2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz
Ben de 3+3’te öğrendim dedikleri gibi erkenden öğrenmek de ayrı stres ben de yarın 3. Kanımı vermeye gidicem inşallah güzel yükselmiştir.

Kan hiç vermedim canım hcg yi bilmiyorum. Kaset testlerden takip yaptım. Yarın öğreneceğim inşallah sağlıklı bir gebelik olur
Yani bazen geç döllenme olabiliyor beta değerini bilmediğim için net bişi diyemiyorum o yüzden sabırlı olmak lazım inşallah yarın hayırlısıyla görürsün bebeği amin

Yani sürekli vajinal muayene iyi mi bilmiyorum ama çok uzun senelerdir bekliyorduk doktorda beni hep takip eden doktorda sağolsun hep iyi ilgilendi. 6sene sonra olunca her hafta takip edecem dedi. Ya sende de adet ağrısı oldu mu
Doktoruna güven bence canım. Evet bende de var ara ara da hala oluyor normal bunlar

Hiç bekleme değiştir diycem ama sanırım muayene ücreti açısından tercih ettin canım karar senin

Allah'ım kucagini boş bırakmasın canım inşallah bebiş habercisidir ne zaman test yapacaksiinnn

Doktoruna güven bence canım. Evet bende de var ara ara da hala oluyor normal bunlar
Yaa şuan çok sevindim bi tek bende değilmiş. Normal diyorlar aslında da ağrı olunca kanama gelcek diye korkuyorum olmayınca da hiç belirti yok diye korkuyorum

Allah'ım kucagini boş bırakmasın canım inşallah bebiş habercisidir ne zaman test yapacaksiinnn
Daha erken canım arife günü yapsam çıkma ihtimali daha yüksek gibi bat 21-22 Nisan sence kaç gün önce yapmalıyım korkuyorum inş ona habercisidir

Kötü tavır yok mu ? Sen neyi nasıl yazdığını okudun mu ? Millete duyar kasıyorsunuz derken yazdıklarına bir bak bence. Tabiiki elestirebilirsin ama üslubun ve takındığın tavır çok çok yanlış eleştirinin de bir adabı var oldu o zaman hepimiz sana saydiralim ve bunun adına eleştiri diyelim ne dersin ? Öyle her kurduğun cümleye "eleştiri" diyemezsin girme kardeşim okuma o zaman ne demek meşgul etme taksi durağı mi burası ? Sen sanıyor musun ki burda bu tavırla insanlar sana cevap verir ? Burayı şu an tek meşgul eden sensin bence bak bu benim kurduğum son cümle eleştiriydi işte.

Daha erken canım arife günü yapsam çıkma ihtimali daha yüksek gibi bat 21-22 Nisan sence kaç gün önce yapmalıyım korkuyorum inş ona habercisidir
Canım ben reglden 6 gün önce öğrendim ama ben erken yumurtlamisim. Sen dediğin tarihlerde yap bence çıkmazsa da üzülme belki geç yumurtlamissindir

Bana da 5+1 dedi karnımdan göremedi alttan görülür belki dedi bakabilir misiniz dedim alttan bakınca görüldü ben biraz balık etliyim azıcık göbüş var muhtemelen kilo etkiliyor arkadaşlar çünkü ilk gebelikte 6+1 de karnımdan kalp atışını da duymuştum inşallah bunu da duyarım 15 gün sonra gel dedi

Ben şu an 6+2yim. 5+6 iken yani cuma günü gittim karından gördük 1.1 cm di şimdi minişim ne kadar büyümüştür bilmiyorum randevum taaa 17sinde senin kaç haftalık ?
Bizim seninle aynı gidiyor sanırım 1 gün senin bebiş büyük benim de 17 randevum var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…