2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Ben ikimiz için de biraz ağlicam galiba

Ben bugün diyetisyene gittim. Bana diyor ki haftada 3 gün leslie falan yap bari evde. Ben dedim ki 3 gündür bulaşık makinesini boşaltamadım. Mutfak tezgahında bulaşıklar birikti. Sen ne diyon aplammm
Leslie ve haftada üç gün, muhteşemmis. Bebek işini sanal bebek bakma sanmış gibi absürt bir tavsiye olmuş valla.
Ben evde sürekli bir koşma halindeyim, Leslie sayılır mı acep

Benim de atti biraz evvel,niye uyuyamiyorsun,neden bu kadar zor annem uyumak,tükendim.bittim dedim valla,sonra uzülüyorum.böyle söylendigim icin ama gücüm kalmiyor ne sırtım.ns belim.tutuyor
Geçen gün ben anne olmaya uygun değilmişim, yapamıyorum olmuyor diye iç çeke çeke ağladım eşime. Enerjim yetmiyor, gün yetmiyor, bazen sabrım yetmiyor, psikolojim yetmiyor. Yetemiyorum gibi geliyor, üzülüyorum.

Bi kere eşimle tartışıyorduk. Ben kapasitemin üstünde çocuk bakıyorum diye ağladım. O da bana hak verdi sonra sustu.
Benimki biraz mizaçtan, biraz yaştan. Sen kaç yaşındasın?
Oldum olası da hareketli bir etkinlikten sonra sakinliğe ihtiyaç duymuşumdur. Şu an o sakinlik hiç yok. Aşırı stres yaratıyor bende. Bi yere gitmek falan değil, evde sessizce oturmak istiyorum. Bu gece benem erken uyuycak galiba. Şu an sallıyorum. Bu erken uyumak yani, çok mutluyum

Ben de çok dagilmis durumdayim.ben diye bir sey kalmadi.meditasyon yoga yapan,kitap okuyan,düsünen,sessizligi seven tütsüleri yakip kendimle basbasa kalmayi icime dönen bir insandim ben,hamileyken bile yaptim bunlari.geldigim nokta bambaska bir yer ve bu ben degilim o yüzden psikolojim bozuldu,yapmak istediklerimle yaptiklarim.cok farkli ve zihnim.hic rahatlamiyor,sürekli stres halindeyim.uykusuzlukla mücadele eder duruma geldim.rahat uyusam ve banyo yapabilsem derdine düsmüs durumdayim.o kadar cok ihtiyacim var ki dedigin gibi sessizlige,yalnizliga

Uyumamaktan bıktım.

Tam 1.5 saattir küçüğü sallayıp uyutmaya uğraşıyordum tam dalıyodu ki büyük kız korkarak uyanmış odasından kapıyı öyle bir açarak çıktı ki küçük yerinde zıpladı uyandı. Şimdi babası büyükle yatmaya gitti ben küçüğü salla salla dur kimbilir kaçta dalacak. Şöyle boşluğa bakakaldım ne düşeneceğimi bilmiyorum sahi ne zaman büyüyecekler ve ben bunu kendime 2. Kez neden yaptım böyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ama çok yorgunum çokkk.

Markasini unuttum ben aldim islakken kullanilan bir tarak hemen açıyor saci
.

Eşim diyor ki keşke 10 yıl sonra olsa.
Bence keşke 10 yıl önce olsa da hiç evlenmesem…
Çok uyuduk biz, yeter bu kadar. Kalktık bile. Günaydın.

Biz 4 defa uyanarak 5 te pes ettik en son.bas agrisindan ölüyorum.sabahin 5 inde kitap okuyorum,tekerleme,sarki derken bu saati bulduk.keyfi yerine geldi daha yeni

Gece cevaplayacakken uyandı, sabah 6.20'den beri ayaktayız. Kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum paçamda ağlıyor. Döneceğim inşallah

Günaydın, ben de kalktım ama ev ahalisi maşallah uyuyor. 10da duruşma var, eşim 3 saat kadar kıza bakacak pazarlığa başladı dün 10’da girsen 10:30da çıksan 11de evdesin değil mi diye kıza bakarken onun toplantısı olursa nasıl gircekmiş? Ya onun toplantılarını dinledim, toplantıya katılan kadınların yanında çocukları bile oluyor sesleri geliyor bilgisayardan, kız iki agu dese nolucak? Acaba gün içinde benim gelen telefonlara nasıl cevap verdiğimi düşünüyor paçamda ilgi isteyen balımla.

10 sene öncesine şöyle gitmek isterdim; o zaman evlenmek isterdim. Kafam daha dinç, daha enerjim var. Yaşlandıkça tahammülüm azaldı, insan sevmemeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…