- 24 Aralık 2021
- 2.865
- 14.537
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.761
Gülsek mi ağlasak mı öyle bir durum gerçektenUyanma mevzusunda ilk hastalıkla bu hastalıkta ilaçlardan galiba az uyandı. Normalde gece 987655473992 defa kalkan yavrum maksimum üç defa kalkmıştır. Teşbihte hata olmaz, bu dünyada cenneti tattım resmen
çok geçmiş olsun. Dün aklıma geldin napıyosun acaba diye sesin çıkmayınca . İnşallah çabucak toparlar kuzuGünaydın kızlarr
1 haftadır aılecek hastayız, 4 5 gun atesı olmadı kızımın, sadece burun akıntısı vardı, 2 gundur atesı 37,8 ve 36,8 arasında degısıyor, gece calpol verıyorum 37,5 ustu olunca, gunduz vermıyorum, doktora da gitmedim, burnunu acın dıcek dıye, sureklı serum fozyolık yapıyoruz, ben de 1 haftadır perısan haldeyim, artık gecer diye umut ediyorum.
Bu arada fotograf cekımı ın yaptırdım bu 1 hafta ıcınde, cok sukur kızımın keyfi yerindeydi, ama asla durmadı, ozgurlugunu ilan etti, yürüyen bebekle cekım cok ama cok zormus..
Gül anam gül, gülmeden nasıl geçecek bunlarGülsek mi ağlasak mı öyle bir durum gerçekten
Ben de dün 12’de yattılar zaten. Yarım saat kitap okudum yattım, tam daldığım sırada uyandı. O kadar çok ağladım ki bütün gece eşim salonda bebekle yattı. Bi de bağırarak ağlama huyu çıkardı. Bir saat falan bağırıp ağlıyor, sadece kalkıp oyun oynamasına izin verirsek susuyor. Hiç böyle değildi. Hastalıktandır inşallah. Ben artık aklımı kaçırcam. Doktor vermese de kendim uyku şurubu alıcam valla. Hiç öyle papatya çayıyla falan bişey olmuyor.Uyanma mevzusunda ilk hastalıkla bu hastalıkta ilaçlardan galiba az uyandı. Normalde gece 987655473992 defa kalkan yavrum maksimum üç defa kalkmıştır. Teşbihte hata olmaz, bu dünyada cenneti tattım resmen
Eskiler dermiş ya hastalıktan değil huy değişmesinden korkuyorum diyeBen de dün 12’de yattılar zaten. Yarım saat kitap okudum yattım, tam daldığım sırada uyandı. O kadar çok ağladım ki bütün gece eşim salonda bebekle yattı. Bi de bağırarak ağlama huyu çıkardı. Bir saat falan bağırıp ağlıyor, sadece kalkıp oyun oynamasına izin verirsek susuyor. Hiç böyle değildi. Hastalıktandır inşallah. Ben artık aklımı kaçırcam. Doktor vermese de kendim uyku şurubu alıcam valla. Hiç öyle papatya çayıyla falan bişey olmuyor.
Ben de dün 12’de yattılar zaten. Yarım saat kitap okudum yattım, tam daldığım sırada uyandı. O kadar çok ağladım ki bütün gece eşim salonda bebekle yattı. Bi de bağırarak ağlama huyu çıkardı. Bir saat falan bağırıp ağlıyor, sadece kalkıp oyun oynamasına izin verirsek susuyor. Hiç böyle değildi. Hastalıktandır inşallah. Ben artık aklımı kaçırcam. Doktor vermese de kendim uyku şurubu alıcam valla. Hiç öyle papatya çayıyla falan bişey olmuyor.
İşte o dediğin gibi bişey alıcam. Onu alayım bari. Kim ne desin umrumda değil. Her gün olmasa da arada bir veriyim bari.Geçen aylarda bizim eczacı uyku çilemizi bildiğinden bize baybaynight diye bir damla önerdi. Doktoruna sor, kullanan herkes çok memnun dedi ama eşim izin vermedi bir, ikincisi de o dönemde gittiğim doktor da gerek yok dedi ama benim aklımda kaldı o hep. Uyku surubunu bilmiyorum ama var mı öyle bir şey. Açıkçası uyumayan bebeğe ne papatya ne başka bir çay kâr etmiyor bence.
Beni anlamak isteyen benim ayakkabımı giysin gibi bir laf vardı. Seni ben anlarım, biz anlarız. Ben iyi olacağım ki yavrum da iyi olacak, nasıl iyi olacaksan öyle yapİşte o dediğin gibi bişey alıcam. Onu alayım bari. Kim ne desin umrumda değil. Her gün olmasa da arada bir veriyim bari.
