- 25 Şubat 2016
- 5.836
- 9.913
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.601
Çok teşekkür ederim deneyeceğim mutlaka
Kan ne içinmiş hangi değerlere bakıyolar acaba1.yas asisi tam uc adetmis,iki kol bir bacak vurdular.
Bi de tahlil verdik,kan alindi.
Cok agladi bu sefer
Rutin kan bakiliyor.Kan ne içinmiş hangi değerlere bakıyolar acaba
Detayli yazmadim tam 6.30 da banyo yapmiyoruz,banyo hazirligiyla geciyor,7 ye dogru banyodayiz.sonra da kanguruda uykuya gecis modu.ne kadar uykusu olsa da kolay olmuyor uyutmak en erken 15 dk.bazen 1 saat ugrastigim.oluyor maalesef,en erken 7.30 gibi uyur,bazen 8.30 u buldugunu bilirim.,yapacak bir sey yok benim.bebegim de böyle yasamayan anlamaz kimse de yasamasin cok zor bir anne icin uyumayan,uyuyamayan bebek.mesela 1 saattir uyutcam diye ugrasiyorum yeni uyuttum yatirdim,tlf elime aldim,ben de yaticam yanina,yine uyanacak çünkü
Ben bugün diyetisyene gittim. Bana diyor ki haftada 3 gün leslie falan yap bari evde. Ben dedim ki 3 gündür bulaşık makinesini boşaltamadım. Mutfak tezgahında bulaşıklar birikti. Sen ne diyon aplammmBen ikimiz için de biraz ağlicam galiba
Leslie ve haftada üç gün, muhteşemmis. Bebek işini sanal bebek bakma sanmış gibi absürt bir tavsiye olmuş valla.Ben bugün diyetisyene gittim. Bana diyor ki haftada 3 gün leslie falan yap bari evde. Ben dedim ki 3 gündür bulaşık makinesini boşaltamadım. Mutfak tezgahında bulaşıklar birikti. Sen ne diyon aplammm
Geçen gün ben anne olmaya uygun değilmişim, yapamıyorum olmuyor diye iç çeke çeke ağladım eşime. Enerjim yetmiyor, gün yetmiyor, bazen sabrım yetmiyor, psikolojim yetmiyor. Yetemiyorum gibi geliyor, üzülüyorum.Benim de atti biraz evvel,niye uyuyamiyorsun,neden bu kadar zor annem uyumak,tükendim.bittim dedim valla,sonra uzülüyorum.böyle söylendigim icin ama gücüm kalmiyor ne sırtım.ns belim.tutuyor
Aynı durumdayım inan çok iyi anlıyorum seniGeçen gün ben anne olmaya uygun değilmişim, yapamıyorum olmuyor diye iç çeke çeke ağladım eşime. Enerjim yetmiyor, gün yetmiyor, bazen sabrım yetmiyor, psikolojim yetmiyor. Yetemiyorum gibi geliyor, üzülüyorum.
Bi kere eşimle tartışıyorduk. Ben kapasitemin üstünde çocuk bakıyorum diye ağladım. O da bana hak verdi sonra sustu.Geçen gün ben anne olmaya uygun değilmişim, yapamıyorum olmuyor diye iç çeke çeke ağladım eşime. Enerjim yetmiyor, gün yetmiyor, bazen sabrım yetmiyor, psikolojim yetmiyor. Yetemiyorum gibi geliyor, üzülüyorum.
Ben de çok dagilmis durumdayim.ben diye bir sey kalmadi.meditasyon yoga yapan,kitap okuyan,düsünen,sessizligi seven tütsüleri yakip kendimle basbasa kalmayi icime dönen bir insandim ben,hamileyken bile yaptim bunlari.geldigim nokta bambaska bir yer ve bu ben degilim o yüzden psikolojim bozuldu,yapmak istediklerimle yaptiklarim.cok farkli ve zihnim.hic rahatlamiyor,sürekli stres halindeyim.uykusuzlukla mücadele eder duruma geldim.rahat uyusam ve banyo yapabilsem derdine düsmüs durumdayim.o kadar cok ihtiyacim var ki dedigin gibi sessizlige,yalnizligaBi kere eşimle tartışıyorduk. Ben kapasitemin üstünde çocuk bakıyorum diye ağladım. O da bana hak verdi sonra sustu.
