- 25 Aralık 2021
- 2.904
- 4.050
- Konu Sahibi sunshine__
- #81.581
Biz odayi birak ayni yatakta yatiyoruz
Ben cok mutluydum bu durumdan da artik yavas yavas buraz arayi acmak lazim galiba.
Yanyana yatinca da gece beslenmesini de kesemedim ben henuz.Oncelikli hedefim gece beslenmesini kesmek sonraki hedefim desteksiz uyku en azindan bazi uykularinda sonraki hedefim ayni yayaktan ayrilmak
Ve 2025 icin en buyuk hedefim kendime aZcik zaman ayirmak.Kendi kendime bi kahve ismarlamak,spora donmek falan istiyorum.
Isle birlikte kendime ayirdigim hic vaktim kalmadi.Dustan sonra sacimi bile kurutamiyorum ya islak sacla geziyorum..Biraz bisiler izleyeyim okuyayim falan desem gece 2 oluyor saat sabaha berbat bi sekilde ise gidiyorum.
Benim de bahtsızlığım iştahsızlığı. Ne gece ne gündüz doğru düzgün yemiyor. Memeyi zaten 5 aylıkken kesti. Mamayla götürüyoruz. Daha ufacıktı uyuya kalayım, o çocuk da aç açına uyur sabaha kadar gıkı çıkmazdı. 11 gün sonra yaşı geliyor. 7.5 kilo daha. Ben de bebek uyusa da dönüp uyuyamıyorum mesela. Çünkü biliyorum ki acıksa da ağlamaz. Gece 3 e, 4 e kadar ayaktayım. Uyurken veriyorum. Bazen hiç almıyor bazen biberonu komple bitiriyor. Ama acıkıp ağlaması yok yani. Hep öyle. Zoraki götürüyoruz. Demem o kii sanmayın uyuyor bebek diye ben de rahatca uyuyorum. Oyle bir şey yok uyku bende de yok ne yazık ki. Tek o uykusunu almış oluyor işte ona sevinebiliyorum. Benim açımdan da çok değişen bir şey yok yani. Hepsinin artıları, eksileri farklı işte. Ben de kilo için az doktor gezmedim. Buna da yapacak bir şey yok. Bu da bunun yapısıGece uyaninca emzirme/mama durumu var mi peki