- Konu Sahibi sunshine__
Şuan belirtin var mı hiç?Yaa inşallah sağlıcakla alalım hepimizde kucağımıza çok iyi her hafta olması ilgili de çok seviyorum insanı rahatlatıyor stres olmamak iy bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuan belirtin var mı hiç?Yaa inşallah sağlıcakla alalım hepimizde kucağımıza çok iyi her hafta olması ilgili de çok seviyorum insanı rahatlatıyor stres olmamak iy bir şey
Yaa ne kadar erken öğrenmişsiniz neydi belirtiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla inşKızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz
Çalışıyorum ben canım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile sen?Kızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz
Hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler hepimizinKızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz
Öğrenene kadar oruç tutuyprdum o zaman mide yanması vardı sık tuvalete gidiyorum birde normale göre çok uykum geliyor ben annemin ısrarı üzerine test yaptım hissetmiş mi neyse artık belirti aramıyordum o yüzden çok farkedemedim açıkçası regl düzensiz benim gecikmey pndan sanmıştımŞuan belirtin var mı hiç?
Bende de mide yanması oluyo tatlı yememeye çalışıyorum ama adet ağrısı hala geçmedi birazda halsizlik var. Mide bulantısı falan hiç yokÖğrenene kadar oruç tutuyprdum o zaman mide yanması vardı sık tuvalete gidiyorum birde normale göre çok uykum geliyor ben annemin ısrarı üzerine test yaptım hissetmiş mi neyse artık belirti aramıyordum o yüzden çok farkedemedim açıkçası regl düzensiz benim gecikmey pndan sanmıştım
İnşallah hepimiz alalım kucaklarımıza sağlıkla huzurla Benim adet belirtimden farklı olarak sol kasık ağrım vardı normalde hiç ağrımaz bir de ayak üşümem vardı. Şuan bunları hala yaşıyorum. Ama gece ansızın kahvemsi kırmızımsı lekelenme oldu beta hcg baktırdık acile gidip öyle öğrendikYaa ne kadar erken öğrenmişsiniz neydi belirtiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla inş
Ben ayak parmağımı kırmıştım 3 haftadır evde yattığım için gün sayıyoruz hep :) bugün başladım ofise gitmeye ama işte sürekli hareket halindeyim riskli gebelik kategorisinde de olduğum için belirtilerimi kontrol ediyorum endişeleniyorum hepÇalışıyorum ben canım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile sen?
Senin neden riskli gebelik sayılıyor? Benimde milyonuncu gebeliğimden ilk defa biri tutundu diğerleri kese oluşmadan düştü hep. Ekstra bir şey kullanıyormusunuz? Ben iğneyle ecoprin kullanıyorum sadece bide folik asit.Ben ayak parmağımı kırmıştım 3 haftadır evde yattığım için gün sayıyoruz hep :) bugün başladım ofise gitmeye ama işte sürekli hareket halindeyim riskli gebelik kategorisinde de olduğum için belirtilerimi kontrol ediyorum endişeleniyorum hep
Bendede yok bulantı ilk seferinde de olmamıştıBende de mide yanması oluyo tatlı yememeye çalışıyorum ama adet ağrısı hala geçmedi birazda halsizlik var. Mide bulantısı falan hiç yok
Me iğnesi kullanıyorsunSenin neden riskli gebelik sayılıyor? Benimde milyonuncu gebeliğimden ilk defa biri tutundu diğerleri kese oluşmadan düştü hep. Ekstra bir şey kullanıyormusunuz? Ben iğneyle ecoprin kullanıyorum sadece bide folik asit.
Enox sulandırıcı yaa. Pıhtılaşma yok ama doktor garanti olsun diye kullandırıyor şuan. Ama ne kadar kullndırır bilmiyorum.Bendede yok bulantı ilk seferinde de olmamıştı
Me iğnesi kullanıyorsun
Folik asit konusuna hayatımda ilk defa katılıyorum bende iki kutu folidoce folik asit bitirdim. Şimdi tekrar başladım eczacı folbiol verdi. Bencede önemliymiş artık inanıyorum buna.Ben gebeliği yeni öğrendim folik asit içmiyodum baya olmuştu ara vereli bu gün başladım çok faydalı önden başlamak ama oldu bi kere umarım çok bi şey fark etmez
Bir düşüğüm var ondan ziyade Daha 1 yıl olmadı leep operasyonu geçirdim. Rahim ağzım kısa bu sebeple. Perinatolog ile ilerliyorum. Serklaj olacağım. 12-14 hafta içinde.Senin neden riskli gebelik sayılıyor? Benimde milyonuncu gebeliğimden ilk defa biri tutundu diğerleri kese oluşmadan düştü hep. Ekstra bir şey kullanıyormusunuz? Ben iğneyle ecoprin kullanıyorum sadece bide folik asit.
Folbiol devletin karşıladığı olan mı onunla ilgi iyi şeyler duymadım ağır vs bişiler bişiler bende onu kullanıyordum bırakmıştım şimdi dr vifolic başladı ilk hamileliğimde de folbiol kullanmıştım son 1 2 bundan kullanmamış tavsiye etmişti doktorumEnox sulandırıcı yaa. Pıhtılaşma yok ama doktor garanti olsun diye kullandırıyor şuan. Ama ne kadar kullndırır bilmiyorum.
Folik asit konusuna hayatımda ilk defa katılıyorum bende iki kutu folidoce folik asit bitirdim. Şimdi tekrar başladım eczacı folbiol verdi. Bencede önemliymiş artık inanıyorum buna.
Sağlıcakla al kucağına inşallah hoş geldinMerhaba kızlar perşembe günü idrar testinde ilk pozitif gördüm cuma günü kan verdim bugün 616 çıkmış sonuç yarın tekrardan verebilirim ve ilk tüp bebekti çikolata kıstım vardı ikincisi çok şükür normal yollardan oldu artık bende aranıza katıldım