- 12 Nisan 2019
- 24.019
- 38.084
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.181
Parmak ucuna basma da bı gelişim basamagıymıs, endise etme, zamanla ögrenecekKızlar bebekleriniz parmak uçlarına basıyormu daha doğrusu sıralarken koltuk kenarlarından sanki parmak uçlarını daha çok kullanıyor nasıl öğretecez doğru basmayı
Ayyy şifa olsun bebişlere inşallahAfiyet olsun, ben de geçenlerde kısır ve yoğurtlu turşu salatası olguşuma yedirmiştim, afiyetle yedi
Bizimki de parmak uçlarına basıyor, eğer güvenebileceği tutunacak bir yer ve çok sert olmayan bir zemin olursa tabanlarına basıyorKızlar bebekleriniz parmak uçlarına basıyormu daha doğrusu sıralarken koltuk kenarlarından sanki parmak uçlarını daha çok kullanıyor nasıl öğretecez doğru basmayı
Ben hala 0 baharat gidiyorum. Yavaştan başlayayım o zamanBen arastirmistim cayir cayir olmadikca veriliyormus. Her baharati katabilornisiz bebek yemeklerine ben de kattim hep cidden hoc sikinti yasamadik.
Bebeğin için çok sevindim. Umarım sen de toparlarsın en kısa sürede. Maalesef aynı duygu durumlarını ben de yaşıyorum yaşanan olayları görünce kendi yorgunluklarımızın üzerine ekstra Zihin yorgunluğu ve üzüntü ekleniyorHastalık çok hırpaladı bizi, çok uzadı. Kızım zaten mızmız hastalık daha da kötü yaptı. Ben de hastaydım, hem beden yorgunluğu hem zihinsel hem de ruhsal yorgunluk eklenince gerçekten kendimi bitmiş hissediyorum. Üstüne ülkede olan bitenler.. Ne yaparsam yapayım kayıtsız kalamiyorum. Biraz tükendiğim bir evrede gibiyim. Giriyorum, okuyorum, takip ediyorum ama yazacak tâkatim kendimde pek bulamıyorum. Biraz daha dinleneyim toparlarım inşallah. Ece iyileşti çok şükür, dün kontrolü vardı. Bağışıklığa dair bir değeri çok düşüktü hastalıkta, onu baktı tekrar doktor. Yükselmeye başlamış çok şükür. Ferritin için ilaç değişikliğine gitti ama.
Ne güzel sevmesin çok daYasak canım ama ıstıyortatlı yiyecekleri sevmiyor, bakıcı bıle dedı, meyve cok sekerlı olunca da yemiyor dıyo, cennet meyvesini tükürmüş
Ben de çok çeşit baharat vermiyorum ama mesela bi çorbayı içmezse nane koyuyorum, o zaman bayılarak içiyor. Denk gelmiş de olabilir tabi, bilmiyorum.Ben hala 0 baharat gidiyorum. Yavaştan başlayayım o zaman
Sarı civik kaka mi bizde bu sekilde oluyor ara ara ishal mi ki migrosa bugun ben de bakayimBen de çok çeşit baharat vermiyorum ama mesela bi çorbayı içmezse nane koyuyorum, o zaman bayılarak içiyor. Denk gelmiş de olabilir tabi, bilmiyorum.
Bugün sabah bi muhallebi yaptım, 1 çay bardağı kadar. Akşama kadar o kavanoz anca bitti. Başka şey de yemedi. Bol bol mama anca.
Bi de ben, babam, kardeşim ishal olduk geçen haftadan beri sırayla. Hiç aklıma gelmiyor. Çocuğun bezden kakalar taşıyor sürekli. Eşim diyor bu çok yiyor, yedirmeyin, paso s.çıyor. Neyse annem aile hekimine sormuş sonra bi aydınlandım. Ben de çocuğa muz yedirerek kabız etmeye çalışıyorum, daha çok kaka yapıyor. Neyse bugün maflor aldım. 3.30’da koridorda geziyordu bebem. Baktım bir sürü kaka yapmış ama normal kaka. Kokusu bile yoktu. Çocuk bi süredir ishal ama ben anlamıyorum. Salağım yemin ederim. Başka bi sıkıntısı yoktu bu arada. Uykusu bile daha iyiydi bu aralar.
Son olarak bugün büyük bi migrosa gittim. Orda 5 numara prima külot bez vardı ama çok yukardaydı, boyum yetmedi. İki paket molfix aldım. Tanesi 3,15 tl gibi bişeye geldi. Bu oğlana nasip olmadı bir tane bile prima kullanmadı.
Babası seni istiyor diye babaya vereydinGece boyu ba ba ba diye sayıklayıp uyutmayan bebem şimdi kaka sesiyle uyandırdı biricik annesini
Yok düzgün yaptığı sarı cıvık. Mesela bezi açıyorum ara ara yerlerde az az kaka öbekleri var ama bezin genelinde çiş olmadığı belli olan koyu bir suyla ıslanmış.Sarı civik kaka mi bizde bu sekilde oluyor ara ara ishal mi ki migrosa bugun ben de bakayim
Bir şey olmaz diye düşünüyorum boğazına takılacak sertlikte değil bence. Ama karnı ağrırsa huzursuzlanırsa doktora götür. Daha deneyimli anneler daha iyi bilirKizım şu parçayı yutmuş,bir şey olur mu?
Bence bişiy olmaz bizimkilerde geçen kitap yedi bayağı da yoktu kitaptan parça kağıt sonuçta dedimKizım şu parçayı yutmuş,bir şey olur mu?
Benimkinin yedi kağıt, peçete ve tuvalet kağıdının haddi hesabı yok. Sürekli ağzından bişeyler çıkarıyorum. Geçen gün balkonda kocaman bir böcek yakalamış, annem kapmış elinden. Peki ya görmediklerimizKizım şu parçayı yutmuş,bir şey olur mu?
Hep görüp cikartiyordum agzindan,bunu da gördum ama yutmus bulamadim agzinda bu seferBenimkinin yedi kağıt, peçete ve tuvalet kağıdının haddi hesabı yok. Sürekli ağzından bişeyler çıkarıyorum. Geçen gün balkonda kocaman bir böcek yakalamış, annem kapmış elinden. Peki ya görmediklerimiz
Bişey olmaz bi de kusar ishal olur atar onu muhakkak.
Bşşey olmaz diye dusunuyorum, bızımkı temızleme pamugu yedı, paket acıkmıs, hıc sesı solugu cıkmadı masanın altına gırmıs hepsını dagıtmıs parcalamıs gordugumu cıkardım ama yuttugu da vardır belkiKizım şu parçayı yutmuş,bir şey olur mu?
Gülme, bağışıklığı kuvvetlenıyoBenimki geçen gün sümüğünü yedi
Yok canım benimki de geçen yemiş aynı böyle. Bayılıyor ya bunlara boş görmesin depar atarak geliyorKizım şu parçayı yutmuş,bir şey olur mu?