Okulda da çok sinirleniyorum. Ağzımdan kötü bi laf çıkar diye korkuyorum.
Geçmiş olsun egzaması mı var neresinde, benimkinin de burun ağız arası bölge ve ağız çevresinde kızarıklık var ve iz yapmış gibi egzama mı diye düşünüyorum cildiyeye götürücem ben de.Boynu kırılacak diye korkuyorum bu işleri yaparken.
Geçmiş olsun herkese kızlar. Bizimki de bir haftadır hasta. Bugün egzaması için cildiyeye gidiyoruz. Kendi doktoruna da bi göstericez. Belki antibiyotik gerekiyordur. Ben kronik sinüzit olduğum için korkuyorum geçmeyen hastalık yerleşiyor çünkü. Sigortası bitmişti ama gidiyoruz malesef.
Şimdi çıktık doktordan. Egzama değil gül hastalığıymış. Kendisi geçer dedi ama rahatlasın diye krem verdi. Alerji damlası verdi. Belki uyur alerji damlasıyla.Geçmiş olsun egzaması mı var neresinde, benimkinin de burun ağız arası bölge ve ağız çevresinde kızarıklık var ve iz yapmış gibi egzama mı diye düşünüyorum cildiyeye götürücem ben de.
Yok canım emzik kullanmıyor dudak etrafında benimkinin. Gül hastalığı neymiş bazen kendimi çok bilgisiz hissediyorum hiç bişeyi araştırmadan etmeden çocuk yapmışım gibi geliyorŞimdi çıktık doktordan. Egzama değil gül hastalığıymış. Kendisi geçer dedi ama rahatlasın diye krem verdi. Alerji damlası verdi. Belki uyur alerji damlasıyla.
Gelmişken çocuk doktoruna da girelim dedik. Bizim doktor çıkmış. Başka doktor bekliyoruz şimdi.
Ağzında da normalde olmayan pütürcükler vardı. Onlar emzikten olmuş dedi. Siz emzik kullanıyor musunuz?
Bu bebeklere özgü bir şey değil. Ne şanslısın bilmiyorsunYok canım emzik kullanmıyor dudak etrafında benimkinin. Gül hastalığı neymiş bazen kendimi çok bilgisiz hissediyorum hiç bişeyi araştırmadan etmeden çocuk yapmışım gibi geliyor
Bende de olmuştur cilt hastalıkları zona, ürtiker, egzama ama onu duymadım. Bu tarz şeyler tekrarlıyor genelde maalesefBu bebeklere özgü bir şey değil. Ne şanslısın bilmiyorsunben çok cilt problemleri yaşadığım için biliyorum.
Yetişkinlerde stresten falan çıkıyor. Bebekte de viral enfeksiyon geçirince olur dedi. Tekrarlayabiliyormuş da.
Ayniyiz bugün uyku saati 3 gündür gecikiyor bu yüzden.bugün yine 9 dan önce uyutamam 4 gibi uyudu cünkü 5 te uyandiBizimki de 6.30’da uyudu 8’de uyandı
Canim gecmis olsun.Calpol verdim ben 5 gün.ıhlamur ve nane limon icirebilirsin dedi doktor 1 çay bardagi günde.buhar vermek gerekiyor 2 saatte bir.eger buhar verebilirsen burun temizligine fazla gerek yok dedi ama yapamiyorsan bol bol serum fizyolojik canim.baska da bir sey söylemedi doktorumuz.Kızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Gecmis olsun canim.nerelerdesin diye düsünüyordum ben de.ayni zamanda biz de ailecek hastaydik.esim kizim atlatti.ben hala atlatamadim nasil bir seyse hastalik cok zor oluyor ya.Günaydın kızlarr
1 haftadır aılecek hastayız, 4 5 gun atesı olmadı kızımın, sadece burun akıntısı vardı, 2 gundur atesı 37,8 ve 36,8 arasında degısıyor, gece calpol verıyorum 37,5 ustu olunca, gunduz vermıyorum, doktora da gitmedim, burnunu acın dıcek dıye, sureklı serum fozyolık yapıyoruz, ben de 1 haftadır perısan haldeyim, artık gecer diye umut ediyorum.
Bu arada fotograf cekımı ın yaptırdım bu 1 hafta ıcınde, cok sukur kızımın keyfi yerindeydi, ama asla durmadı, ozgurlugunu ilan etti, yürüyen bebekle cekım cok ama cok zormus..