2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bugün uyanma saatimiz 03.15,mama da verdim ama hala uyumadi.
Bizim de uyuma saatimiz 2.30 du akşam 9 gibi yattı diye seviniyordum 11e kadar sürekli uyandı sonra tamamen uyanık kaldı. Uykusuzluk ve baş ağrısı da olunca kendimi ağlama krizinde buldum. Hep aynı, tüm akşamı uyutma çabalarıyla geçiriyorum günlerim böyle bomboş geçiyor diye sinirlerim öyle bozukki

Günaydın kızlarr
1 haftadır aılecek hastayız, 4 5 gun atesı olmadı kızımın, sadece burun akıntısı vardı, 2 gundur atesı 37,8 ve 36,8 arasında degısıyor, gece calpol verıyorum 37,5 ustu olunca, gunduz vermıyorum, doktora da gitmedim, burnunu acın dıcek dıye, sureklı serum fozyolık yapıyoruz, ben de 1 haftadır perısan haldeyim, artık gecer diye umut ediyorum.

Bu arada fotograf cekımı ın yaptırdım bu 1 hafta ıcınde, cok sukur kızımın keyfi yerindeydi, ama asla durmadı, ozgurlugunu ilan etti, yürüyen bebekle cekım cok ama cok zormus..

Kızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Gecmıs olsun canım, bizde öksürük yok ama ıhlamur verebilirsin yumusatır bıraz
Burun ıcınde serum fızyolojık tıkandığı an mutlaka ac

Kızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Çok geçmiş olsun izotonik suyu dolapta bekletim 3 cc şeklinde günde 4-5 kere hava olark verebilirsiniz . Birde nazalnem damla burnu nemli tutuyor iyi oluyor. Yine izotonikli suyla temizleyebilirsiniz. Burnu hep açık olsun

Biz de bir haftadır hastayız. Geniz akıntısı+öksürükle başladı. Burun akıntısıyla devam ediyor. Geçenki hastalığı çok ağır ve çok yüksek ateşli geçtiği için hemen doktora geçtik. Geniz akıntısı yeşilmis, viral bir şeymiş, dirençli ateş olabilir yine Ece'de 38'i geçtiği anda gelin serum verelim dedi. Beslenmesini etkileyecek düzeyde tıkanma olması durumunda da hemen çağırdı. İlk defa antibiyotik kullandık, ciğere inmemiş ama onleyelim dedi. Sık sık serum fizyolojik yapıyoruz, babyvacla açıyoruz üç defa da. Burun spreyi, antibiyotik, öksürük şurubu ve grip ilacı kullandık.

Çok geçmiş olsun İlaç vermek ve burun açmak çok zorladı beni, son günlerde bunları yaparken hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.

Çok geçmiş olsun kasım aynın başında Ege’de viral+bakteriyel enfeksiyon oldu ard arda süper enfeksiyon deniyormuş. Lenf nodlarının hepsi şişti periferik yayma yapıp kanına baktılar. Çok şükür temiz çıktı ama yaklaşık 15 gün sürdü antibiyotikle toparladı perişan olduk kusma ishal ateş döküntü hepsini yaşadı.

Ahhh yaaa çok çok geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun, Allah dermansız dert vermesin inşallah

Hiç izin vermiyor ne nazal neme ne izotonik suya ama zorla da olsa yapayım.
Boynu kırılacak diye korkuyorum bu işleri yaparken.

Geçmiş olsun herkese kızlar. Bizimki de bir haftadır hasta. Bugün egzaması için cildiyeye gidiyoruz. Kendi doktoruna da bi göstericez. Belki antibiyotik gerekiyordur. Ben kronik sinüzit olduğum için korkuyorum geçmeyen hastalık yerleşiyor çünkü. Sigortası bitmişti ama gidiyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…