- 24 Ağustos 2018
- 6.699
- 10.087
- 41
-
- Konu Sahibi sunshine__
- #80.041
Haha tamam bugün bakayim kizi uyutuncasheilata bdv değil gündeme bak, kızımızın ismine herkes tepki veriyor başlığındaki yorumlar beni çok eğlendirdi.
Marimarsheilata bdv değil gündeme bak, kızımızın ismine herkes tepki veriyor başlığındaki yorumlar beni çok eğlendirdi.
Ben kullanacağım zaman rendenin ince tarafıyla rendeleyip veriyorumBen bir kase badem ceviz karisimi yapip un formuna getirip,muhallebilerine ve meyvelerine koyuyorum 3-4 gün gidiyor.acaba günlük yapmali,böyle tüketebilir mi? Ama günlük de nasil yapayim.cok az bir miktari geciremem sanirim blenderdan
Rende cok zor ya denedimBen kullanacağım zaman rendenin ince tarafıyla rendeleyip veriyorum
Canım ben bir ceviz bir badem havanda dövüyorum.Ben bir kase badem ceviz karisimi yapip un formuna getirip,muhallebilerine ve meyvelerine koyuyorum 3-4 gün gidiyor.acaba günlük yapmali,böyle tüketebilir mi? Ama günlük de nasil yapayim.cok az bir miktari geciremem sanirim blenderdan
Ben biraz abartiyorum heralde,1 ya da iki tatli kasigi koyuyorumCanım ben bir ceviz bir badem havanda dövüyorum.
Ben eline şunu veriyorum. Bi de su içir tamam. Diş macunu kullanmıyorum.Ben kizımin disini hic temizlemiyorum öğünlerden sonra,nasil temizlemeli mi? Siz napiyorsunuz
İki ceviz 2 badem yap o zamanBen biraz abartiyorum heralde,1 ya da iki tatli kasigi koyuyorum
Cam rende değil kuzum normal rendeyle yapıyorumRende cok zor ya denedimben sinir oluyorum
Elim aza aliskin degil,kendimize de cok koyuyorum kahvaltidaİki ceviz 2 badem yap o zamanben de bazen fazla dövüyorum 1-2 öğüne katıyorum.
Ay gercekten bebek rendesi beni cok sinir ediyor.her gün meyve rendelemekten illallah ettim deCam rende değil kuzum normal rendeyle yapıyorumsebze meyveleri cam rendeyle yapıyorum ama ömür törpüsü o. Metal diye düşünüyorsan rondo da metal fark etmez yani
Allah bereket versin canımElim aza aliskin degil,kendimize de cok koyuyorum kahvaltidabir ara esim bu kadar ceviz cok nasil yiyeyim 3-4 tane koy yeter diyordu alisti adam sesini cikarmiyor artik
Biz veriyoruz 1 aydır falan. Bişey olmadı.Kızlar mandalina yiyebiliyor mu bu ayda bebekler? Annem.mandalinali pankek yapmis da
Arkadaşlar kızım hiç rahat uyumuyor birkaç gecedir. Normalde de sık uyanıp emip geri uyurdu ama şimdi aşırı sık uyanıyor memeyi reddedip ağlıyo ayakta dolaşarak uyuyo ve bacaklarını yukarı çekip bırakıyo gazı varmış gibi sanki. Çok huzursuz. Bu ayda da gaz problemi oluyor mu? Günde bir kez kaka yapmaya başladı ve biraz da katı ve az oluyo kakası. ek gıda bizde yeni yeni artıyor bu sebep olur mu bu duruma? Kabızlık uykuda problem yapar mı gerçekten anlamadım sebebini
Evet bi anda arttırdıysan yapabilir, erikli, armutlu bişiler yap öğlen yesin ya da sabahtan, akşama kakasini yapıp güzelce uyusunArkadaşlar kızım hiç rahat uyumuyor birkaç gecedir. Normalde de sık uyanıp emip geri uyurdu ama şimdi aşırı sık uyanıyor memeyi reddedip ağlıyo ayakta dolaşarak uyuyo ve bacaklarını yukarı çekip bırakıyo gazı varmış gibi sanki. Çok huzursuz. Bu ayda da gaz problemi oluyor mu? Günde bir kez kaka yapmaya başladı ve biraz da katı ve az oluyo kakası. ek gıda bizde yeni yeni artıyor bu sebep olur mu bu duruma? Kabızlık uykuda problem yapar mı gerçekten anlamadım sebebini