- 10 Haziran 2011
- 116
- 107
-
- Konu Sahibi sunshine__
Benim doktorum tutabilirsin dedi ama değerlerim düşük çıkınca iğne verdi tutamıyorumAyrıca oruç tutuyor musunuz doktorunuz bisey söyledi mi bilgi verirseniz sevinirim
Amin inşallahValla ben de belirti vs değilde 10 gün sonra pozitifi
Görmeyi inş nasip olurama insan arıyor acaba diye :)))
Biz 4+3 oldukSen kaçıncı haftadasın canım
YaBende 3. Kanımı verdim sonra dr gittim tabi ki kuzucugu göremedim , bayrama tekrar gidicem
Betam 2300 dü bi gün sonra gittin keseyi gördükBiz 4+3 olduk
Yabeta kaçta gittiniz? Benim muhtemelen 600 civarı gelecek testim
Yaa çok geçmiş olsun hangi değerleriniz düşük çıktıBenim doktorum tutabilirsin dedi ama değerlerim düşük çıkınca iğne verdi tutamıyorum
Hayırlısıyla inşallah kalp atışlarını da duyarsınızBetam 2300 dü bi gün sonra gittin keseyi gördük
Keşke az daha bekleseymişim kalbini de dinlemiş olurdum ama sizde tabi yine ikibinlerde gidin bi bakın kese varmı yok mu..
sonra hayırlısı ile devamı gelir
bende 6+3 üm belirti yok sadece hafif batma var karında. henüz istifra falan olmadı :)6+2 oldum hala belirti yok bende
Ay inşallah hep böyle rahat geçerbende 6+3 üm belirti yok sadece hafif batma var karında. henüz istifra falan olmadı :)
Kadım sonu aralık başı sanırımkızlar 7 nisanda 5+6. günde olduğumu öğrendim. doğum aralığa mı denk gelir bu şekilde?
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle huzurlaKızlar ben kabız oldum ya hamilelik ile birlikte başladı
Benim öncesinde de vardı ama doktorun vitamın olarak verdiği balık yağı sayesinde daha rahatladımKızlar ben kabız oldum ya hamilelik ile birlikte başladı
Yumurtlama ağrısı olabilir tatlımMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle huzurlabenimde bat tarihim bayramın 1. Yada 2. Günü gibi 7 Nisan da yumurtlamam başladı 8. Nisan gece çatlama oldu. Çatlamadan iki gün sonra dün gece bende de kabızlıkve ağrısı oldu :// baya ağrım oldu popoma oturamadım sanki gaz sancısı batıyor gibi yaptı, bide aşırı su içerim ben ramazanda niye böyle oldum bilmiyorum