2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bizimki de 3 buçukta uyandı zombi gibiyim uyumadı da ;(
Hoşgeldin S Sret-Nise ben de soracaktım nerelerdesin diye
Yaa Acelya A sen hamile halinle misafir ağırlayıp hazırlık mı yapıyon. Kıyamam lütfen kendini yorma misafir de hamile kadına geldiğinde beklentiye girmesin bi zahmet bişeyler yapıp getirsin
Bu arada herkeslere günaydın

Ya ben de kimsenin yemeğini temizliğini beğenmem yaptırmam evimde ama eşim çok becerikli böylesini görmüş değilim yaptığı işi miss gibi yapıyor her yemeği her detayını bilir annesi evde hiçbirşey yapmadığı için babasıyla beraber yaparlarmış ama benim eve gelince sağır dilsiz taklidi yapıyor yerinden kalkmıyor

Kızlar ağlayan bebeleri sakinleştirmek için şöyle bir masaj tekniği gördüm. Deneyelim değerlendirelim
Ben bunu aklima geldiğinde deneyip sonucu yazacağım. Hasta şimdi, ilaç verirken kıyametler kopuyor. Bir se sesi var yarabbim apartman inliyor. Doğumda eşim kesmişti göbek bağını, annem uzun mu kestin diye soruyor sürekli eşime

Merhaba biz dil bağını geçenlerde kestirdik. Fakat cerraha dudak bağını söylemeyi unuttuk yani sadece dilden dolayı geldik zannetti sonra pişman olduk göstermediğimize. Şimdi şüpheliyim bir sorun olur mu diye

Kestirmeniz gerektigini doktor mu soyledi?
Bizde de var bizim doktri hic gerek yok konusma zamani bakariz dedi

Arkadaş da yazmış, bize de gerek yok dedi. Emme problemi olduğunda kestiriyoruz dedi.

Peki sizce dudak bağı var mı?? Dişlerin arasından kalın bir bağ. Aslında cerrahın bakıp yönlendirilmesi lazımmış siz fark etmemiş olabilirsiniz belki de cerrah dudak bağı görmedi ondan müdahale etmedi. Bu arada nasıl bir işlem yapıldı lokal mı tam mı anestezi aldı?

Kizlar dogumgününe ne planladiniz? Kafam allak bullak su an.Her seyin fiyati masallah Esim ne gerek var diyor konsepte vs bilemedim kararsizlik icindeyim

Kestirmeniz gerektigini doktor mu soyledi?
Bizde de var bizim doktri hic gerek yok konusma zamani bakariz dedi
Konuşma zamanı konuşmasını engelliyorsa ya da pelteklik oluyorsa müdahale kesin ediliyormuş. Bize doktor konulmasını engelleyecek boyutta büyüdüğünde zor olur diye hemen kesti. Tabi bizim hem dudak hem dil bağı vardı.

sheilata ben şunları aldım. Hem kız hem erkek için parti, abla var malum. Belki küçük çam ağacı koyarım masaya. Kırmızı siyah örtü sererim belki. Balon alıp almayacağımı bilmiyorum. Lcw veya h&m’den yılbaşı temalı bir tulum veya takım. Pasta da normal pasta alıp üstüne bu süsleri koyacağım veya evde tiramisu yaparım.

Eklentiler

• IMG_4669.png
    270,7 KB · Görüntüleme: 23
Ya iste bunlar bile ciddi maliyet aslinda aile arasinda yapicaz bir de hesap yaptim.6 bini geciyor,esim daha kucuk hicbir seyin farkinda degil,kendimiz icin yapiyoruz gerek var mi diyor

Özel pasta yaptirmicaksiniz o zaman normal pastanin üzerine süs?

Ya iste bunlar bile ciddi maliyet aslinda aile arasinda yapicaz bir de hesap yaptim.6 bini geciyor,esim daha kucuk hicbir seyin farkinda degil,kendimiz icin yapiyoruz gerek var mi diyor
Ben de aile arasında yapcam, belki de kimseye söylemem ben ve eşim oluruz. Ama kafamda oluşturduğum konsepti sabahtan hazırlayıp fotoğrafını çekip günü tamamlayacağım. Amaç 1 yaş doğum günü fotoğrafı olsun.
Aileden gelen olursa sadece toplu pasta keseriz.

Ben eşime önce organizasyonlarin fiyatını söyledim, istersen olur dedi ama eve taşındığımizdan beri aşırı masrafımiz oldu. Gerek yok, bir iki süs pasta yeter dedim. Süsleme işini kardeşime verdim. Balon, bir yaş yazılı bir şey, happy birthday banner yeter dedim. Bakalım nasıl süsleyecek. Aileleri çağırıp evde yapacağız zaten. Bizim alerji hâlâ devam ettiği için doktorundan uygun bir tarif isticem Ece'yle bana kadarlık ufak pastamsi bir şey yapıp üstüne bir mum. Gelenlere de normal pasta. Kendimiz içinden ziyade kızıma anı kalsın istiyorum. Eşimin de benim de anneanneler ve eşimin dedesi çok yaşlı, onlarla anısı olsun. Bizimle olsun istiyorum.

Kizlar dogumgününe ne planladiniz? Kafam allak bullak su an.Her seyin fiyati masallah Esim ne gerek var diyor konsepte vs bilemedim kararsizlik icindeyim
Bende hevesim olmamasına rağmen kızıma yaptım oğluma haksızlık olmasın diye doğum günü planladım evde. 10 kişi falan olucaz. Pasta yaptırdım safari konsepti balonları aldım 250 tlye:) pastası 1500 tl. 600 tlye de lcw’dan tulum takım aldım. 4 çeşit ben yapıcam 2 çeşitte arkadaş yapıcak pastayla birlikte 7 çeşit oluyo. Amaç bir anısı olsun o kadar:) kızımda ki kadar özenemedim açıkcası gücümde yok

Kıyafeti paylaşır mısın?
Erkek çocuğunun ona yapmışsın bana yapmadın diyeceğini sanmıyorum ama iyi yapmışsın. Ablasını asıl pohpohlamak lazım o günde. Benimki çok kıskanıyor. Seninki daha küçük, o nasıl?

Özel pastaları en küçük 15 kişilik diyorlar ama 30 kişiye çıkıyor o pasta. Özel yaptırmıycam onun için. Ya normal hazır pasta ya ev yapımı. Annem babam kardeşim eşimin halası olacak sadece.
Ben 12 kisilik fiyat aldim bugün,stenilen sayida yapiyorlar,burda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…