2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Sadakayı ihtiyacı olduğunu bildiğin birine mi veriyorsun? ben derneklere bağış yapıyorum mesela o da sayılır mı?
Tabiki de neden olmasın burda önemli olan niyet bende çok dindar bir insan değilim Hatta bana dini bütün bir aile dostumuz vermek üzere ayırdığın bir miktar para bile ayırdığın an verilmiş sayılır demişti. Ben önüme ne gelirse bazen ihtiyacı olan biri bazen bi öğrenci bazen bir yetim çoçuk bi dernek önüme ne düşüyorsa geçen ekmek alırken askıda ekmek uygulaması vardı öyle sabit bi yer yok bu alma verme dengesi bana bereket getirip ruhumada iyi geliyor

Ütü yapsa düsünemiyorim fiyati sen iyi bulmussun birakma

Çok bitkinim Uyku sorunu yaşıyoruz uykusuzluktan sürünüyor ama uykuya çok zor geçiyor gece de yarım saatte bir uyanıyor durmadan inşallah geçici bir süreçtir çok yıprandım
Bu mesaj o kadar ben ki Allah'ım sağlıkla su günleri atlatmayı nasip etsin bizlere. Tükenmişlik sendromuna, depresyona çeyrek kala hâldeyim.

Amin geçecek biliyorum ama ne zaman onu bilmiyorum işte
Çocuğu küçükken benim bebem gibi olan biriyle konustum geçen gün törende. Hâlâ o günleri hatırladıkça aglayasim geliyor ama gerçekten geçiyor. Kendine hedef koy, mesela ilk hedef bir yaş. Sonra on dört ay vs diye. Küçük parçalara bölünce benim için direnmesi daha kolay olmustu dedi. Ben de şimdi önce bir yaşını bekliyorum. Uzun vadeli düşünmek beni daha çok yoruyormus. İki yaş çok uzak nasıl o zamana kadar dayanacagim demiyorum artık

Bizde hayat aynı bebeğim bana yapışıyor kucağına al istiyor ama artık benim karnım büyümeye başladı kendimi zor götürür oldum buarada nasıl bir geziydi anlamadık bebeğimin eşyaları çalındı ha var ha yok gibiydi yanımızda zaten biberonu battaniye si evden hazırladığım çorbaları pürüleri hepsi gitti rezil oldu yavrum

Kızlar aldiginiz ilk adim ayakkabisi marka ve numara paylasir misiniz? Ben bi vicco biliyorum

Vicco da beğenemedik biz polarisin güzel bir mevsimlik daha çok kışlık bir ayakkabısını aldık yumuşak bişey rahat
Sürekli giydirip adımlattım başta ayakkabıyla yürüyemiyordu birazda büyük geliyordu şuan ustalaştı çok güzel yürüyor tek sorunumu elimizi bırakmıyor işte korkuyor dışardan görenler yürüyor zannediyor

Bu mesaj o kadar ben ki Allah'ım sağlıkla su günleri atlatmayı nasip etsin bizlere. Tükenmişlik sendromuna, depresyona çeyrek kala hâldeyim.
Bende dün doktora gittim midem ağrıyor sürekli birsürü tahlil endoskopi vs strestenmiş artık vücudum error veriyor her sabah altıda kalkıyorum gecede uyumuyorum ne zaman uyuycak bunlar hem uykuya direniyorlar inleye inleye uyuyorlar herkesin aynımı doktora mı götürsem

Benimki de çoğu zaman öyle. Dişleri ağrıyor galiba.

Benimki de çoğu zaman öyle. Dişleri ağrıyor galiba.
Yaa bende öyle düşünüp bazen calpol veriyorum acaba vermesem mi diyede ikilemde kalıyorum arkadaşımın bebeği onüç aylık ikinci çocuğu düşünüyor diyorum heralde insanların bebekleri hiç böyle değil benimkinde mi sorun böyle zor olsa değil düşünme aklından bile geçirmez bu yaşadıklarımı unutmak mümkün değil

Bizim doktor huzursuzsa calpol verebilirsiniz, ağrısı olmasa huzursuz olmaz dedi. Ben kendim bazı günler başım ağrıyor sabrediyorum mesela, sonra parol içip niye kendime eziyet etmişim diyorum. Çocuğa niye eziyet edeyim. Gece sık uyanıyorsa ertesi gün calpol veriyorum. Bari bi gece rahat etsin.
Onun harici ıhlamur rezene melisa bişey daha vardı unuttum verebilirsin dedi ama onların faydasını görmedim.
Kızım 3 yaşına gelene kadar hamile kalırsam aldırırım diyordum-ki evli insanların çocuk aldırması saçma gelirdi bana. Değilmiş. Neyse sonra çocuğum oturaklaştı da ikinciyi yaptım. Hatta bi kere yaptım erken doğum oldu, inatla bir daha yaptım.
Ama oğlum çok uslu. O da hareketi ama huysuz değil. Eğer kızım oğlum gibi olsaydı hemen yapardım ikinciyi. Hatta genç olsam, sağlığıma güvensem üçüncüyü bile yapardım şimdi. Ama o zaman kesin yardımcı alırdım eve. Eşim asla asla asla diyor. Ona ikinci çok zor geldi. Önceden 3 çocuk, 5 çocuk diyordu. Ah bi uyusak hepsi geçecek. Emin ol, uyumaya başladıkları zaman diyeceksin ki dünya varmış. Allah hepimize sabır versin.
Evlenince anlarsın diyorlardı. Ondan bişey anlamadım ama çocuğun olunca anlarsın dediklerini anladım gerçekten. Yaşamayan asla bilemez. Öğrencilerimi bile o kadar farklı gözle görüyorum ki şimdi. Keşke daha önce anne olsaydım. Hayatımdan çalınmış yıllar olarak görüyorum o genç yetişkinliğimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…