2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Hiç temu’dan alışveriş yaptınız mı? Yılbaşı temalı doğum günü kıyafeti alacağım, Türk mağazalarında pijama hariç yok.

Arkadaşım kota geldi, böyle pahalı oluyor dedi. Aralıkta h&m’de güzel şeyler olur kesin. Onu beklemeye karar verdim.
Ben yapmadım ama dediğin gibi sanırım 1000 tllik alabiliyorsun ve üzerine yüzde 60 a yakın vergi geliyor. Çok emin değilim sayılardan. Buna rağmen yine de daha uyguna geldiğini söyleyenler var . Kupon vs kazanırsan ilk alışveriş için en azından vergi kısmınıödememiş olabilirsin.

Günooo yine uykusuz bir geceden merhaba. Ama Allahtan 21’de dalmıştım uykuya 😂 gece 12de mesai başladı.

Kızı bir bizim yatak bir onun yatağı derken helak oldum. Deli gibi de rüya gördüm kaşla göz arasında. Kızımla birlikte bir minibüsteyiz, kaçırılmışız sanırım. Minibüstekiler yolda bir gece kulübünün önünde durup ateş ediyorlar, içeriden de karşılık veriyorlar. En sonunda minibüstekiler etkisiz hale getiriliyor biz kızımla dışarı çıkıyoruz. Gece klübünden eşim, kuzenleri, arkadaşım falan çıkıyor ve polis çağırıp beklemeye başlıyoruz. Veeee beklerken kuzeni A ram sam sam’ı açıyor ve dans ediyoruz😂 ya saçmalamayın polis gelecek azıcık ciddiyet, tamam meşru müdafaa idi ama böyle de beklenmez yahu diyorum. Eşim de kız üzülmesin dikkati dağılsın diye yapıyoruz hadi a ram sam sam diyor. Evet yavaştan deliriyorum ya da totom açıkta kaldı. O zaman hep beraber a ram sam sam guli guli guli ram sam sam

Kizlar dogumgünune elbise nerden alicaz beni telas sardı,bir de iyi ki dogdun diye eve konsept kuruluyor ya internetten mi siparis veriyoruz o balonlari,nerden alicaz,suslemeleri?

Kizlar dogumgünune elbise nerden alicaz beni telas sardı,bir de iyi ki dogdun diye eve konsept kuruluyor ya internetten mi siparis veriyoruz o balonlari,nerden alicaz,suslemeleri?
Ben unicorn konsept düşündüm ciceksepetinde isme özel arka fon düzenliyorlar iyi ki doğdun diye bana ulaştı kalitesi de gayet hoş balonları da trendyoldan aldım

Ben de ona baktım. Yılbaşı konsepti düşündüm, 31 aralık ya. Temuda çok güzel şeyler var ama yurt dışından cesaret edemedim. H&m’e bakıcam. Trendyolda da güzel parti süsleri var. Zaten kendi kendimize kutlıycaz da, anı kalsın fotoğraflarda. Kızımın ilk doğum gününü amcamlarda çoook kalabalık kutlamıştık. Konsept falan da yoktu, balonlar falan sadece. Pasta da ev yapımıydı ama çok eğlenmiştik. Aslında görselliğe çok önem veriyoruz galiba. Önemli olan mutluluk 🌼

Ben de ona baktım. Yılbaşı konsepti düşündüm, 31 aralık ya. Temuda çok güzel şeyler var ama yurt dışından cesaret edemedim. H&m’e bakıcam. Trendyolda da güzel parti süsleri var. Zaten kendi kendimize kutlıycaz da, anı kalsın fotoğraflarda. Kızımın ilk doğum gününü amcamlarda çoook kalabalık kutlamıştık. Konsept falan da yoktu, balonlar falan sadece. Pasta da ev yapımıydı ama çok eğlenmiştik. Aslında görselliğe çok önem veriyoruz galiba. Önemli olan mutluluk 🌼
Kesinlikle öyle ama foto cekicez diye illa guzel bir konsept olsun arka fonda istiyor insan.ileride fotolarina bakar diye 🥹 ben de kimseyi cagirmicam,aile arasinda bir pasta keseriz.kıyafet ve konsept istiyorum ama.next ten almak isterdim ben de ama vergiler cok artti.türkiyede satan bir sayfa var o da fiyatlari cok artirmistir sanirim.

sheilata sheilata - Karşıma şu çıktı:

Bu da internette çıkan parti malzemeleri:
Nilsibel Nilsibel yılbaşı teması da var

