2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    324
Bizim başımıza sütten keserken bir defa hastalık geldi ondada dediğin gibi antibiyotik başlamadım ağrı kesiciyle atlattık ilk ve sondu ilaç kullanımım heralde öksürük için tereyağı pekmez veriyorum arada öksürmüyor ama biz içiyoruz onada veriyorum çoksa hafif karabiberde atabilirsin bizde öksürüğü çok iyi kesiyor
Buarada kusmaları vardı değilmi senin bebişin geçtimi

Bu kv hepsi aynı heraldr 😂benim oğlum aylarca birlikte kaldığı halde nefret ediyor kv de den evde asla ona gitmiyordu birgün çocuğu istedi bende versemdr sende ağlıyor bırak kaldın dedim oturuğp ağladı eşime şikayet gene e ne yapayım sevmiyor seni zorla çocuğa sevdireyimmi
Doktorun dediği gibi ek gıda ile beraber azaldı ve bitti kusmalar. Ne zor günler geçirdik ya kabus gibiydi. Şükür ki bitti

Alttan alttan şaka yollu bir sey mi dedin bwnim hakkimda bile dedi,hic gitmemeliymis diyor,bu kadar baglanmaz kendine azicik soguk davransaydin diyor,olur mu öyle sey o benim yavrum dedim.bunlari sakaya vurdurarak gülerek söylüyor ya bir sey de diyemiyorsun
Bizden etkilenip sevmiyorlar heralde 😂anneme böyle yapmıyor ağlamıyor en azından annemi çok az görmüştür benim bebeğim tanıması imkansız ama gider durur beni ister bukadar kv de ki gibi kıyamet koparmıyor

İyiyim ben de ☺️
Hiç fırsat bulamıyorum Kasım indirimlerine bakmaya. Neler var mesela indirimde olan bu ara alışverişi çok saldım. İyi mi kötü mü bilemedim 🤣
yeğenim takip ediyor
Battaniyeler Alez nevresim lastikli çarşaf filan aldım silikon yastık aldım
Ayakkabı aldım ama olmadı iade edicem

Vallahi sevdiği şeylerden devam edeceğim gibi şu diş ağrıları falan bir hafiflesin patlamak üzere olan dişleri var onlarda bir çıksın da sonra tekrardan denerim böylece hem ben strese girmem hem de hanfendi kusma konusunda master yapmamış olur🤣
Benimki de gündüz uykusunu teke düşürdü bugun
E bebekten indirimde bez ve kıyafet aldım kıyafetteki indirim bitmiş ama bez, pamuk, oyuncak vs. devam ediyor sanırım
Bez ne kullanıyorsun ?
Bezde %25 ındırım var ama n11 den kuponla daha uyguna geldi.. 5 numara stokluyorum ben de
Ben 5 e geçtim kullaniyorum
Evde bir kaç paket var şimdilik stok yapar mıyım bilmiyorum
5 numara e bebekte yoktu. Gectin mi 5e buyuk geliyor mu
Ben geçtim baya oldu
Birtek bu köyde pskolojim çocuk konusunda iyi oluyor benim yaşımdakilerin 3-4 tane en az 35-40 yaşındaki kadınların 10 civarı artı ölen bir sürü bebekleride olmuş demekki yapılabilirmiş diyorum bu yokluk imkansızlık içinde
Yinede on sene kadar üçüncü düşünmüyorum belki ozaman düşünmeye başlarım hep dört çocuğum olsun istedim ama okadarına dayanamayacağım galiba 😄

Kv zorla gçndermişti eşim eltime yapışmış birsüre oda üçüncüyü doğurdu ama bebeğin doğsunda geleyim gene demeye başladı

Eli yanacak öyle öğrenecek heralde sürekli başında duramıyorum yanımdada götüremiyorum çok soğuk diğer odalar
Bende 4 çocuk istiyordum hiç çocuk doğurmadan önce
Bende bez denemesi yaptım buara
Baby turco
Bebem natural
Sleepy
Üçüde aynı üretim gibi birbirinin aynısı aynı şikayetli bezler olduğunu farkettim
Molfix ve bimdeki will gerisini hatırlamadığım bezlerde aynı sanki birbirinin prima boykot ve pahalı diye denemedik
Annem prima kullanmış eskiden çook memnun kalmış
İki bebekte bezleneceği için uygun bir bez olsun istedimde ilk ğç bez uygun sadece ve memnun kalmıyorum o bezlerden
Başka bez önersi olan varmı
Evy baby kullanıyorum memnunum
Molfix den sonra direk buna geçtim
Yeğenim kullanmış o tavsiye etti
Çok memnundu hem çok uygun gayet de kullanışlı
169 TL idi fiyatı ben stokladigimda
2gündür tek gündüz uykusu yapıyoruz nasıl dayanıyor hayret ediyorum
Gün geçtikçe huyları değişiyor

