2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    328
Kızlar bu ay reglim yedi gün geçti bende altıncı gün su kaset gebelik testi denedim negatif çıktı ne kadar güvenilir onlar acaba :/ çünkü benim en fazla iki gün falan oynar bir hafta geciktiğini çok hatırlamam ve adet sancısı çekiyorum iki üç gündür sökemiyor muyum anlayamadim da havalar bir anda çok soğudu belki o geçiş döngümü bozmustur.Umarım gebe değilimdir kafamda huniyle gezerim 🤣
Benim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurum

Bilmiyorum inanki 5 gibi uyuyip 7 de geri kalkmak nedir ya 2 saatlik uykuyla geziniyorim
Bizde aynıydık gerçekten her diş döneminde de oluyor. Bugünlerde de sık sık ağlayarak uyanıyor uzun süre ayakta kalmasada. Ama geçtiğimiz hafta 1’de uyanıp 4-5’de geri uyuyodu dediğin gibi 7’de uyanıyodu bide:KK43: bugün baktım 6. Dişi bembeyaz 1-2 güne uç verecek

Elinden tutunca 3-4 adım atıyordu benim oğluş 2 gündür kendi dizlerinin üstünden kalkıyor yürüyor heyecanlanırsa yere kapaklanıyor ama baya gidiyor yandık valla peşinden koşmak gerekecek artık sürekli 😀

Benim çok düzenliydi Son iki aydır benim de düzensiz hatta geçen ay hamilemiyim diye korkmustum bu yine adet olamadım hala baya bi gecikti o korku ben de var umarım bi an önce olurum
Evet ya galiba şu sıra düzensizlik çoğu kişi de var bende tirsttim biraz iki üç güne olurum umarim

Bizde aynıydık gerçekten her diş döneminde de oluyor. Bugünlerde de sık sık ağlayarak uyanıyor uzun süre ayakta kalmasada. Ama geçtiğimiz hafta 1’de uyanıp 4-5’de geri uyuyodu dediğin gibi 7’de uyanıyodu bide:KK43: bugün baktım 6. Dişi bembeyaz 1-2 güne uç verecek
Umarim gecicidir bizim de yoksa dayanilacak gibi degil 🙏

Yeğenim hiç emeklemedi. Popı üstü ayaklarıyla ite ite gezdi sonra kalktı yürğdü. Her bebek farklı. Arkadaşım doktora götürmüştü emeklemiyor diye, tembel bu çocuk dedi doktor, kaslarında sıkıntı yok dedi. Yürüyünce de 2 dakka totosunun üzerine otursun dicez gibi geliyor 😅

Emzirince düzen şaşıyormuş diyorlar. Ben de emziriyorum ve çok düzensiz ama nedense bende sürekli peçeteye gelecek şekilde bir kanama var. Mevsimsel dedim. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pcosum ondan olabilir. 4-5 gün sonra tekrar test yap bakalım.

Yeğenim hiç emeklemedi. Popı üstü ayaklarıyla ite ite gezdi sonra kalktı yürğdü. Her bebek farklı. Arkadaşım doktora götürmüştü emeklemiyor diye, tembel bu çocuk dedi doktor, kaslarında sıkıntı yok dedi. Yürüyünce de 2 dakka totosunun üzerine otursun dicez gibi geliyor 😅

Emzirince düzen şaşıyormuş diyorlar. Ben de emziriyorum ve çok düzensiz ama nedense bende sürekli peçeteye gelecek şekilde bir kanama var. Mevsimsel dedim. Bir de doğum kontrol hapı kullanıyorum ve pcosum ondan olabilir. 4-5 gün sonra tekrar test yap bakalım.
Evet kaset test güvenilir yazılmış ben bebeğimi erken gebelik testi ile öğrenmiştim ama kaset testle net sonuç alanlar olmuş büyük ihtimal olurum birkaç güne o zaman diye düşünüyorum. Kadın olmak zor cidden ya kanaman kesik kesik gelse tedirginsin gelmese ayrı tedirgin

Uyusana güzel kızım derdin ne. Bizimki de geçen gün sadece 2 kere kalktı emip yattı, hah dedim düzeldi. Şimdi ağlamalı uyanıyor. 4te anakucağına aldım uyuttum oturup kafamızın dibinde ağlayınca.
Anlamiyorum.bir hareketli görmen lazim.bir de.durduramiyorum defalarca koltugu bastan sona dolasiyor 🤦‍♀️ bu enerji nerden geliyor diyorum.geceyle gündüzü mü karistirdi diye düsünmeye basladim artik

Ben de hep dogru sonuc verdi kaset test.her ay umutla yapar sonra da aglardim negatif diye.transferden sonra ilk kez cift cizgiyi gördüm unutamiyorum o anlari sakladim testimi 🙏
Kaset test güvenilir o vakit yanıltıcı sonuç alan olmamış anlaşılan bakalım birkaç gün daha bekleyeyim büyük ihtimalle olurum o zaman 🙏

X