-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.081
Ahhaahahah valla çok alemsiniz, okumadım henüz ama okuyacagim bebisim uyuyuncaaaa sonra yorum yapacağımAbim ve yengem aile ile küstü konuşmuyorlar . Onlar yüzünden ben rezil oluyorum sizce ne yapmalıyım?
Abim ve eşiyle yaklaşık 6 -7 aydır konuşmuyoruz.Bu ister istemez benim eşimle olan ilişkimi ve onun ailesinide etkiliyor.Konu biraz uzun en başından özet geçeyim.Abim evlenmek istedi.Ama annem çok yanaşmadı sebebi maddi durumlar.Abim yaşı 40 a yakın. Abim dedi maddi bir şey istemiyorum rica...www.kadinlarkulubu.com
Bu konuya baktınız mı?
O Oezzi29 bak bdv’den bir konu.
sheilata
Ben bekar kızlara toksik ilişkide hemen diyorum ki ayrılAhhaahahah valla çok alemsiniz, okumadım henüz ama okuyacagim bebisim uyuyuncaaaa sonra yorum yapacağım
Ben bekar kızlara toksik ilişkide hemen diyorum ki ayrıl
Bence az cok olarak bakmayalim bebegine yetiyor mu sen daha iyi bilirsin.kahvaltida peynir zeytin yumurta yetse ekstra bir sey hazirlamam ben,benim kiza yetmiyor basiyor aglamayi.mesela ben de corba ve et konusunda eksigim,kafami bir rahatlatsam gunluk menu hazirlamak istiyorum ama simdi olmuyot dogaclama anlik gidiyoruzMaşallah menulerinize ben hicbir şey vermiyorum demek ki.
Sabah yumurta, ya katı ya omlet, biraz labne
Öğlen mamayla uyuyor
Sonra tarhana çorbası
Sonra et (köfte ya da et haşlama)
İrmik gibi bir muhallebi
Aksam mama ile uyuyor
Ceviz badem de hiç vermedim. Bu çok az değil mi?
Yaaa buraya geç kaldık bizSaat 6da kalkıp oyun oynayanlar birleşin
Protein olarak yeterli veriyorsun sadece sağlıklı yağ ekleyebilirsin, mesela labnenjn içine ceviz rendeleyebilirsin arada avokado verebilirsin muz irmik vs karıştırıp, yoksa gayet iyi, biz de asagi yukarı öyle veriyoruzMaşallah menulerinize ben hicbir şey vermiyorum demek ki.
Öğlen mamayla uyuyor
Sonra tarhana çorbası
İrmik gibi bir muhallebi
Aksam mama ile uyuyor
Hhaahahaha ya kıyamam, napalim bebislerimiz için mecburuz, çok çabuk geçecek sonra o möleri bile özleyeceğizYaaa buraya geç kaldık bizoyun oynuyorduk dalmışız inek kartlarını gösterip sabahın altısında möööö diye bağırmaya 40 yaşındayım ben yaaa diye bazen haykırmak istiyorum sabah sabah ne möösü
İinssnlarin bu kadar boş vakti var mı ya yalanlar yazmayaThread 'Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik' Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik
Nilsibel bazi konular gercek mi diye sorguluyorum.
Çok teşekkür ederim. Arkadaş gibi bende önceden ceviz çekip katsam olur mu? Günlük mü soyulmasi lazım. Avokadoyu da beceremiyorum çürüyor. Başka neler olabilir tavsiyelerinize açığımProtein olarak yeterli veriyorsun sadece sağlıklı yağ ekleyebilirsin, mesela labnenjn içine ceviz rendeleyebilirsin arada avokado verebilirsin muz irmik vs karıştırıp, yoksa gayet iyi, biz de asagi yukarı öyle veriyoruz
Ahahah çok tatlısınııızzzzAy bugün başıma gelenler, online 3 tane duruşmam vardı evden katılacaktım. İlkine girdim, sonra kızla kahvaltı yapıyorduk bir yandan kontrol ediyorum kaçıncı sırada duruşma diye. Sistem attı beni, mobil imzamda sorun çıktı girmedi. Ağzında avokadosuyla apar topar kıza montunu giydirip çıktık adliyeye kızımla ilk duruşma deneyimimiz olduben beyanda bulunurken mübaşire tel sarar yapıyordu kızım hahahahaha
kız değerlerimiz düştü bence bir de bütün zihin bebekle meşgul ondan. Ben de hayatımın hiç bir evresinde bu kadar aptal olmamıştım. Hatta geçen eşimle sahilde yürüyoruz helikopter geçti bebeğe gösterip “baaakkkk helikopteeeerrrr” diye işaret ediyorum. Bi süre sonra eşim geldi napıyorsun diye “dedim bebeğe !!! Baktım bebek yok ben mal gibi eğilmiş kafamı gökyüzüne dikip takılı kalırken eşim bebek arabasını sürmüş ileri”Ben de asiri var dikkat daginikligi dehp mi var diyecegim neredeyse
Mööölerde özlenir diyorsun yanii hadi bakalım ilk kim möölemeyi özleyecek acabaHhaahahaha ya kıyamam, napalim bebislerimiz için mecburuz, çok çabuk geçecek sonra o möleri bile özleyeceğiz
Bizimki göstermiyor ben ısrarla gösteriyorum ama bakalım. Ben şu küp yerleştirme oyuncaklarından aldım onları gösteriyorum, yky bi kaç kitap aldım onları gösterip okuyorum ama hala ısırma, yırtma evresinden ileri gidemedikKizlar hani burnun hani kulagin diyince gosteriyor mu bebisler bir de ne ogretiliyor bu aylarda soyle ornek verseniz birkac
Tabi ki çek koy bir kavanoza, ben de 3 günlük gidecekmkadar öyle yapıyorum, buz dolabında saklıyorum öyle daha iyidir diyeÇok teşekkür ederim. Arkadaş gibi bende önceden ceviz çekip katsam olur mu? Günlük mü soyulmasi lazım. Avokadoyu da beceremiyorum çürüyor. Başka neler olabilir tavsiyelerinize açığım
Ben gaz sancısından ağladığında onu sakinleştirmeyi bile özledim o zamanlar içim gidiyordu ama hani kucağımda öyle kalıyordu.. şimdi kıpır kıpır, bi kucakta uyuyunca 2 dk sevebiliyorymMööölerde özlenir diyorsun yanii hadi bakalım ilk kim möölemeyi özleyecek acaba
Bu çok sert bir şey mi? Yeni çıkan dişleri çok zorlarlarsa eğrilik yapar mı uzun süreçte sence?Ben eline şunu veriyorum. Bi de su içir tamam. Diş macunu kullanmıyorum.
Bence bu çok güzel. Daha ne olsun. Ceviz badem kan yapıcı, çok faydalı başka vitaminler de var içinde tabi. Yumurtasına un ufak edip katabilirsin, yoğurduna, meyvesine, irmikli muhallebisine.Maşallah menulerinize ben hicbir şey vermiyorum demek ki.
Öğlen mamayla uyuyor
Sonra tarhana çorbası
İrmik gibi bir muhallebi
Aksam mama ile uyuyor
Durun yetişemiyorumThread 'Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik' Eşimle yanağımdaki tüyler nedeniyle kavga ettik
Nilsibel bazi konular gercek mi diye sorguluyorum.
Hayır hayır silikon, kullandığınız bükülen mama kaşıkları gibi.Bu çok sert bir şey mi? Yeni çıkan dişleri çok zorlarlarsa eğrilik yapar mı uzun süreçte sence?