- 25 Aralık 2021
- 2.577
- 3.582
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.261
Oy kuduruk oyy. Büyüyorlar günden günee. Daha dün nasıl doğuracağız diye düşünüyorduk. Şimdi şuraya çarpmasın, burayı ellemesin diye sakınıyoruz yavrularımızı. Çok şükür Rabbim’e. Hamdolsun bu günlerimizeCalısma masasına koyayım ben dekedinin suyuna takmıstı bi ara da..
Cok sukur canımOy kuduruk oyy. Büyüyorlar günden günee. Daha dün nasıl doğuracağız diye düşünüyorduk. Şimdi şuraya çarpmasın, burayı ellemesin diye sakınıyoruz yavrularımızı. Çok şükür Rabbim’e. Hamdolsun bu günlerimize
Ay yazık gunah. Allah yardımcıları olsun inşallah… Benim bir tanıdığımın kızı da kaynar sütü dökmüştü öyle başından aşağıya. 3 ay kaldı yoğun bakımda o çocuk da… ocak yanına koruyucu bariyer gibi bir sey görmüştüm internetten önceden. Nerelerde satılıyor bilginiz var mı ? Almak lazım ne olur ne olmaz diyeCok sukur canımona zarar gelmesin de
Cok dıkkat edın yukarı uzanıyorlar, bızım bakıcının yegeneın kafasından asagı kaynar su doklmus, 2 yasında, yogun bakıma aldılar yavrucaga, en az 15 gun kalır demısler, anne de cok kotuymus psikolojik olarak.. Sinir krizleri geciriyormus sureklı..
Sadakayı ihtiyacı olduğunu bildiğin birine mi veriyorsun? ben derneklere bağış yapıyorum mesela o da sayılır mı?Bende sadakanın kazaları önlediğine çok inanırım en son kızım emeklesin die sadaka verdim emekledi yada rastgeldi bilmiyorum her küçük şey için veririm eşimde vermeye bahane arıyorsun der o böyle şeylere çok inanmaz bende tam tersi sürekli ne istersem istediğim şey için sadaka verir sonra isterim
Bana gelen cok istiyor anladim.bir de arastir piyasayi dedi1600e geliyor bana yardımcı kadın
Ben darüşşafaka’yı bir de lösev’i tercih ediyorum. Bir de oh be dünya varmış derneği var arada ona da gönderiyorum. Sayılır neden sayılmasınSadakayı ihtiyacı olduğunu bildiğin birine mi veriyorsun? ben derneklere bağış yapıyorum mesela o da sayılır mı?
Anneanneme bakan bi kadın var zor durumda çok. Hep ona veriyorum dini yönüm çok zayıftır yok gibi bişey ama bu konuda hassasım. Paramı elimden geldiğinde dağıtırım ihtiyacı olana hep de döner bi şekilde.Sadakayı ihtiyacı olduğunu bildiğin birine mi veriyorsun? ben derneklere bağış yapıyorum mesela o da sayılır mı?
İşte ben de dini kısmı hiç bilmiyorum. Tamamen yardım amaçlı yapıyorum. Ama bir dileğimiz için de niyet etme enerjisine inanıyorum, niyet ederek yardım etmek olabilir kızımın iştahı açılsın diyeAnneanneme bakan bi kadın var zor durumda çok. Hep ona veriyorum dini yönüm çok zayıftır yok gibi bişey ama bu konuda hassasım. Paramı elimden geldiğinde dağıtırım ihtiyacı olana hep de döner bi şekilde.
Hıc bılmıyorum canımm, ben de alırım, lınk paylas bulursan, cok korkuyorum ya Allah korusun butun yavrularımızıAy yazık gunah. Allah yardımcıları olsun inşallah… Benim bir tanıdığımın kızı da kaynar sütü dökmüştü öyle başından aşağıya. 3 ay kaldı yoğun bakımda o çocuk da… ocak yanına koruyucu bariyer gibi bir sey görmüştüm internetten önceden. Nerelerde satılıyor bilginiz var mı ? Almak lazım ne olur ne olmaz diye
Antalya civarı için Armuttan fiyat alabilir misin ki armuttaki fiyatlar normal fiyatların üzerinde çıkıyor. En azından fikir sahibi olursun.Bana gelen cok istiyor anladim.bir de arastir piyasayi dedi
Benim bildiğim kadarıyla tahin gibi yumuşak şeyler de küf oluştuğu için taze alınmalı. Büyük marketlerde susamı gidince yanınızda çekiyorlar, istediğiniz miktar hemdeKızlar tahin olarak bizim yedigimiz tahinden yiyebilir mi bebekler? Organik aliyordum bitti,yiyemiyorsa yine siparis vericem
Bizim tükettigimiz de taze.sadce bebeklere ozel organik adi altinda satiliyor ya o bitti yine kıza boyle mi almali miyim yoksa bizim yedigimizden yiyebilir mi diye merak ettimBenim bildiğim kadarıyla tahin gibi yumuşak şeyler de küf oluştuğu için taze alınmalı. Büyük marketlerde susamı gidince yanınızda çekiyorlar, istediğiniz miktar hemde
Baktim aslinda 2000 gibi bir fiyat cikmistiAntalya civarı için Armuttan fiyat alabilir misin ki armuttaki fiyatlar normal fiyatların üzerinde çıkıyor. En azından fikir sahibi olursun.
Bendim. 6.gün bugun hala olamadım test yaptım negatif çok şükürDün kim adetim gecikti demişti. Test yaptı mı ki acaba?
Onun aşağısında bir fiyat teklif edebilirsin. Orda daha yüksek çıkıyor. Ve sonuçta sen yardımcı kadını sürekli alıyorsun. Bana 2 haftada 1 geliyor internetten uyguna gelmeli ki daimi olsun. Tabi bu zamanda yardımcı kadın bulmak da çok zorBaktim aslinda 2000 gibi bir fiyat cikmisti
Internetten bulmamistim kadin da isinde cok iyi,camasirlarima kadar katlar,her yeri derler toparlar,cok detayli temizlik yapar o yüzden ne istese veriyorum.gibi bir sey ama birden 1500 den buraya cikmasi cok geldi de ilk kez sorguladim,daha önce hic sorgulamazdimOnun aşağısında bir fiyat teklif edebilirsin. Orda daha yüksek çıkıyor. Ve sonuçta sen yardımcı kadını sürekli alıyorsun. Bana 2 haftada 1 geliyor internetten uyguna gelmeli ki daimi olsun. Tabi bu zamanda yardımcı kadın bulmak da çok zor
Internetten bulmamistim kadin da isinde cok iyi,camasirlarima kadar katlar,her yeri derler toparlar,cok detayli temizlik yapar o yüzden ne istese veriyorum.gibi bir sey ama birden 1500 den buraya cikmasi cok geldi de ilk kez sorguladim,daha önce hic sorgulamazdim
Yani şöyle bana gelen de internetten değil arkadaşım aracılığı ile buldum. Bahsettiğin işlerin hepsini yapıyor hatta ütümü de yapıyor. Baya baya ütü yapıyor. O nedenle biraz fazla geldi. Bakalım bizimki de ocakta zam yapar piyasadan haberimiz olsunInternetten bulmamistim kadin da isinde cok iyi,camasirlarima kadar katlar,her yeri derler toparlar,cok detayli temizlik yapar o yüzden ne istese veriyorum.gibi bir sey ama birden 1500 den buraya cikmasi cok geldi de ilk kez sorguladim,daha önce hic sorgulamazdim