• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    333
Murat tuğsuz beyin gelistiren muziklere gectim spotify de var oneririm cevşen de dinletiyorum arada.
Arada deneyeyim canım sağolasın bu gece rutini değiştirecek gücüm kalmadı. Yağmur sesine uyuyor çok şükür anasına çekmiş. 😄
Yıkarız ay misler gibi yıkar paklarız çocuklarımız biz süper anneleriz 🥰🥰

Oturma odasına geldik anakucağında sallıyorum 🤦🏼‍♀️4ten beri deli dana gibi dolanıyor yatakta
Beşiğin yanına çöktüm şuan totomu ge sağ bacağımı hissetmiyorum uyuştu ☹️☹️ vayyy be totom uyuşacak kadar analık yapıyoruz bu neydi arkadaş harbi ya ☹️ (cümlelerim saçma sapan olabilir, şu saatte uyuşuk bacak ve totoyla sorumluluk kabul etmiyorum 🤣)

Hadi kızlar yeni challeng başlatıyorum
“Ben bebeğime bakarken bir gün totom uyuşmuştu” 🤣🤣 var mı artıran 😄🤣🤣

Ben de daha küçükken mustela kullanmıştım hemen geçirmişti. Bu sefer işe yaramadı. Sanırım cildi alışınca da etki etmiyor.
Bence de olabilir kuzum. Bu arada dediğin krem watsons ta indirimde 150 tl orada. Sen kaça aldın bilmiyorum ama. Ben hemen 2 paket kaptım

Yollarda belediyelerin kaldirimlardaki kumlariyla cok oynatiyorum en sonki kumla iynamadi tabi. Suyla kış diye yikamadan yikamaya legenin icinde oynuyor. Ben en bebekliginden beri toz toprak vs hep dokunsun odakliyim. Aksam uyumadan once odanin isigini kapatiyorum tavans golgemiz yansiyor ilkinde cok korkmustu bana sarildi hemen sonra el salliyor golgemize vs emaan saglikli olsunlar yavrucaklarda her seyi takip etmek zor dur sunu da yaptirayimin arkasi yok ben bunlari bsk jasitli yaptirmadim oyle denk geldi sen yazinca fark ettim. Bizimki de kelime soylemeyi azaltti. Ses tonuyla anlasiyor misal yaziyla anlatamayacagim ama ııı ooo gibi seslerle iletisimde 5-6kelimesi sabit baba dede al gel gibi. Bunu sorabilirsen mutlu olurum canim
Çok iyi yapmışsın. Kelime konusunda benimki sadece 2 kelime var mesela. Normal dedi ona. 2 ye normal deniliyorsa, 5-6 ya cok iyi diyebiliriz. 18 ayda 10 kelimesi olması lazım demişti. Seninki muhtemelen 10 kelimeye de çıkarır yani. Benimkine Allah kerim

bebiş gece yanımda yatmak istedi düşmesin diye yan yattık. Ayaklarım boşta hiç dinlenemedim, uyuyamadım. Tekrar yatağına 3-4 kere aldım çığlık kıyamet. Yeni sakinleşti. Spotify gök gürültülü yağmur dinliyoruz. Çok su içtim ses iyice çişimi getirdi. Kalksam parke ses çıkartıyor kız hemen çığlık kıyamet. Offff çok zor durumdayım. 😞😞😞
Ben her gece ve sabah tuvalete kalktığımda gidiyorum diye ağlıyor dönene kadar. Benimki çok edepsiz 🤣

Back