- 25 Haziran 2022
- 1.174
- 1.593
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.281
Tabiki de neden olmasın burda önemli olan niyet bende çok dindar bir insan değilim Hatta bana dini bütün bir aile dostumuz vermek üzere ayırdığın bir miktar para bile ayırdığın an verilmiş sayılır demişti. Ben önüme ne gelirse bazen ihtiyacı olan biri bazen bi öğrenci bazen bir yetim çoçuk bi dernek önüme ne düşüyorsa geçen ekmek alırken askıda ekmek uygulaması vardı öyle sabit bi yer yok bu alma verme dengesi bana bereket getirip ruhumada iyi geliyorSadakayı ihtiyacı olduğunu bildiğin birine mi veriyorsun? ben derneklere bağış yapıyorum mesela o da sayılır mı?
Antalya 2300Ay ben kaçırdım hangi şehir ve kadın ne kadar istemişti canım?
Ütü yapsa düsünemiyorim fiyati sen iyi bulmussun birakmaYani şöyle bana gelen de internetten değil arkadaşım aracılığı ile buldum. Bahsettiğin işlerin hepsini yapıyor hatta ütümü de yapıyor. Baya baya ütü yapıyor. O nedenle biraz fazla geldi. Bakalım bizimki de ocakta zam yapar piyasadan haberimiz olsun
Evet sağolsun yapıyor. 2 haftada toplanan ütülerimi. Ama dediğin gibi bulmak çok zor artık.Ütü yapsa düsünemiyorim fiyati sen iyi bulmussun birakma
ZorGüzel anneler hayat nasıl?
Çok bitkinim Uyku sorunu yaşıyoruz uykusuzluktan sürünüyor ama uykuya çok zor geçiyor gece de yarım saatte bir uyanıyor durmadan inşallah geçici bir süreçtir çok yıprandımGüzel anneler hayat nasıl?
Anlık böyleGüzel anneler hayat nasıl?
yoğunGüzel anneler hayat nasıl?
Bu mesaj o kadar ben kiÇok bitkinim Uyku sorunu yaşıyoruz uykusuzluktan sürünüyor ama uykuya çok zor geçiyor gece de yarım saatte bir uyanıyor durmadan inşallah geçici bir süreçtir çok yıprandım
Amin geçecek biliyorum ama ne zaman onu bilmiyorum işteBu mesaj o kadar ben kiAllah'ım sağlıkla su günleri atlatmayı nasip etsin bizlere. Tükenmişlik sendromuna, depresyona çeyrek kala hâldeyim.
Çocuğu küçükken benim bebem gibi olan biriyle konustum geçen gün törende. Hâlâ o günleri hatırladıkça aglayasim geliyor ama gerçekten geçiyor. Kendine hedef koy, mesela ilk hedef bir yaş. Sonra on dört ay vs diye. Küçük parçalara bölünce benim için direnmesi daha kolay olmustu dedi. Ben de şimdi önce bir yaşını bekliyorum. Uzun vadeli düşünmek beni daha çok yoruyormus. İki yaş çok uzak nasıl o zamana kadar dayanacagim demiyorum artıkAmin geçecek biliyorum ama ne zaman onu bilmiyorum işte
küçğk bir doğu gezisine çıktık ordanda eşim beni eve getirdi gelmek istemedim amaYapar tabi karnı ağrıyordur.
Kızlar aldiginiz ilk adim ayakkabisi marka ve numara paylasir misiniz? Ben bi vicco biliyorum
Vicco da beğenemedik biz polarisin güzel bir mevsimlik daha çok kışlık bir ayakkabısını aldık yumuşak bişey rahatBen de akşam ayakkabı bakıyordum. Ama şu konuda kafam karıştı. Bebeğin yürümesini beklemek gerekir mi? Zaman geçtikçe ayak numarası büyüyor ne zaman yürüyeceği belirsiz. Çok kararsız kaldım alsam mı almasam mı? Ben de vicco baktım hep
Bende dün doktora gittim midem ağrıyor sürekli birsürü tahlil endoskopi vs strestenmiş artık vücudum error veriyor her sabah altıda kalkıyorum gecede uyumuyorum ne zaman uyuycak bunlar hem uykuya direniyorlar inleye inleye uyuyorlar herkesin aynımı doktora mı götürsemBu mesaj o kadar ben kiAllah'ım sağlıkla su günleri atlatmayı nasip etsin bizlere. Tükenmişlik sendromuna, depresyona çeyrek kala hâldeyim.
Benimki de çoğu zaman öyle. Dişleri ağrıyor galiba.Bende dün doktora gittim midem ağrıyor sürekli birsürü tahlil endoskopi vs strestenmiş artık vücudum error veriyor her sabah altıda kalkıyorum gecede uyumuyorum ne zaman uyuycak bunlar hem uykuya direniyorlar inleye inleye uyuyorlar herkesin aynımı doktora mı götürsem
Yaa bende öyle düşünüp bazen calpol veriyorum acaba vermesem mi diyede ikilemde kalıyorumBenimki de çoğu zaman öyle. Dişleri ağrıyor galiba.
Bizim doktor huzursuzsa calpol verebilirsiniz, ağrısı olmasa huzursuz olmaz dedi. Ben kendim bazı günler başım ağrıyor sabrediyorum mesela, sonra parol içip niye kendime eziyet etmişim diyorum. Çocuğa niye eziyet edeyim. Gece sık uyanıyorsa ertesi gün calpol veriyorum. Bari bi gece rahat etsin.Yaa bende öyle düşünüp bazen calpol veriyorum acaba vermesem mi diyede ikilemde kalıyorumarkadaşımın bebeği onüç aylık ikinci çocuğu düşünüyor diyorum heralde insanların bebekleri hiç böyle değil benimkinde mi sorun böyle zor olsa değil düşünme aklından bile geçirmez bu yaşadıklarımı unutmak mümkün değil