2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    327
Kızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz 😇
Yaa ne kadar erken öğrenmişsiniz neydi belirtiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla inş 🤲☺️

Kızlar zaman geçmiyor. 3+5 de gebelik öğrendim. Şuan 6. Haftadayım hayırlısı ile perşembe kalp atışını dinlemeye gidicez. Siz nasıl zaman geçiriyorsunuz 😇
Çalışıyorum ben canım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile 🙏 sen?

Hayırlı olsun inşallah sağlıklı ilerler hepimizin🤲🏻

Şuan belirtin var mı hiç?
Öğrenene kadar oruç tutuyprdum o zaman mide yanması vardı sık tuvalete gidiyorum birde normale göre çok uykum geliyor ben annemin ısrarı üzerine test yaptım hissetmiş mi neyse artık belirti aramıyordum o yüzden çok farkedemedim açıkçası regl düzensiz benim gecikmey pndan sanmıştım

Öğrenene kadar oruç tutuyprdum o zaman mide yanması vardı sık tuvalete gidiyorum birde normale göre çok uykum geliyor ben annemin ısrarı üzerine test yaptım hissetmiş mi neyse artık belirti aramıyordum o yüzden çok farkedemedim açıkçası regl düzensiz benim gecikmey pndan sanmıştım
Bende de mide yanması oluyo tatlı yememeye çalışıyorum ama adet ağrısı hala geçmedi birazda halsizlik var. Mide bulantısı falan hiç yok

Yaa ne kadar erken öğrenmişsiniz neydi belirtiniz hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin sağlıkla huzurla mutlulukla inş 🤲☺️
İnşallah hepimiz alalım kucaklarımıza sağlıkla huzurla 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Benim adet belirtimden farklı olarak sol kasık ağrım vardı normalde hiç ağrımaz bir de ayak üşümem vardı. Şuan bunları hala yaşıyorum. Ama gece ansızın kahvemsi kırmızımsı lekelenme oldu beta hcg baktırdık acile gidip öyle öğrendik 😇

Çalışıyorum ben canım zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum bile 🙏 sen?
Ben ayak parmağımı kırmıştım 3 haftadır evde yattığım için gün sayıyoruz hep :) bugün başladım ofise gitmeye ama işte sürekli hareket halindeyim riskli gebelik kategorisinde de olduğum için belirtilerimi kontrol ediyorum endişeleniyorum hep

Ben ayak parmağımı kırmıştım 3 haftadır evde yattığım için gün sayıyoruz hep :) bugün başladım ofise gitmeye ama işte sürekli hareket halindeyim riskli gebelik kategorisinde de olduğum için belirtilerimi kontrol ediyorum endişeleniyorum hep
Senin neden riskli gebelik sayılıyor? Benimde milyonuncu gebeliğimden ilk defa biri tutundu diğerleri kese oluşmadan düştü hep. Ekstra bir şey kullanıyormusunuz? Ben iğneyle ecoprin kullanıyorum sadece bide folik asit.

Bende de mide yanması oluyo tatlı yememeye çalışıyorum ama adet ağrısı hala geçmedi birazda halsizlik var. Mide bulantısı falan hiç yok
Bendede yok bulantı ilk seferinde de olmamıştı
Senin neden riskli gebelik sayılıyor? Benimde milyonuncu gebeliğimden ilk defa biri tutundu diğerleri kese oluşmadan düştü hep. Ekstra bir şey kullanıyormusunuz? Ben iğneyle ecoprin kullanıyorum sadece bide folik asit.
Me iğnesi kullanıyorsun

Bendede yok bulantı ilk seferinde de olmamıştı

Me iğnesi kullanıyorsun
Enox sulandırıcı yaa. Pıhtılaşma yok ama doktor garanti olsun diye kullandırıyor şuan. Ama ne kadar kullndırır bilmiyorum.
Ben gebeliği yeni öğrendim folik asit içmiyodum baya olmuştu ara vereli bu gün başladım çok faydalı önden başlamak ama oldu bi kere umarım çok bi şey fark etmez 😒
Folik asit konusuna hayatımda ilk defa katılıyorum bende iki kutu folidoce folik asit bitirdim. Şimdi tekrar başladım eczacı folbiol verdi. Bencede önemliymiş artık inanıyorum buna.

Bir düşüğüm var ondan ziyade Daha 1 yıl olmadı leep operasyonu geçirdim. Rahim ağzım kısa bu sebeple. Perinatolog ile ilerliyorum. Serklaj olacağım. 12-14 hafta içinde.
Şuan doktorum corasprin ve Progestan 200 mg verdi sabah akşam fitil olarak alıyorum. Bir de folik asit tabii. İnşallah sağ Salim alırsınız kucağınıza 🙏🏻🙏🏻

Enox sulandırıcı yaa. Pıhtılaşma yok ama doktor garanti olsun diye kullandırıyor şuan. Ama ne kadar kullndırır bilmiyorum.

Folik asit konusuna hayatımda ilk defa katılıyorum bende iki kutu folidoce folik asit bitirdim. Şimdi tekrar başladım eczacı folbiol verdi. Bencede önemliymiş artık inanıyorum buna.
Folbiol devletin karşıladığı olan mı onunla ilgi iyi şeyler duymadım ağır vs bişiler bişiler bende onu kullanıyordum bırakmıştım şimdi dr vifolic başladı ilk hamileliğimde de folbiol kullanmıştım son 1 2 bundan kullanmamış tavsiye etmişti doktorum

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    94,2 KB · Görüntüleme: 20
Merhaba kızlar perşembe günü idrar testinde ilk pozitif gördüm cuma günü kan verdim bugün 616 çıkmış sonuç yarın tekrardan verebilirim 🥰 ve ilk tüp bebekti çikolata kıstım vardı ikincisi çok şükür normal yollardan oldu🤗 artık bende aranıza katıldım 🤍
Sağlıcakla al kucağına inşallah hoş geldin 🤗

X