2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Bende hevesim olmamasına rağmen kızıma yaptım oğluma haksızlık olmasın diye doğum günü planladım evde. 10 kişi falan olucaz. Pasta yaptırdım safari konsepti balonları aldım 250 tlye:) pastası 1500 tl. 600 tlye de lcw’dan tulum takım aldım. 4 çeşit ben yapıcam 2 çeşitte arkadaş yapıcak pastayla birlikte 7 çeşit oluyo. Amaç bir anısı olsun o kadar:) kızımda ki kadar özenemedim açıkcası gücümde yok:KK43:
Pastasi özel yapim mi normal mi? Fiyati uygun onun icin soruyorum

Pastasi özel yapim mi normal mi? Fiyati uygun onun icin soruyorum
Özel yapım 10 kişilik ama rahat 15 kişiye yeter hatta 20. Şeker hamursuz safari konseptli sadece bir iki süs şeker hamurlu oluyo onun dışında pastada şeker hamuru yok. Genelde hamurlu pastalar pahalı oluyor. Pastada ziyan oluyor gerek yok diye düşündüm.

Özel yapım 10 kişilik ama rahat 15 kişiye yeter hatta 20. Şeker hamursuz safari konseptli sadece bir iki süs şeker hamurlu oluyo onun dışında pastada şeker hamuru yok. Genelde hamurlu pastalar pahalı oluyor. Pastada ziyan oluyor gerek yok diye düşündüm.
Evet benim aldigim.fiyatta seker hamurlu pasta icindi.O zaman 12 kisilik degil de kac kisilik yaptirmali ki? Daha mi kücuk olsun acaba

Evet benim aldigim.fiyatta seker hamurlu pasta icindi.O zaman 12 kisilik degil de kac kisilik yaptirmali ki? Daha mi kücuk olsun acaba
12 kişi olacaksanız 6-7 kişilik yaptırın bence. Şekil olarak bilemedim nasıl bi pasta ama şöyle düşünüyo pastacılar bir dilimi bir porsiyon gibi yani tek kişilik pasta gibi.

Kizlar ben dusmelerine karsi bunu aldim.ama.su an kararsiz kaldim.kafaya takilan da var ondan mi alsaydim acaba

Eklentiler

• 1000030671.jpg
    1000030671.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 44
Kizlar dogumgününe ne planladiniz? Kafam allak bullak su an.Her seyin fiyati masallah 😄 Esim ne gerek var diyor konsepte vs bilemedim kararsizlik icindeyim
Ben sadece 1 rakamlı bir büyük balon ve iyi doğdun flaması aldım. Fotoğraf çektirip, tüm günü onunla geçireceğiz. Başka bir gün belki bi pasta yaparım foto olur. Yılbaşına geldiği için fotoğraf çekmelik çok yer var Allah’dan.
Kimseyi ağırlamak gibi isteğim yok.

Kizlar dogumgününe ne planladiniz? Kafam allak bullak su an.Her seyin fiyati masallah 😄 Esim ne gerek var diyor konsepte vs bilemedim kararsizlik icindeyim
Parti tarzı bişey yapmıcam beceremem zaten, ona özel pasta yapmak istiyorum yiyebileceği, tarif varsa çok iyi olur bir iki tane gördüm instada. Giydirip video falan çekerim 🥰 Kardeşlerden kutlamaya gelen olabilir sadece pasta keseriz onda da sanırım. Seneye falan daha kapsamlı yapabilirim algılayacağı yaşta çok mutlu da olur hem miniğim

sheilata sheilata canım benim kızın ateşi yüksek değil ama bizim ev bu aralar 23-24 derecede 1 togu deneyemiyorum o yüzden. Aklımdasın ama sanırım havalar baya soğumadan giydiremicem çünkü bizim kombi çevirmeli en kısıkta olsa da ev sıcak oluyor derece ile ayarlayamıyorum

Yıllar önce kardeşime doğumgünü pastası yapmıştım star wars temalı. Hatta sevdiğim bir arkadaşımla pasta yapıyorduk ama artık eski gücüm yok kıza bile yapamayacağım.

En son eşimin doğumgünü için onun figürünü yapmıştım ama pastaya vakit yoktu. Hazır alıp koydum üstüne minyatür sevdiceğimi (aşağıdaki foto star wars temalı olandır sevdiceğim temalı olan değildir 😂)

Eklentiler

• IMG_2905.jpeg
    IMG_2905.jpeg
    174,4 KB · Görüntüleme: 31
Yıllar önce kardeşime doğumgünü pastası yapmıştım star wars temalı. Hatta sevdiğim bir arkadaşımla pasta yapıyorduk ama artık eski gücüm yok kıza bile yapamayacağım.

En son eşimin doğumgünü için onun figürünü yapmıştım ama pastaya vakit yoktu. Hazır alıp koydum üstüne minyatür sevdiceğimi (aşağıdaki foto star wars temalı olandır sevdiceğim temalı olan değildir 😂)
Süper olmuş valla star wars hastası bir insan olarak bayıldım🤣🤗

X