2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    329
Bebeğim yaklaşık 1 saat önce koltuktan düştü bebeyatmazlar var peluş oturak gibi birşey onun içindeydi mutfağa birşey almaya gittim yere düştü hemen aldım yüzünü yıkadım ağladı korktu canı yandı ama sonra sakinleşti mama vericektim sakinleşince mama verdim sonra kucağıma aldım dolaşırken birden fışkırarak kustu sadece alnında bir kızarıklık var buz kompresi yapıyorum keyfi yerinde ama kusması çok korkuttu beni ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim beklemeli miyim

Buhar makinası sipariş ettik biranda kaba bir öksürük ve hırıltı başladı balgamda var çıkarırken her seferinde kusuyor
Doktora gitmeden evde ilaçlı buhar versek birşey olur mu baktığım videolarda hep buhardan bahsedilmiş
İlacli verme canim,serum izotonikle ver,doktor bize gecmezse ilacla veririz demisti

Bebeğim yaklaşık 1 saat önce koltuktan düştü bebeyatmazlar var peluş oturak gibi birşey onun içindeydi mutfağa birşey almaya gittim yere düştü hemen aldım yüzünü yıkadım ağladı korktu canı yandı ama sonra sakinleşti mama vericektim sakinleşince mama verdim sonra kucağıma aldım dolaşırken birden fışkırarak kustu sadece alnında bir kızarıklık var buz kompresi yapıyorum keyfi yerinde ama kusması çok korkuttu beni ne yapmalıyım doktora gitmeli miyim beklemeli miyim
Hemen gidin bence

Bence ventolin verebilirsin. Geçen ay benim oğlumda oldu balgam vs yoktu çok hafif öksürük vardı ama ciğerleri sıkışık dedi doktor günde 3 kere 1.5 cc ventolin 2.5 cc izotonik su karıştırıp verin dedi. kiloya göre veriliyor ventolin kaç kg bilmiyorum ama o ay benim oğlan 10.200’dü. 1.5 cc ventolin dedi.
O nasıl veriliyor
Bunun öksürüğü kuru değil çok kalın hırıltılı ve kusuyor balgamı

İmkanınız varsa bencede gidin bir süre uyumasınada izin vermeyin

X