2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Yorumları şimdi okudum, hepimizin bebekleri yememesi gereken bir şeyler yemiş hahahahhahaha kaşla göz arasında neler neler yiyorlardır haberimiz yok bence

Kaç gündür o kadar peşpeşe olumsuzluk yaşadım kii gerçekten kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Benim bir tane de muhabbet kusum vardı. Eşim yanına bir çift papağan aldı. Ayrı kafese koy, olmaz onlar birlikte saldırırlar hayvana dedim. Yok yok yavru bunlar. Bir şey yapmaz dedi. Peşine muhabbet kuşunun ayağına saldırmışlar yemişler hayvanın ayağını. Kaç gündür ona uğraşıyorum toparlasın, düzelsin diye. Peşine benim kız yemek yedirirken altına serdiğim sofra bezinin ipini sökmüş ve ağzına atmış. Boğuluyordu ve son anda çocuk artık morarırken boğazından çıkardım. Korkumu size anlatamam. Peşine gece 2 de kapısını çekip normal kapattığım banyoda kilitli kaldım. Kapıyı açamadım ve eşim, bebeğim uyuyordu. 1 saate yakın eşimi telefonla çaldırmışımdır zor duydu. Yarım saate yakın da açmakla uğraştı öyle kapıyı açtı. Allah tan bebek uyuyordu ve uyanmadı. Gunduz bebekle tekken ve telefon elimde yokken girmiş olsaydım ne olurdu tahmin bile edemiyorum. Onun peşine elektrikli süpürgem pat diye elimde kaldı. Parçası kırılmış ve kullanamıyorum şu an. Parça için servisi ararken kuzenim aradı arabayla kaza yapmış kimsede bir şey yok, benim arabada da yok. Ama karşı tarafın araba masrafı var dedi. Maddi destek istedi. Verdim ama kendim sıkıştım… peşine dun aksam kuş için eve üretimci birini cağırdım baksın diye. Gayet iyi bu hayvan. Bir şeyi kalmamış toparlamış baya dedi. Mutlu mutlu uyudum ve sabah bir kalktım kuş ölmüş… bu kadar olumsuz olay 3 günde peşpeşe aklım almıyor. Ağlayıp duruyorum boyuna. Kuşu koruyamadığıma üzülüyorum. Cocuk boğuluyordu diye üzülüyorum. Hepsi bir anda bana çok, çok fazla geldi. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum

Cok gecmis olsun canim

Çook geçmiş olsun peş peşe geliyor, geldiği gibi gitsin bizim de yatak odası kapısı açılmamıştı biz dışındaydık zor açtık, o yüzden fobidir bende de evde teksem tuvaletin kapısını kapatmıyorum kitli kalırım kız tek kalır diye.

Sağolasın canım Allah razı olsun. Sana da çok geçmiş olsun. Benim de karanlık korkum var ondan her yere telefonla giderim. Hemen flası açarım gitse etse diye. İnsanda fobi olması çok kötü oluyor gerçekten

Ah çok geçmiş olsun, hep üst üste geliyor kötü ya da iyi… insallah bundan sonra hep güzel haberlerle gelirsin… bebeğine bir şey olmamış çok şükür kuş için de üzüldüm
Yeni gördüm canım etiketlemeyince fark etmemişim kusura bakma. Kesinlikle haklısın. En büyük sansım bebeğime bir sey olmaması. Ona olsaydı ne yapardım ben ? Allah kimseye o korkuyu yaşatmasın… sana da çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun

Geçmiş olsun canım aksilikler bazen gelince üst üste gelir derler bu aralar gökyüzünde retro tutulma bişiymi var acaba

Tesekkur ederim Allar razı olsun kuzum. Ah hiç bilmiyorum ki

Teşekkür ederim canım Allah razı olsun
Cok gecmis olsun canim Allah korumus cok sukur. Nasil guvenlik onlemi alacagimizi sastik.bol bol sadaka verelim ben de 3 ay once kanepeye serdigim ortunun ipini eline alirken gordum gecen de yerde mutfakta nohut tanesi bulmus agzina atmis geveliyor paniklemeden birden elimi agzina soksam kizacak bekledim yavasca sokup aldim tabi her gun mutfagi supuruyorum yine yerde cikiyor buluyor eşime de demedim

Sağolasın canım Allah razı olsun. Ah kesinlikle hiç sorma. Kaşla göz arası ne yapacakları belli olmuyor. Hiçbir sey bırakmaya gelmiyor hemen ağızlarına atıveriyorlar dediğin gibi. Rabbim hayırlısıyla evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah

Kizlar merhaba, ayy ben bugün hic girememisim.ev temizligi lazer vs derken nasil bir gündü aman allahim,yeni tlf elime aliyorum.ev temizligini kaca yaptiriyorsunuz? Fiyatlar sürekli artiyor bugün beklemedigim bir fiyat söyledi de daha gecen ay farkliydi

Bugün ilginç bir şey oldu. Önceki günler kızımın burnunu temizlerken istemediğinde elini/ellerini burnuna götürüp kaşır hareketi yapıyordu. İlk önce burnunu temizlediğimiz için kaşındı sandım ama bizi engellemek için yapıyormuş. Dün ve bugün de doyduğunda yemek istemediğinde elini yüzüne, burnuna götürdü, ben kaşığı indirdiğimde çekti. Bugün yine oyun oynarken totosundan ısırdım bana yine aynı işareti yaptı. Kızım kendine “hayır” işareti edindi

Bebek işaret dilini duymuştum ama uygulamak aklıma gelmemişti. Acaba diyorum niyeti varsa bebemin denesem mi? Aranızda yapan anneler var mı?

İstanbul’da fiyatlar çok değişiyor 1.200-tl ile 1.800-tl arası duyduklarım var 2+1 için. Ben kimseyi bulamayınca en son “evdetemizlikvar”uygulamasından çağırmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…