2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yasak canım ama ıstıyor 🥲 tatlı yiyecekleri sevmiyor, bakıcı bıle dedı, meyve cok sekerlı olunca da yemiyor dıyo, cennet meyvesini tükürmüş
Neden böyle acaba bende tatlı şeyleri veremiyorum. Meyve bir tek muz. Pekmezi neye katsam anlıyor ve yediği şeyi yemiyor. Ekşi seviyor. Turşu vermistim eline oynasın diye bayıldı yedi. Elinden alıyorum tuzlu dokunmasın diye

Kızlar bebekleriniz parmak uçlarına basıyormu daha doğrusu sıralarken koltuk kenarlarından sanki parmak uçlarını daha çok kullanıyor nasıl öğretecez doğru basmayı

Ya Kumsari Kumsari nin telefonunu ya da baska iletisim bilgisini bilen kimse yok muydu aramizda? Bosanma konusu sonrasi cok merak ettim
Bende çok merak ettim açıkcası arkadaş grubu edindim onlarla etkinliklere gidiyorum gibi birşey demişti inşallah çok eğlenceli geçiyordur hayatı buraya girmeye vakit bulamıyordur

Kızlar bebekleriniz parmak uçlarına basıyormu daha doğrusu sıralarken koltuk kenarlarından sanki parmak uçlarını daha çok kullanıyor nasıl öğretecez doğru basmayı
Benim kizim da öyle,sanki her bebek öyle gibi geliyor,biz degil de zamani gelince kendileri ögrenecekmis gibi geliyor.cünkü benim kızim da gozlemledigim ögrettiklerimi degil ögretmediklerimi yapiyor,nerden ögrendi ki diyorum kendi kendime

Bence normal ya. Ben de sabah bazen emziriyorum sadece eger krese gec birakacaks cunku kreste baya yiyor botiroyor onu biliyorum. Aksam da biz me yersek o. Blw yaptigim icin gunde on kere yer silip cocugu banyoda yikayamam acikcasi. Bana 4 ogun falan diyen doktorlar hic mantikli gelmiyor. 1 yasa geldigimizde %50 sut %50 kati gida olmali.
Benim annem burda verilenleri duysa şoka girer sanırım. Bize kalmaya geldiler bana verdiklerimin çok olduğunu söyleyip duruyor sürekli. Siz ne yerseniz ondan verin diyor tamam ben zaten genelde öyle yapıyorum ama. Şöyle benim de sabah uyandığında eğer açsa emziriyorum ama mesela bu sabah 7 gibi emip geri uyudu yarım saat kadar o zaman uyanınca emzirmedim. Sonra genelde 1.5 saat sonra falan kahvaltı veriyorum o da bu ara yeni dişi çıkıyor iştahsız çok yemiyor 1 saat sonra falan yine emziriyorum uykusu varsa uykuya geçiyoruz öğlen eğer çorbayı erken yapmışsam yediriyorum yarım kase anca içiyor eğer çorba yoksa da meyveli yoğurt ya da sadece yoğurt veriyorum bazen bebek bisküvisi tozu karıştırıyorum. Mesela geçen baş kabaklı irmikli muhallebi yaptım 1-2 kaşık yedi bıraktı. Öğlen pek bir şey istemiyor sanırım aralarda emiyor hep. Akşam da bize ne pişirmişsem ondan veriyorum dün mesela kıymalı karnabahar yedirdim spagetti vardı ona bayılıyor elleriyle yedi kendi kendine oyalandı 2 saat sonra falan da emzirip uyutuyorum benim düzende böyle. Yani bizde %50 anne sütü %50 katı gıda gibi gitmeye çalışıyoruz

İlk öyle başlamıştı daha sonra ayagini tam basmaya başladı. Şimdi adım atıyor. Ayağını öyle bastıktan bir iki ayı buldu adım atması. Ben ara sıra evde ayakkabı giydirdim doğru bassın diyerek

Benimki de arada parmak ucuna basıyor arada düz basıyor, kendi kendine öğrenecektir bence… yürüme arkadaşıyla güzel basıyor mesela onun hızına yetişebilmek için.

Hangisini aldin yürüme arkadasi? Ben almadim
Alıstı mı canım yurutece, bızımkı artık Yurume arkadası gibi kullanıyor onu koltuk arasına gecerken 2 3 adım atıyor artık 🙏🏻1 Kasıma kadar koridorda yururse 5bın ıddia kazanıcam esımden, hergun calısıyoz😂

Alıstı mı canım yurutece, bızımkı artık Yurume arkadası gibi kullanıyor onu koltuk arasına gecerken 2 3 adım atıyor artık 🙏🏻1 Kasıma kadar koridorda yururse 5bın ıddia kazanıcam esımden, hergun calısıyoz😂
Aynen alisti is yaptirmiyor isimi kolaylastirsin dedim sabote ediyor 🤣 gec kaldim ben hep.ev tadilati diye bebegimin hareketini kisitladim.hadi bakalim.bekliyoruz haberlerinizi 😍

Hastalık çok hırpaladı bizi, çok uzadı. Kızım zaten mızmız hastalık daha da kötü yaptı. Ben de hastaydım, hem beden yorgunluğu hem zihinsel hem de ruhsal yorgunluk eklenince gerçekten kendimi bitmiş hissediyorum. Üstüne ülkede olan bitenler.. Ne yaparsam yapayım kayıtsız kalamiyorum. Biraz tükendiğim bir evrede gibiyim. Giriyorum, okuyorum, takip ediyorum ama yazacak tâkatim kendimde pek bulamıyorum. Biraz daha dinleneyim toparlarım inşallah. Ece iyileşti çok şükür, dün kontrolü vardı. Bağışıklığa dair bir değeri çok düşüktü hastalıkta, onu baktı tekrar doktor. Yükselmeye başlamış çok şükür. Ferritin için ilaç değişikliğine gitti ama.
Çok geçmiş olsun canım hemencecik geçer inşallah hastalıklar. Sıkıntılar hepimizde aynı o konuda Allah yardımcınmız olsun

Bugün bizi deli dürttü ve soğuk esintide sahile gittik. Şimdi yanaklarım al al yanıyor. Kızı korumaya aldım rüzgarlık ve kalın stokkee bebek arabası korumalığı ile. İnşallah ikimize de bir şey olmaz. Bir de bugün ilk defa gün menüsü yedi bizim kız. (Patates salatası, kısır ve makarna salatası) (rejimdeyimdir ve doktor salata önermiştir menüsü 🤣🤣)

Bugün bizi deli dürttü ve soğuk esintide sahile gittik. Şimdi yanaklarım al al yanıyor. Kızı korumaya aldım rüzgarlık ve kalın stokkee bebek arabası korumalığı ile. İnşallah ikimize de bir şey olmaz. Bir de bugün ilk defa gün menüsü yedi bizim kız. (Patates salatası, kısır ve makarna salatası) (rejimdeyimdir ve doktor salata önermiştir menüsü 🤣🤣)
Afiyet olsun, ben de geçenlerde kısır ve yoğurtlu turşu salatası olguşuma yedirmiştim, afiyetle yedi 😅😅😍😍

X