2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Kizlar yarin bime döküm pankek tavasi geliyormus,hicbir fikrim yok pankek tavasi nasil iyi olur,pankek tavamiz yok bulabilirsem alayim mi yarin?

Kizlar yarin bime döküm pankek tavasi geliyormus,hicbir fikrim yok pankek tavasi nasil iyi olur,pankek tavamiz yok bulabilirsem alayim mi yarin?
Bu arada döküm denilince genellikle demir döküm anlaşılıyor detaya bakılmıyor ama piyasada alüminyum döküm olup üzeri demire benzeyen bir kaplama yapıyorlar.

Hoşbulduk şifreyi falan kaybetmiştim (lohusalık sanırım ben de baki kalacak ) iyiyiz diyelim diş çıkıyor, uyumuyor, her yeri karıştırıyor, az yiyor veeee mızmızlanıyor sizler ne durumdasınız
Bizler hala ayniyiz,uykusuzlukla mücadele.bir taraftan dogumgunu yaklasiyor napicam telasi

Alüminyum döküm yaziyor yani alinmamali mi? Gorsel olarak da güzel duruyordu
günümüzde alzheimer hastalığının yaygınlığı buna bağlanan bi makale vardı. Ben gıdaya direk temas eden alüminyum doktora kullanmıyorum. Bu arada tefalin yapılmaz pankek tavasıda masum değil ama alüminyum kadar zararlı değil en azından diye ondan almıştım.

Bizler hala ayniyiz,uykusuzlukla mücadele.bir taraftan dogumgunu yaklasiyor napicam telasi
Ben doğum günü yapmayacağımı etrafıma söyledim. Ama yapsam sanki daha iyi olurdu çünkü bugünden bizi ağırlayıp kutlama yapmaya başladı arkadaşlarım sadece 1 rakamlı bir balon ve iyi ki doğdun flaması aldım onla foto çektirip tüm günü (eşimde izin alacak) birlikte geçireceğiz. Bir de o güne dair maddi manevi bol sadaka inşallah.

Hazır pasta keki. Karışımı yapıp patabanın tek katına döküyorsun hem pastabanın içine işliyor, fırında sadece üst çalıştırıp koyunca da üstü kızarıyor altı yanmıyor.

Eklentiler

• IMG_2886.png
    343,2 KB · Görüntüleme: 7
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…