğne günü dahil 13. Günde verdim 15’te vermemi istemişti doktorum ama dayanamadım. İğne etkisi geçecek mi diye testlerle takip etmiştim gittikçe koyulaşınca şüphelendim 😬 benim sanıyorum iğneyi olduğum gün çatladı çünkü yarım saat kadar çooook şiddetli bir ağrı yaşadım. Belirti olarak da sanırım ilk başlayan memelerin dolgunluğu ve ağrısı , kokuya karşı daha hassaslaşmam. Umarım güzel sonuç alırsın 🥰🙏🏻
Ahh canım Allah razı olsun güzel dileklerin için 🤲🧿🥰 benimde çatlamanın 4. Günü olacak yarın yumurtlamada 5 dünden beri belim regli olmadan ılık ılık ağrı olur ya gelmeden dersin reglim gelecek sanırım belin sırtına doğru bi ağrım var daha erken olduğunu düşünüyorum ama hiç olmazdım böyle sadece reglimden. Bir kaç saat önce ağrım olurdu arkadan reglim gelirdi bunu anlayamadım suratıma doğru ağrım oluyor

Yani bi kaç gündür adet ağrısı vardı göğüslerimde bi sızı vardı bugğn hiç bişi yok. Dün kese gördüm ama şuan bi içime kurt düştü o yüzden bugünden beri iyi düşünmeye çalışsamda ağlıyorum😢
Kendini üzme sürekli bütün belirtiler devam edecek diye bir şey yok ki

X