- 2 Ağustos 2021
- 5.546
- 5.269
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.741
Benimki manyak yapiyor bir de agliyorAma bunu takınca acımayacağı için sürekli atmaz mı kendini. Benim kız da yatakta hep geri atıyor kendini. Otururken evde de yapıyordu 3 4 kez acıdı artık yapmıyor öğrendi sadece yatakta yapıyor.
Yalnız değilsin 4.30’dan beri sallıyorum ve ondan öncede 2 kere daha uyanmıştıBugün uyanma saatimiz 03.15,mama da verdim ama hala uyumadi.
6.30 gibi uyuttum zorlaYalnız değilsin 4.30’dan beri sallıyorum ve ondan öncede 2 kere daha uyanmıştı
Desteğe geldim biz de aynı durumdayızBugün uyanma saatimiz 03.15,mama da verdim ama hala uyumadi.
Bizim de uyuma saatimiz 2.30 duBugün uyanma saatimiz 03.15,mama da verdim ama hala uyumadi.
Gecmıs olsun canım, bizde öksürük yok ama ıhlamur verebilirsin yumusatır bırazKızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Çok geçmiş olsun izotonik suyu dolapta bekletim 3 cc şeklinde günde 4-5 kere hava olark verebilirsiniz . Birde nazalnem damla burnu nemli tutuyor iyi oluyor. Yine izotonikli suyla temizleyebilirsiniz. Burnu hep açık olsunKızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Bizimki de 6.30’da uyudu 8’de uyandı6.30 gibi uyuttum zorla
Biz de bir haftadır hastayız. Geniz akıntısı+öksürükle başladı. Burun akıntısıyla devam ediyor. Geçenki hastalığı çok ağır ve çok yüksek ateşli geçtiği için hemen doktora geçtik. Geniz akıntısı yeşilmis, viral bir şeymiş, dirençli ateş olabilir yine Ece'de 38'i geçtiği anda gelin serum verelim dedi. Beslenmesini etkileyecek düzeyde tıkanma olması durumunda da hemen çağırdı. İlk defa antibiyotik kullandık, ciğere inmemiş ama onleyelim dedi. Sık sık serum fizyolojik yapıyoruz, babyvacla açıyoruz üç defa da. Burun spreyi, antibiyotik, öksürük şurubu ve grip ilacı kullandık.Kızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Çok geçmiş olsun kasım aynın başında Ege’de viral+bakteriyel enfeksiyon oldu ard arda süper enfeksiyon deniyormuş. Lenf nodlarının hepsi şiştiBiz de bir haftadır hastayız. Geniz akıntısı+öksürükle başladı. Burun akıntısıyla devam ediyor. Geçenki hastalığı çok ağır ve çok yüksek ateşli geçtiği için hemen doktora geçtik. Geniz akıntısı yeşilmis, viral bir şeymiş, dirençli ateş olabilir yine Ece'de 38'i geçtiği anda gelin serum verelim dedi. Beslenmesini etkileyecek düzeyde tıkanma olması durumunda da hemen çağırdı. İlk defa antibiyotik kullandık, ciğere inmemiş ama onleyelim dedi. Sık sık serum fizyolojik yapıyoruz, babyvacla açıyoruz üç defa da. Burun spreyi, antibiyotik, öksürük şurubu ve grip ilacı kullandık.
Çok geçmiş olsunİlaç vermek ve burun açmak çok zorladı beni, son günlerde bunları yaparken hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.
Çok teşekkür ederimGecmıs olsun canım, bizde öksürük yok ama ıhlamur verebilirsin yumusatır bıraz
Burun ıcınde serum fızyolojık tıkandığı an mutlaka ac
Soğuk serum fizyolojik yap serumu dolaba koy geçmiş olsunKızlar bebeğim dünden beri hem öksürüyor hem burnu akıyor. Var mı tavsiyeleriniz ne yapmalıyım ? Calpol işe yaramaz değil mi?
Hiç izin vermiyor ne nazal neme ne izotonik suya ama zorla da olsa yapayım.Çok geçmiş olsun izotonik suyu dolapta bekletim 3 cc şeklinde günde 4-5 kere hava olark verebilirsiniz . Birde nazalnem damla burnu nemli tutuyor iyi oluyor. Yine izotonikli suyla temizleyebilirsiniz. Burnu hep açık olsun
Ahhh yaaa çok çok geçmiş olsun.Biz de bir haftadır hastayız. Geniz akıntısı+öksürükle başladı. Burun akıntısıyla devam ediyor. Geçenki hastalığı çok ağır ve çok yüksek ateşli geçtiği için hemen doktora geçtik. Geniz akıntısı yeşilmis, viral bir şeymiş, dirençli ateş olabilir yine Ece'de 38'i geçtiği anda gelin serum verelim dedi. Beslenmesini etkileyecek düzeyde tıkanma olması durumunda da hemen çağırdı. İlk defa antibiyotik kullandık, ciğere inmemiş ama onleyelim dedi. Sık sık serum fizyolojik yapıyoruz, babyvacla açıyoruz üç defa da. Burun spreyi, antibiyotik, öksürük şurubu ve grip ilacı kullandık.
Çok geçmiş olsunİlaç vermek ve burun açmak çok zorladı beni, son günlerde bunları yaparken hıçkıra hıçkıra ağlar oldum.
Çok teşekkür ederimSoğuk serum fizyolojik yap serumu dolaba koy geçmiş olsun
Çok geçmiş olsun,Çok geçmiş olsun kasım aynın başında Ege’de viral+bakteriyel enfeksiyon oldu ard arda süper enfeksiyon deniyormuş. Lenf nodlarının hepsi şiştiperiferik yayma yapıp kanına baktılar. Çok şükür temiz çıktı ama yaklaşık 15 gün sürdü antibiyotikle toparladı perişan olduk kusma ishal ateş döküntü hepsini yaşadı.
Boynu kırılacak diye korkuyorum bu işleri yaparken.Hiç izin vermiyor ne nazal neme ne izotonik suya ama zorla da olsa yapayım.