Bizden etkilenip sevmiyorlar heralde 😂anneme böyle yapmıyor ağlamıyor en azından annemi çok az görmüştür benim bebeğim tanıması imkansız ama gider durur beni ister bukadar kv de ki gibi kıyamet koparmıyor
Benim kiz babasi ariyor goruntulu konusturuyor bana kalsa ondan nefret etsin istiyorum ama degersizlik hissi yasasin istemedigim babannem beni seviyor desin diye ben hic yansitmayacagim kaldiki konusmuyorum yazin yaptiklarindan sonra. Zaten beni ademden sayip asla aramazdi ben esimin hatrina arardim ben de taş gibi küsüm oh be ki zaten kizim kimseye gitmiyor ha bizim tarafta durdu yazin .

Alttan alttan şaka yollu bir sey mi dedin bwnim hakkimda bile dedi,hic gitmemeliymis diyor,bu kadar baglanmaz kendine azicik soguk davransaydin diyor,olur mu öyle sey o benim yavrum dedim.bunlari sakaya vurdurarak gülerek söylüyor ya bir sey de diyemiyorsun
Ayy kaynana lafi acilinca dehsetle nefret ediyorum kendisinden. O laf sokmalari dalga gecmeleri cocugumu ben varken beni sinirlendirmek icin kizdirmasi. Allahin cezasi.

Hicbir fikrim yok,bizim aramizda kötü iliski de yok ona ragmen böyle,lohusayken cok lafina takilip agladim o ayri,hala daha dusunmeden konusur,güya saf,iyi niyetli kötü anlamda söylemiyor hep onun altina saklaniyor ama umarim sabrim tasmaz.

Ayy kaynana lafi acilinca dehsetle nefret ediyorum kendisinden. O laf sokmalari dalga gecmeleri cocugumu ben varken beni sinirlendirmek icin kizdirmasi. Allahin cezasi.
Galiba kayınvalide konusunda tek şanslı olan aslında sanssizda diyebiliriz benmişim;bana iş falan yaptırmazdi,hangi yemeği seversem bana ayrı yemek yapardı öyle Cat kapı gelmez ben müsaitsem çağırırsam gelirdi falan bize geldiginde bile yemekleri o yapardı evliliğimin ikinci senesine girdigimde vefat etti malesef yedi ay sonra falan hamile kaldım bazen diyorum yaşasaydı eminim yardım ederdi kader mekanı cennet olsun

Galiba kayınvalide konusunda tek şanslı olan aslında sanssizda diyebiliriz benmişim;bana iş falan yaptırmazdi,hangi yemeği seversem bana ayrı yemek yapardı öyle Cat kapı gelmez ben müsaitsem çağırırsam gelirdi falan bize geldiginde bile yemekleri o yapardı evliliğimin ikinci senesine girdigimde vefat etti malesef yedi ay sonra falan hamile kaldım bazen diyorum yaşasaydı eminim yardım ederdi kader mekanı cennet olsun
ALlah rahmet eylesin simdi kaynanalar daha uyumlu daha orta yolu bulmaya musaid. Eskiler daha despotmus

yeğenim takip ediyor
Battaniyeler Alez nevresim lastikli çarşaf filan aldım silikon yastık aldım
Ayakkabı aldım ama olmadı iade edicem

Benimki de gündüz uykusunu teke düşürdü bugun

Bez ne kullanıyorsun ?

Ben 5 e geçtim kullaniyorum
Evde bir kaç paket var şimdilik stok yapar mıyım bilmiyorum

Ben geçtim baya oldu

Bende 4 çocuk istiyordum hiç çocuk doğurmadan önce

Evy baby kullanıyorum memnunum
Molfix den sonra direk buna geçtim
Yeğenim kullanmış o tavsiye etti
Çok memnundu hem çok uygun gayet de kullanışlı
169 TL idi fiyatı ben stokladigimda

Gün geçtikçe huyları değişiyor
Molfix pure soft 4 numara, baby me 5 numara, sleepy 5 numara kullanıyorum. Kızım 9,5 kg. Hangisi indirimdeyse onlardan alıyorum baby turco ve bebem natural de denedim biraz daha ince onların yapısı

X