2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    323
Bence emerek doyuyor bebegin.yemedigine göre ac degil,her bebek bir degil iste kimisi hic yemiyor ek gıda.benim kuzenimin bebegi 2 yasina kadar emdi agzina bir lokma bir sey almadi mesela
Aaaa öyle oluyor mu yaa kız yorumları okuyunca gerçekten vicdan yaptım.

Ayy valla sağolun ya korkarak yazmıştım linç yemektende korktum. İyi ki varsınız lan dedim resmen

Sen anne sütü veriyorsun, ne kadar güzel… ihtiyacı fazlasıyla karşılanıyordur o nedenle çok yemiyordur bence…

%70 agırlıklı mama dıye bu sekil devam, ama hesaplamaya gore yarısı kadar ıcıyor.. Verdıgım ekgıdaları da cok sukur bitiriyor cogunlukla, istemezse zorlamıyorum.. Demiri son 2 aydır duzenlı vermememe ragmen butun degerlerı cok guzel geldı, doktor da bu sekılde devam sımdılık dedi

Mama kutularında yazan miktar gerçekçi değil, benim doktorum öyle demişti.. senin de bebisin güzel besleniyor maşallah

Sen anne sütü veriyorsun, ne kadar güzel… ihtiyacı fazlasıyla karşılanıyordur o nedenle çok yemiyordur bence…
Kilo problemi çok şükür artık yaşamıyoruz (ilk doğduğunda yaşamıştık ciddi bi sıkıntı) bakalım kasımda gideceğim doktora tekrar eğer yine iyi derse dediğiniz gibi gerçektende. Ama yine de insan az mı veriyorum diye düşünüyor. Ayy annelik gerçekten zor ya

Bende az veriyorum diye korktum bu yazılanlarla. Doktorum günde 30gr et kesin yesin demişti. Belki ona dikkat edebilirsin

Bende az veriyorum diye korktum bu yazılanlarla. Doktorum günde 30gr et kesin yesin demişti. Belki ona dikkat edebilirsin
Hımmm tamam dikkat edeyim ben de buna. Benim doktor günde 1 yumurta yemesini istiyoruz dedi ama kız yumurta sevmiyor. Ancak pankek ya da yoğurt falan karıştırınca bitiyor. O da bir kaç sefer vermeyle.

Annelik hep öyle, en iyisini de yapsan acaba mı diyorsun… Bence anne sütü her şekilde yetiyodur, ek gıda da önemli fakat zaten yemesi gerektiğini veriyorsun… keşke ben de anne sütü verebilmeydim… çok kıymetli

Ne acidan gercekci degil canim
Mesela 10 aylık bebek günde 3-5 kez 250-270 ml arası mama içer gibi öneri yazıyor ya, bu doğru değil, firmalar bu şekilde bebeğe daha çok mama vermeni sağlıyor ve sen daha çok mama alıyorsun..
10 aylık bebek artık neredeyse sadece katı gıdayla besleniyor, çok az bebek var hala süt isteyen… Benim bebeğim hiç 210 ml üzerinde içmedi, o yazılanlara göre bir kaç kez 240 hazırladığım oldu ama maksimum 210 genelde 180 içti…

Kızlar bebegimin alttan ikinci dis de geliyor ama egri gibi,sizinkiler nasil?
Bizim alttaki bir dişimiz eğri çıktı bildiğin çapraz şekilde yani ortodontiste sordum yapılabilecek birsey yok suan dökülücek zaten bu dişler ama bu bize ilerde dişlerinde çarpışıklık olma ihtimali olduğunu gösteriyor dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…