2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Benim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurum

Bilmiyorum inanki 5 gibi uyuyip 7 de geri kalkmak nedir ya 2 saatlik uykuyla geziniyorim
Bizde aynıydık gerçekten her diş döneminde de oluyor. Bugünlerde de sık sık ağlayarak uyanıyor uzun süre ayakta kalmasada. Ama geçtiğimiz hafta 1’de uyanıp 4-5’de geri uyuyodu dediğin gibi 7’de uyanıyodu bide bugün baktım 6. Dişi bembeyaz 1-2 güne uç verecek

Elinden tutunca 3-4 adım atıyordu benim oğluş 2 gündür kendi dizlerinin üstünden kalkıyor yürüyor heyecanlanırsa yere kapaklanıyor ama baya gidiyor yandık valla peşinden koşmak gerekecek artık sürekli

Benim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurum
Evet ya galiba şu sıra düzensizlik çoğu kişi de var bende tirsttim biraz iki üç güne olurum umarim

Umarim gecicidir bizim de yoksa dayanilacak gibi degil

Evet kaset test güvenilir yazılmış ben bebeğimi erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama kaset testle net sonuç alanlar olmuş büyük ihtimal olurum birkaç güne o zaman diye düşünüyorum. Kadın olmak zor cidden ya kanaman kesik kesik gelse tedirginsin gelmese ayrı tedirgin

Anlamiyorum.bir hareketli görmen lazim.bir de.durduramiyorum defalarca koltugu bastan sona dolasiyor bu enerji nerden geliyor diyorum.geceyle gündüzü mü karistirdi diye düsünmeye basladim artik

Ben de hep dogru sonuc verdi kaset test.her ay umutla yapar sonra da aglardim negatif diye.transferden sonra ilk kez cift cizgiyi gördüm unutamiyorum o anlari sakladim testimi
Kaset test güvenilir o vakit yanıltıcı sonuç alan olmamış anlaşılan bakalım birkaç gün daha bekleyeyim büyük ihtimalle olurum o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…