2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Biz de de kitaplar konusu ayni ben inatla sebeklikler yaparak okuyorum saskin saskin napiyor bu gadın diye baktigi oluyor . Taklit de hapsuu diyorum vs yapmiyor tarzi degisik misal elimle dudagima goturup bii buu bi buu yapiyorum parmagimi tutmus dudagima goturup ben de uyguluyor parmagimi tutup poppitleri yaptiriyor kendi de basmaya calisiyor ya adiri dikkatim daginik dogru diyorsun butun dikkat bebekte onun icindir eşim de bu konuda yok bu normal degil dikkat eksikligi var bi doktora gitt bıdı bıdı..

Evet aynisii 4-5kasik yiyince iyi ya yedi diyorum asla bi ek gidayi yiyim de soyle 3-4saat acikmayim demiyor . Ben bir de onune koyuyorum eliyle kasikla Allah ne verdiyse yemeye calisiyor ben de agzina veriyorum ara ara.

Bence normal ya. Ben de sabah bazen emziriyorum sadece eger krese gec birakacaks cunku kreste baya yiyor botiroyor onu biliyorum. Aksam da biz me yersek o. Blw yaptigim icin gunde on kere yer silip cocugu banyoda yikayamam acikcasi. Bana 4 ogun falan diyen doktorlar hic mantikli gelmiyor. 1 yasa geldigimizde %50 sut %50 kati gida olmali.

Bende yapmıyor, anlamıyor sanıyordum ama halka geçirme oyuncağını almış geçirmeye çalışıyor. Bir halkayı geçiriyor hatta. Sonrakileri de gecirmeye çalışıyor ama beceremiyor. Öğrenmiş onun ne olduğunu

Ben hic yazilanlara dikkat etmedim desem,doktor bebegimi gözlemlememi soylemisti artırıp artırmama konusunda.bir kac kez 180 verdim ya kustu ya icmedi bir daha teklif etmedim hep fix 150 gidiyoruz biz

Su anda cok uzüldüm ne benim.ne babasinin carpik niye böyle oldu ki

marmeladova nasılsınız Ece ve sen bizi habersiz bırakma
Hastalık çok hırpaladı bizi, çok uzadı. Kızım zaten mızmız hastalık daha da kötü yaptı. Ben de hastaydım, hem beden yorgunluğu hem zihinsel hem de ruhsal yorgunluk eklenince gerçekten kendimi bitmiş hissediyorum. Üstüne ülkede olan bitenler.. Ne yaparsam yapayım kayıtsız kalamiyorum. Biraz tükendiğim bir evrede gibiyim. Giriyorum, okuyorum, takip ediyorum ama yazacak tâkatim kendimde pek bulamıyorum. Biraz daha dinleneyim toparlarım inşallah. Ece iyileşti çok şükür, dün kontrolü vardı. Bağışıklığa dair bir değeri çok düşüktü hastalıkta, onu baktı tekrar doktor. Yükselmeye başlamış çok şükür. Ferritin için ilaç değişikliğine gitti ama.

Iyilestigine sevindim canim umarim sen de toparlarsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…