Giysi olarak da lise arkadaşım tasarımcı çocuklar için üretiyor. Kızıma ordan bakıyorum:

sheilata sheilata - Karşıma şu çıktı:

Bu da internette çıkan parti malzemeleri:
Nilsibel Nilsibel yılbaşı teması da var

Giysi olarak da lise arkadaşım tasarımcı çocuklar için üretiyor. Kızıma ordan bakıyorum:

Tesekkurler canim kizdan vakit buldugumda bakayim.ya benim kız bensiz durmuyor iyice zorlasti.ayrilik kaygisi mi basladi,sizler ne durumdasiniz? Ama soyle bir durum.var gece uyaninca illa babayi istiyor,baba olunca baba yani.ben de deli gibi agliyor.baba yokken de beni birakmiyor.o yüzden kayinvalide 5 dk bakamiyor,resmen tuvalete girsem tuvalet kapisinda bekliyorlar 😭

Tesekkurler canim kizdan vakit buldugumda bakayim.ya benim kız bensiz durmuyor iyice zorlasti.ayrilik kaygisi mi basladi,sizler ne durumdasiniz? Ama soyle bir durum.var gece uyaninca illa babayi istiyor,baba olunca baba yani.ben de deli gibi agliyor.baba yokken de beni birakmiyor.o yüzden kayinvalide 5 dk bakamiyor,resmen tuvalete girsem tuvalet kapisinda bekliyorlar 😭
Bizde de var gibi ayrılık kaygısı. Bugün annem dönüyor memleketten önümüzdeki haftalarda hem onunla hem kv ile denemeler yapıcaz. Onlardan biri varken laptopu alıp aşağıya cafeye kaçarım, çok ağlayıp durmazsa gelirim diye düşünüyorum alıştırma süreci için. Geçen hafta kvdedeyken ona bırakmıştık yırttı kendini biz gelene kadar. Ondan sonra da ofiste de sıkıntı çıkardı ben diğer odada toplantıdayken. Ama onların evini mi yadırgadı anlamadım, bizim evde kendi güvenli ortamında durur mu acaba diye düşünüyorumm. Eşim diyor nasıl bırakıcan, dedim o zaman karda kışta adliyeye götürem bebemi🤬

Ben mamasını sulandırarak veriyorum arada. Hatta geçen 150 ml suya bir ölçek mama koydum. Ay calpol de koyayım dedim, sonra mamanın devamını unuttum. Öyle ayranlı bardak gibi içti. Açlıktan uyanmıyor eminim yani. Saat 7’den beri 600 ml oldu şimdi. Bence günde belli bir miktar mama illa almak istiyor. Gündüz annem mamayı çok az verdiği için gece böyle yapıyor. Ya da başka sebebi var, neyse artık. Afiyet olsun.
Molfiksin 5 numarası aşırı büyükmüş bu arada.
Molfix in bezleri diğer bezlere nazaran daha büyük
Gündüz ne yiyor ev yemeklerimi

Kızlar bebeleri gündüz yatağında uyutabiliyor musunuz? Benimki ana kucağında uyuyor ışıkta, yatağına yatırınca uyanıyor 😢
Çocukcağızımı hergün biryerde yatıyorum hepsindede uyuyor
Bir kaç gün koltuğa yatırdım düşer diy ekorktum geri yere yatırdım yerlet buz gibi odanın heryerinde gezdirdim
Diğer odada denedim orasıda çok soğuktu
Şimdi bşr ora bir bura neresi olsa yatıyor bebemde

Molfix in bezleri diğer bezlere nazaran daha büyük
Gündüz ne yiyor ev yemeklerimi
Evet canım. Ona özel tuzsuz azıcık çorba ya da muhallebi yapıyorum bazen. Çorba bize yapılacaksa ona ayırıp tuzu sonra katıyorum. Ama normal bizim yediğimizden isterse ondan da veriyorum. Bugün lahmacun yedi mesela. Bayağı da yedi, çeyrek yemiştir. Kefiri çok seviyor, koca biberon içer. Ama kimi gün geliyor hiç ama hiç bir şey yemiyor biberon hariç. Türlü türlü huylar işte. Çok da sallamıyorum 😂

Trendyolda bir sürü parti malzemeleri var çok güzeller. Bizim doğum günü iyice yaklaştı ama bende hala almadım ya bizde kendi aramızda kutlayacağız. Bu hafta içi karar veririm artık hepsine

X