Benimki biraz mizaçtan, biraz yaştan. Sen kaç yaşındasın?
Oldum olası da hareketli bir etkinlikten sonra sakinliğe ihtiyaç duymuşumdur. Şu an o sakinlik hiç yok. Aşırı stres yaratıyor bende. Bi yere gitmek falan değil, evde sessizce oturmak istiyorum. Bu gece benem erken uyuycak galiba. Şu an sallıyorum. Bu erken uyumak yani, çok mutluyum
Uyumamaktan bıktım.Ben de çok dagilmis durumdayim.ben diye bir sey kalmadi.meditasyon yoga yapan,kitap okuyan,düsünen,sessizligi seven tütsüleri yakip kendimle basbasa kalmayi icime dönen bir insandim ben,hamileyken bile yaptim bunlari.geldigim nokta bambaska bir yer ve bu ben degilim o yüzden psikolojim bozuldu,yapmak istediklerimle yaptiklarim.cok farkli ve zihnim.hic rahatlamiyor,sürekli stres halindeyim.uykusuzlukla mücadele eder duruma geldim.rahat uyusam ve banyo yapabilsem derdine düsmüs durumdayim.o kadar cok ihtiyacim var ki dedigin gibi sessizlige,yalnizliga
Markasini unuttum ben aldim islakken kullanilan bir tarak hemen açıyor saciKızlar böyle banyo sonrası saçı kolay açmak için önereceğiniz bir sprey var mıdır krem formu değilde sprey istiyorum özellikle. Saç kremi sürsemde ışıltı attırdım saçlarım çok zor açılıyo banyodan sonra
Atesi cikti mi pekiKan ne içinmiş hangi değerlere bakıyolar acaba
Eşim diyor ki keşke 10 yıl sonra olsa.Tam 1.5 saattir küçüğü sallayıp uyutmaya uğraşıyordum tam dalıyodu ki büyük kız korkarak uyanmış odasından kapıyı öyle bir açarak çıktı ki küçük yerinde zıpladı uyandı. Şimdi babası büyükle yatmaya gitti ben küçüğü salla salla dur kimbilir kaçta dalacak. Şöyle boşluğa bakakaldım ne düşeneceğimi bilmiyorum sahi ne zaman büyüyecekler ve ben bunu kendime 2. Kez neden yaptımböyle düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum ama çok yorgunum çokkk.
Biz 4 defa uyanarak 5 te pes ettik en son.bas agrisindan ölüyorum.sabahin 5 inde kitap okuyorum,tekerleme,sarki derken bu saati bulduk.keyfi yerine geldi daha yeniEşim diyor ki keşke 10 yıl sonra olsa.
Bence keşke 10 yıl önce olsa da hiç evlenmesem…
Çok uyuduk biz, yeter bu kadar. Kalktık bile. Günaydın.
Gece cevaplayacakken uyandı, sabah 6.20'den beri ayaktayız. Kahvaltı hazırlamaya çalışıyorum paçamda ağlıyor. Döneceğim inşallahBi kere eşimle tartışıyorduk. Ben kapasitemin üstünde çocuk bakıyorum diye ağladım. O da bana hak verdi sonra sustu.
Benimki biraz mizaçtan, biraz yaştan. Sen kaç yaşındasın?
Oldum olası da hareketli bir etkinlikten sonra sakinliğe ihtiyaç duymuşumdur. Şu an o sakinlik hiç yok. Aşırı stres yaratıyor bende. Bi yere gitmek falan değil, evde sessizce oturmak istiyorum. Bu gece benem erken uyuycak galiba. Şu an sallıyorum. Bu erken uyumak yani, çok mutluyum
Günaydın, ben de kalktım ama ev ahalisi maşallah uyuyor. 10da duruşma var, eşim 3 saat kadar kıza bakacak pazarlığa başladı dün 10’da girsen 10:30da çıksan 11de evdesin değil mi diyeEşim diyor ki keşke 10 yıl sonra olsa.
Bence keşke 10 yıl önce olsa da hiç evlenmesem…
Çok uyuduk biz, yeter bu kadar. Kalktık bile. Günaydın.