2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Degil canim degil,benim arkadasim hala der hangi akla hizmet 2.yi istedim iyi riske atmisim.iyi cesaret diyor.ilk bebgim uslu diye 2. ,yapilir mi diyor,benimkini gördükce.ama 2. de uslu cikti uykusuzluk.nedir bilmedi hic bizim de böyle olacakmis diyorum,2 gündür perisan haldeyiz biz de deli gibi agliyor,dün bir seyler yedirirken de agladi yemedi,dis diyorum artik

Güzel anneler hayat nasıl?
Ev düzenini kurduk tekrar bulantılardan evimi elleyememiştim kv sağolsun içine etmişti ilgilenemiyorum diye baştan sona bir temizlik yaptık sobalarımızı kurduk hava çok soğuk kar atıştırmış geçen hafta
Bebeğe sobayı öğretmeye çalışıyoruz ama çok korkuyorum mutfağa gidince yalnız kalıyor içerde çok zorlamıyor bizi çok şükür pek yemek yemez oldu dişi çıkıyor galiba hiç çıkmamıştı ishalide var
Tek çocukla hayat çok güzel benim için tek çocuk hiç çocuk gibi geliyor bana ikinciden korkuyorum sadece işlerimi aksatmak ikisine birden sevgi verebilmek çok zor olacak mı diye kimsemizde yok burda dağda yaşıyoruz rahat biyerde olsam kafama takmazdım heralde
Senin nasıl gidiyor

Ben de okula başladım, çok yoruluyorum. Zaten yoruluyordum, şimdi sürünüyorum onun dışında her şey yolunda şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…