- Konu Sahibi sunshine__
- #80.241
İnşallah emzirmektendir bünyem 3.çocugu kaldıramaz suanBenim senede iki kere şaşar böyle. Test yapabilirsin, bişey varsa çıkar. Emziriyorsan düzensizlikler olabilir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah emzirmektendir bünyem 3.çocugu kaldıramaz suanBenim senede iki kere şaşar böyle. Test yapabilirsin, bişey varsa çıkar. Emziriyorsan düzensizlikler olabilir.
Normal benim de bu ay gecikmeli oldu 4 5 günKızlar selam herkese size bişey sorucam ben ilk adet olduğumdan beri çok düzenli oluyordum bu ay 4gün gecikti normal diyin bana nolur 2 çocugum var benim
Ay inşallah öyledir iÇim bi nebze rahatladıNormal benim de bu ay gecikmeli oldu 4 5 gün
gözünü ayırmaya gelmıyor valla çok tehlikeli zamanlarıKızımın agzından 2 tane kedi maması cıkardım, ınsallah yutmamıştır Yaa arkamı döndüğüm an kayboluyor
Bunu okuyunca aklıma şu geldi.Bdv’de takıldığım konu
Kocam beni beğenmiyor
selam kızlar, dünden beri çok dertliyim. Dün kocamla kartlar açık bir şekilde konuştuk ve bana eskisi gibi güzel olmadığımı ve dokunmak sevmek içinden gelmediğini söyledi. Şöyle ki, ben eskiden çok bakımlı çok güzel bir genç kızdım, eşimle ilk görüşte aşık olup 2. Yılımızda evlendik. Eşime göre...www.kadinlarkulubu.com
Gerçekten bazı erkeklerde totoya sürülecek akıl yok. Valla şuan adana limanı olsam yine iyi balıkçı barınağı gibiyimBunu okuyunca aklıma şu geldi.
Eskiden adriana lima gibiydim. Şimdi adana limanı gibiyim.
Ahaha o lafın aslını da çok severim ve kullanırım.Gerçekten bazı erkeklerde totoya sürülecek akıl yok. Valla şuan adana limanı olsam yine iyi balıkçı barınağı gibiyim
Hep savunurum; yerinde edilen küfür şiir gibidir diyeAhaha o lafın aslını da çok severim ve kullanırım.
Yatakla duvar arasına tuvalet kağıdı ya da büyük rulo peçete koysun sesi önlüyor (yani denemedimde bi arkadaşımdan duymuştum )Karyola gıcırdamasına nasıl bir çözüm bulabiliriz?
Arkadaşlar merhaba, cinsellik sırasında yatak çok ses çıkartıyor. Bu da hem eşim hem benim psikolojimizi etkiliyor. Alt kattakilere ses gidecek diye odaklanamıyoruz.www.kadinlarkulubu.com
@sheilata hiç yorum yok daha.
Cumhuriyet bayramı kutlu olsun.
E yaz sen de başlığınaYatakla duvar arasına tuvalet kağıdı ya da büyük rulo peçete koysun sesi önlüyor (yani denemedimde bi arkadaşımdan duymuştum )
Benim yeğenler çok yerdi biz fark edene kadar. Merak etme hala yaşıyorlar bir şey olmadıKızımın agzından 2 tane kedi maması cıkardım, ınsallah yutmamıştır Yaa arkamı döndüğüm an kayboluyor
İnşallah yememiştir ama yese sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum pakette aşırı bir şey yazıyor mu?Kızımın agzından 2 tane kedi maması cıkardım, ınsallah yutmamıştır Yaa arkamı döndüğüm an kayboluyor
Kimsenin yatak odasına karışmayayım şimdiE yaz sen de başlığına
1600e geliyor bana yardımcı kadınKizlar merhaba, ayy ben bugün hic girememisim.ev temizligi lazer vs derken nasil bir gündü aman allahim,yeni tlf elime aliyorum.ev temizligini kaca yaptiriyorsunuz? Fiyatlar sürekli artiyor bugün beklemedigim bir fiyat söyledi de daha gecen ay farkliydi
Agzından cıkarınca sinirlwndi bana, hatta yerını ogrendı oraya gitmeye calısıyor, herhalde hosuna gıttı tadıCumhuriyet bayramımız kutlu olsun
Benim yeğenler çok yerdi biz fark edene kadar. Merak etme hala yaşıyorlar bir şey olmadı
Valla mamayı bidona koymustum pakette yok kiİnşallah yememiştir ama yese sorun olmaz herhalde diye düşünüyorum pakette aşırı bir şey yazıyor mu?
Annem komidinin üstüne koyuyor çocuklar geldiği zaman mamayı olmazsa öyle bir şey düşünebilirsin sen deAgzından cıkarınca sinirlwndi bana, hatta yerını ogrendı oraya gitmeye calısıyor, herhalde hosuna gıttı tadı
Valla mamayı bidona koymustum pakette yok ki
Calısma masasına koyayım ben de kedinin suyuna takmıstı bi ara da..Annem komidinin üstüne koyuyor çocuklar geldiği zaman mamayı olmazsa öyle bir şey düşünebilirsin sen de